2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@keynesin-faizi zaten online girilmiyor muydu aöf lere hocam
-
@keynesin-faizi çoktan bir haber gelirdi bence ertelenecek olsa
-
Sınav olsun isteyenler galiba Ankara'da yaşıyor. şundan 1 ay öncesiyle şu an bir değil. pandemiden bu yana onlarca sınav olmuş falan diyorlar. bir mi şu anla?
şu an dışardan gelip ankarada birinde kalmak ya da otel motel bi yerde kalmak büyük sıkıntı. şurda yok çalışmadınız mı yok korkuyosunuz falan diyen sabit bikaç kişinin büyük ihtimalle böyle sıkıntıları yok. tedbirlerin yine sıkılaştırılması gerekli görülmüşken insanların şehir şehir dolaşıp birilerinde/bi yerlerde kalıp ailelerinin yanına yanlarında ne ile dönecekleri belli olmayan ve bu kadar riskli bir zamanda ertelenmesi gereklidir. en azından bu kısıtlamaların meyveleri toplanıp pozitif yoğunluğu biraz seyrelene kadar bir ay bir buçuk ay her ne ise artık. -
Merhaba dostlar herkese.
Sıkıntılı bir dönem içerisindeyiz. Hastalık geçtiğimiz dönemden de ağır şekilde etkiliyor hayatımızı. Kısıtlamalar da buna bağlı olarak yeniden hayatımızda yer etmeye başladı. Bu noktada sınavın ertelenmesi vb. konular da haliyle gündemimize girdi.
Bu konuda rahatsız olduğum bir kaç hususu dile getirmek ve sizleri ikaz etmek istiyorum.
Başlıkta gördüğüm kadarıyla herkes ama istisnasız herkes empatiden tamamen uzak şekilde karşı grubu yargılamakla meşgul.
Sınav ertelensin isteyenler karşı grubun işsizlik ile ilgili durumunu, belki mali sıkıntıların yarattığı buhranı, aileleriyle olan muhtemel sorunlarını görmezden gelirken,
Sınav yapılsın diyenler karşı tarafın hastalık ile alakalı yaşadıklarını tamamen görmezden geliyor.Özellikle bu hastalık çevresinde dolaşan dostlarımızın endişeleri fazlasıyla haklı. İnsanlar ölüyor dostlar. Ölümün olduğu yerde hangi konu daha ciddi olabilir ki?
Diğer yandan sınavın ertelenmesi konusunda ben de endişeliyim. Kurumun ertelenen sınavı VMY örneğinde olduğu gibi iptal etmesi, komple ötelemesi gibi bir endişeyi ben de taşıyorum. Bu endişeyi işsiz dostlarımız açısından da haklı buluyorum.Tek bir ricam var hepinizden. Doğru sadece siz ait gibi davranmayın. Sorunlar sadece sizde varmış gibi davranmayın. Sadece sizin dediğiniz olsun diyerek kimseye dayatmada bulunmayın.
Fikir alışverişine, istişareye evet. Ama bu dediklerime kati şekilde hayır.
Bundan sonrasında bu tavır içerisinde olan kimseye anlayışlı olmayacağım. Çünkü bazı sözler ve tavırlar çok çirkin görünüyor bana şöyle bir baktığımda.Hepinize başarılar diliyorum dostlar. Umarım en hayırlı karar alınır, en güzel neticeye ulaşılır.
İyi forumlar herkese. -
Noldu len dağıldınız hepiniz
-
Kırdığım insanlar varsa affola. Ben sadece kendi temennimi sebepleri ile yazmak istemiştim. Umarım sınava girecek 5000 kişinin de mağdur olmayacağı bir süreç olur.
-
@kuruhasan, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Noldu len dağıldınız hepiniz
Kaçın sahibi geldi
-
@paretowilfredo hocam guy ve vmy ye girecek ve üst üste iki hafta şehir dışından gelecek insanlar var. Guy da virüs kaparsak ya da temaslı olursak vmy ye nasıl giricez bu konu hakkında bir düşünceniz var mı? Sizce buna yönelik bir şey yapılabilir mi?
-
İnşaallah ertelenmez de bir an önce hepimiz tedbirler eşliğinde sağ salim girer geliriz. Yoksa süreç çook uzar. Hepimiz için hayırlısı olsun. Kırdığım arkadaşlar varsa ben de özür dilerim. Allah hepimizin yolunu bahtını açık etsin. Şu belaları da başımızdan def etsin.
