2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Listeleri açıklamak için çalişiyorlarmiş ya anlamadığım şu zaten liste belli değil öi acaba sınav okulları için mi uğraşıyorlar onceki senelerde nasıl oldu bilen var mı ?
-
Guy çıkmış sorulara bakmadan kpssye çalışır gibi çalışıp bu sınavı geçen oldu mu aranızda hocalarım ?
-
@hayırlısı035 hangi sitede var 2020 güncel baskı bulamıyorum 4t
-
Arkadaşlar bende aradım sınav merkezinibu hafta açıklanabilir dediler
-
@azalan-terimler hıc gerek yok
-
Arkadaslar guy sorulari pdf varsa ozelden yazsaniz mail versem gonderebilir misiniz? Son 2 yilda cikanlar bile olsa yeterli
-
guy için alican dovletov çıkmış sorular kullanan var mı? tavsiye eder misiniz?
-
@inception ben çok memnunum hocam yazılar biraz ufak sadece ama çözüm açıklamaları gayet başarılı
-
@xxx özelden yazın hocam mailinizi atayim
-
@yasnm5 Şu bağlantı metnine tıklayınız bağlantı metni
-
Sınavın ertelenme durumu olur mu ihtimali var mı ki?
-
çıkmış sorular pdf var mı? 2015e kadar buldum da
-
@obrigado06 dün kpss yapıldı hocam bunu erteleyeceklerini sanmıyorum
-
Yazp aramayin ya ne olursunuz 1 yildir bu sinavi beklemiyoruz senelerimizi verdik tahammul yok çalışamıyoruz bile bir susup bekleyelim onlarda bunu dusunur heralde belli bir yerdeki insanlar sonucda düşünmezlerse de canini dusunen gitmesin artik ne diyim görende fanusdasiniz hic disari cikmiyorsunuz sanir
-
@busraaa11 koskoca ankara bir sürü devlet üniversitesi var sadece bir ünivertiyi secip 5000 kişiyi sosyal mesafeye uygun şekilde gayet rahat her fakülteye yerşeştirirler 5000 kişi için sınav merkezi de arttırmazlar gib in o kadar sıkıntılı işe girmeyeceğini düşünüyorum ztn ilanı zor verdiler onlar için sınav merkezini arttırmak büyük külfet olur
-
@poncik bencede öyle hocam ertelemezler 5000 fazla bir rakam değil kpssye göre
-
@mrvstc 1. Tercih eden yomu hiç ya koskoca 14 kişi alıyor..
-
@erkn58 ben de 5.tercihime yazdım hocam ilk tercihine yazan iki kişi görmüştüm ama
-
Açıklandı arkadaşlar
-
12 Aralık 2020 tarihinde yapılacak olan Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı ilanında belirtilen illere ilişkin KPSS P48 puan türünden yazılı sınava girmeye hak kazanan adayların taban puanları açıklandı.