2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Tartışma tarafı olmak istemiyorum arkadaşlar ama çok kesin konuşan, kendi temennisini Hammurabi Yasaları gibi dayatan arkadaşlara sadece bi hatırlatma yapmak istiyorum.
11-12 Ağustos 2018'de VMY sınavı yapılacaktı. Hiçbir sebep yokken sınava sadece 4 GÜN kala şu duyuru yayımlandı;
Herkes rahatlamıştı, hak kaybı yaşanmayacak, hak kazanmış olanlar sınava girecekti.
Sonra ne mi oldu?..Burası Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın en ciddi, en kuralcı, en katı birimi arkadaşlar. VDK bunu yaptıysa, kimse kesin konuşamaz.
-
@kamusaldenetci benim de tam bu sınav için hakkım kayba uğradı Allah bir daha yaşatmasın inşallah
-
https://twitter.com/muratguzelli/status/1333525153238691841?s=21
Herhalde ertelenmeyecek -
Ertelenmezse e-devlet üzerinden seyahat belgesi alın arkadaşlar. Ne olur ne olmaz sınav giriş belgenizle beraber bulunsun. Gidilecek yerin adresi, refakatçinin bilgileri vs. isteniyor. İç işleri e-başvuru şeklinde yazarsanız çıkar. İyi forumlar.
-
Yine heryerde boşa çalışmayın ertelenirciler... İnsanlar kpss sürecinin zorluğundan bahseder hep. Ama onun birde sonrası var ki Allah belasını versin. 2019 kpssden beri (güzelde bir puan almışken) her gün bugün acaba ne türlü bir sıkıntı olmuş diye giriyorum şu siteye. Şükür ki yüzümü buruşturan bir muhabbet okumadan çıkamıyorum.
Çalışması öğrenmesi günleri ayları sınavı puanı alımı iptali ertelenmesi gelmemesi bitmemesi... Lanet olsun herşey 5500 lira için mi ? Hiçbir vasıf ve tanımı oluşmamış instagram fenomenleri bir alo ya 150K borç verebiliyorken bana bu hayatı reva gören kadere dibine kadar lanet olsun. -
Ileti kaldirilnistir.
-
Arkadaşlar atandığım için kpss ve kurum sınavları ile ilgili 9 poşet kitabım var. İhtiyacı olan birine ücretsiz vereceğim. Ankara'da ikamet ediyorum. İhtiyaci olan arkadaşlar özelden yazsin
-
Dün cumhurbaşkanımız insanların bir araya geleceği etkinlikler yapılmayacak demesine rağmen bu sınav yapılırsa yazıklar olsun.
-
@yolosapiens tamam.
-
@yolosapiens arkadaşım girme o zaman bu sınava niye bu kadar tartışma yaratıyorsun burda
-
Günaydın arkadaşlar. Arayan var mı guy sınavında ertelenme olabilir miymiş
-
Arkadaslar sinava bir kişi refakatçi ile mi gideceğiz. Genelgeyi okudum ama refakatcilari demiş acaba ben mi göremedim? Annem babam ve ben özel aracla gidecektik
-
@bb2777 bir kişi diyor da o kadar takılmayın ona bence çünkü benim de anne baba ve kareşimin gelme imkanı yok arkadaşımla gidicem
-
@busraaa11 ben aradım duyuruyu takip edin dendi. Kesin bir şey söylemediler. Taleplerinizi iletin bize cimerden de yazabilirsiniz dediler.
0 (312) 387 33 45 Şu numara.
Ben sınava başvururken HES kodunun neden istenmediğini sordum. -
MEB açıköğretim ve unvan sınavlarını an itibarıyla erteledi.
-
arkadaşlar madem kurum da şu an karar aşamasında bu sınavın ertelenmemesi için hepimiz il merkezlerinin çoğaltılması için yazalım en azından ertelemek yerine bunu dikkate alırlar
-
Hepimiz aynı süreçten geçiyoruz. Bu süreçte çok yıprandık gerçekten o yüzden de benim sağlığım sınavdan çok da önemli değil diyebiliyoruz ben de bu şekilde düşünüyorum ancak ailemin sağlığı benim gireceğim sınavdan daha önemli. Sanıyorum ki ne olursa olsun bu sınava girelim diyen arkadaşlar muhtemelen evinde kronik hastası olmayan insanlar. İnşallah da hiçbir zaman ciddi hastalıkları olmaz ailenizin Allah korusun ama inanın böyle bir durumda sınav falan umurunuzda olmuyor.
-
Ertelensinci adayların derleri apaçık ortada. Konu kronik hasta, aile değil. Şahsi. Üzücü durumlar. Yazık gerçekten. Güne kadar çıkan yüz binlerce pozitifin hepsi sınavlardan hasta oldu zaten. Aynen bu şekilde vebal almaya devam
-
emin olun ben de aynı durumdayım kendim dahil ailemde ciddi rahatsızlıkları olanlar var bu açıdan bakınca büyük risk görüyorum ama sınavın ertelenmesini de kesinlikle istemiyorum çünkü çok yoruldum ve daha fazla çalışma gücüm yok bu yüzden en mantıklısı illerin çoğaltılması
-
Belirsizlik çok kötü bişey neyse kararları artık söyleseler de bilsek