2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Hasta sayısı 6 bini aştı sizce ertelenirmi sınav ?
-
@tikq hocam sanmıyorum ama bu hafta yasaklarda artış kararlaştırılırsa belki bir ihtimal ertelenebilir. Ama ertelenecek günlerin bugünlerden iyi olacağı da belirsiz tabi...
-
Hocam refakatçi durumunu tam anlayamadım illa bir kişi gelecekmi yanımızda
-
@tikq bu hataya KPSSde düştüler inşallah bir daha düşmezler
-
@mahlas, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar guy için deneme almak istiyorum, data 4t akfon yayınları var. Özellikle datayı merak ediyorum. Bilen biri yardımcı olabilir mi? Bir de 4t nin 2017 basımı var onu alsam sorular sıkıntılı olur mu?
Dostlar bi el atın
-
@necipuysalll İlanda 2 Aralık gibi görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam.
-
@gulcan çok düşeceğini düşünmüyorum ama hayırlısı
-
SİVASI YAZAN YİĞİDOLAR KAÇLA YAZDILAR(ilk tercih)
-
@mahlas, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar guy için deneme almak istiyorum, data 4t akfon yayınları var. Özellikle datayı merak ediyorum. Bilen biri yardımcı olabilir mi? Bir de 4t nin 2017 basımı var onu alsam sorular sıkıntılı olur mu?
2020 4T yeni basımı çıktı. Sakın eski olanı alma.
-
@erkn58 4.tercihim 78.2
-
@arthurpigou baktmda goremedim emin misiniz ?
-
@necipuysalll Hocam sınav tarihinden en az on gün önce açıklanır diye bir ibareymiş illa 2 Aralık gibi spesifik bir tarih değilmiş yani daha erken de açıklanabilir.
-
@arthurpigou beklenmeden açıklanması için yapabileceğimiz birşey olsa çok iyi olurdu hocam insan ister istemez tam odaklanamıyor
-
@ky bugun arayip sorabiliriz gecmiste sali gunu aciklanmis
-
@arthurpigou cok iyiymis hocam 2 aralik cok gec olurdu bence bu hafta aciklanir inşallah diyelim tabi de
-
@adam-simith hocam iletişim numarasını biliyorsanız paylaşabilir misiniz ben bulamadim
-
@wizard 0312 387 33 45 sinav hizmetleri mudurlugu hocam
-
@hayırlısı035 tamam sağolasın dostum
-
@adam-simith teşekkür ederim hocam
-
@hayırlısı035 4t nin 5 denemeli yeni bir kitabı cıktı. Yeni tamamlandı sorular. Bir de akfaon 5 deneme var ikisi de iyidir bence. Bu hafta sipariş verecegim bende