-
Arkadaşlar bizlerde arayalım kesinlikle ertelenmemesi yönünde taleplerimizi iletelim uçak biletimizi gidiş dönüş aldığımızı otel için rezervasyon yaptirdigimizi filan söylemeliyiz gerçekten artık ertelenmesi için çok geç sınava 10 gün kalmışken ertelenmemesi gerekiyor.
-
Sınıflarda 24 kişi olacağına 12 kişi olsun örneğin. Salon sayısı arttırılsın. Risk yarıya indirilsin. Akılcı davranarak hareket edelim en azından. Hem sağlığımızı hem sınavımızı düşünelim.
Bu sınav 3 ay sonra da yapılsa farklı bir durum olacak diyemiyoruz bile.
Taleplerimizi dile getirelim arkadaşlar. -
geçen hafta ve bu hafta cumhurbaşkanı açıklama yapmayana kadar herkes normalidi sinava odaklanmıştı.. bir anda bu açıklamalar olunca hemen ertelensin diyen tayfa cıktı ortaya. Kimseyi eleştirmiyorum yanlış anlaşilmasin. Ama ertelensin diye bakanliklari arayanlarada şunu söylemek istiyorum. yukarida pareto üstadda belirtmis zaten.. Insanlar bu sinavlari yillardir bekliyor, ne zorluklarla hazirlaniyolar, evine ailesine bakmak için sabah akşam kütüphanelerde sürünüyolar. Mesela ben evlenicem ama evlenemiyorum. işim olmadığı için kızın ailesi vermiyor. Hayatı erteliye erteliye yaşmız gecti..kendi adima konuşucak olursam eğer. artik maddi ve manevi olarakta gücüm kalmadi.. Kimse kimsenin derdini bilmiyor, o yüzden sınav ertelensin diye bakanlığı arayan arkadaşlara sitemim şu yüzdendir. bizler nasil oturup dersimizi çalışip bakanliktan gelicek açıklamayi bekliyip kimsenin hakkina girmiyorsak. sizlerde oturup dersinizi çalışın bakanligi 50 100 telefonla arayip etkilemeye çalışarak milletin ahını almayin.
-
Arkadaşlar zaten sınıflarda önlem alınmıştır oturma planında filan bakın bu virüsün geçeceği yok ertelense Allah bilir sınav nezaman yapılır yapılır mı yada lütfen arayın bu saatten sonra eklenmemesi yönünde taleplerimizi iletin
-
Birde şu mesele var hatirlarsinizki bu sınav zaten 24 ekimde yapılacaktı bir kere ertelendi zaten bidaha ertelenmesine izin vermemeliyiz
-
@pisagor ağzına sağlık hocam
-
@frank Onun ertelenme sebebi KPSS'nin ertelenmesiydi hocam.
-
@yolosapiens kpss niye ertelendi virüsten dolayı degilmi sonuç olarak guy un ertelenme sebebinin altından yine virüs çıkıyor her durumda
-
Arkadaşlar bu guy p48 denemesindeki hatali sorular için hocanin topluca yayinladigi bi duzeltme var mi acaba olan varsa paylasabilir mi?
-
Arkadaşlar endişenizi anlıyorum ama sadece sınav salonuyla bitmiyor olay. Otobüsler, oteller, yemek yenilecek yerler... Kaldı ki insanlar aşırı derecede umursamaz otobüslerde maskeni tak diye uyarıyor muavin ona rağmen arkasını döndüğü an maskeyi çeneye alan insanlar var. Hadi diyelim otobüs durumunu atlattık o otel odarında tamamen hijyensiz yerlere dokunucaz. O yastıklarçarşaflar.... Uyurken de mi maskeyle yatıcaz. Kronik hastaları olan insanlar var. Ben gencim diye gençliğinize de güvenmeyin bu sıralar gencecik insanların sönüşüne şahit oluyoruz Allah hepsine rahmet etsin. Benim ailemde astım olandan tut yaşı ileri olanlar var. Ben mecburen gitmek zorunda kalıcam eğer tedbir alınmazsa. En azından şu önlemlerin meyvesi toplansın biraz daha düşsün 1 ay önceki hale dönsek bile razıyım ama şuan çok fazla vaka var.
-
@mahlas Yazdıklarınızın altına imzamı atarım. 1 ay ertelensin ve bu süreçte il sayısı arttırılsın,bunun için planlama yapılsın.