2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sokrates12 aynen öyle kendini eksik hisseden korkan kim varsa korona bahane oldu onlara benim de görüşüm şu ki herhangi bir sebeple kişisel düşünüp ertelenme talebinde bulunacaklarına bu sınava girmesinler bu sınavı senelerdir bekleyen hep ders çalışan insanların önünden çekilsinler onlar dünya sağlığına kavuşunca sınava girsinler aradıkları dünya koşulları ne zaman iyileşirse o zaman girin siz iyisi mi . Muz cumhuriyetinde !
-
@yolosapiens girme kardeş, zorlayan mı var
-
Eskiden 10 kişiden 2 si pozitifse şimdi 8 i pozitif nerdeyse. Daha geçenlerde iki kişi gördüm testim pozitif çıktı ağırlardan çalışamıyorum diyen.Bence o arkadaşları da bir düşünün . Eskiye göre gittikçe arttı vaka çünkü
-
@busraaa11 ne istersiniz peki? Süresiz olarak mi ertelensin sinav? Şayet koronanin ne zaman biteceği belli değil de.
-
@mahlas peki kendileri nasil emin olabiliyor korunacaklarina
-
@busraaa11 napalım, pandeminin bitmesini mi bekleyim, görende 2 milyon kişi aynı anda sınava girecek sanır, altı üstü 5 bin kişi ve 81 il, üstelik yasak zamanı denetimli bir şekilde sınava girecez
-
Arkadaslar kendim suan pozitifim illet bir hastalik evet cok artti ama yasamaya alismak zorundayiz bunla hayat devam ediyor edecekte.viruste uzun sure bitmeyecek düşüşe nezaman gecer orasi muamma saglik her seyden onemli ama olan bizlere olur yine kafeler her sey acilir.kendi tedbirimizi almak zorundayiz tedbir bizden taktir Allahtan markettende kapiliyor virus ben biryere gitmezken kardesim isyerinden kapip getirdi .ertelenmesi asla dogru degil bu hayatimizin bir parcasi artik
-
@ademsmith insanlar evde otururken bile tam korunabilir mi açıklar mısın
-
@hayırlısıı iste korunmak mumkun degil pozitif mi gideceksin sinava ?
-
Bu zamanki kadar artmadı demek istemiştim de boşverin sizle sohbet havasında bir konuşma gerçekleşmesi mümkün degil . Herkes için hayırlısı olsun
-
@busraaa11 Hocam ben artık yazmıyorum bu başlığa, siz de yazmayın bence. Alıntılıyorlar bir şey diyorlar ama umursamıyorum. Burada siz onların düşüncelerine saygı gösterdikçe onlar hakarete varan laflarına devam edecekler. Susmak en iyisi.
-
Sınavın ertelenmesini ben de mantıksız buluyorum. Sınav günü sokağa çıkma yasağı olacak, dışarıda kimse olmayacak. Yani çok çok az kişi ile temas edeceğiz. Ayrıca şehirlerarası ulaşım araçlarının da yoğunluğunu düşüreceğini düşünüyorum bunun. Sokağa çıkma yasağının olmadığı ileri bir tarihe ertelense daha mı az kişiyle temas edeceğiz o gün ? Hepimiz pandeminin başlangıcından bu yana seyrini gördük 2 ay sonraya ertelense bitecek mi bu salgın ? Şöyle bir durum da var. Bu sınavın açıklanmasıydı, mülakatıydı, mülakatların sonuçlanmasıydı derken 5-6 ayımız gidecek ve bu 5-6 ayın sonunda sınava girenlerin 4/5 i yine işsiz kalacak. Ömür geçiyor arkadaşlar yapmayın.
-
@ademsmith korunmak mümkün değilse hele kısıtlamanın oldugu zamanlarda da bu sizin için geçerliyse hocam o zaman siz pandemi bitene kadar evden çıkmayın, hee evden biri dışarı gidip geliyorsa yine güvende değilsiniz ama bunu da bilin isterim.
-
@dust7 +1
-
@busraaa11 haklısınız hocam sağlık herşeyden önmli evinde hasta,yaşlı,kronik hastalığı olanlar var bu konuda endişelenlerde hak veriyorum.ama Allah aşkına ilan geldiğinde,tercihler yapılırken herkes şu ile gelir mi acaba diye sorular sorarken sınavında Ankara’da yapılacağı belli iken niye kimse çıkıpta ertelensin bu sınav demedide şimdi sınava 10 gün kala ertelensin isteniyor o zamanda vakalar yüksekti.işte böyle olunca Artniyet aranıyor anlatmaya çalıştığımız bu.
-
Sınav yapılsın diyenlerin çoğunluğu Ankara’da ya da sınav sabahı çıkıp yetişebilecek kadar yakın illerde ikamet edenler.
Ben en azından sınavın bölgesel anlamda belirli illerde yapılabilmesi ve pozitif olanların sınava girebilme durumlarının planlanması adına maksimum bir aylık erteleme olması temennisindeyim. -
Arkadaslar durum vahim panik yapanlarda elbette hakli ben 20 gundur ailem kendim pozitif olduk arka arkaya ve hic hazir degilim sinava.belki de kazanamayacagim ama yine de gonlum ertlenmesine razi degil cok emek verdik hepimiz senelerimizi verdik yasimiz geciyor .burda birbirimizi kirmayalim herkes kendince hakli calismaya calisalim motivasyonumuzu dusurmeden artik hayirlisi
-
Böyle olağanüstü bir dönemde alım yapılıyor buna itiraz var ya asıl maliye bakanlığı bu dönemi bahane edip sınav yapmayabilirdi eğer bu sınav gerekli olmasa idi , herşey 80-90-100 puan almak değil sözüm o ki düşünmek lazım bu dönemde alım yapılıyor şükretmek lazım ötelenmedik diye , ayrıca bu alım artık GİB için ihtiyaç olduğu için yapılacaktır . Biz kapıları aşındırdık oraya buraya 3000guy istiyoruz 2000 guy istiyoruz diye de değil bilgilerinize arz ederim. Hakkı emeği olan kazanmasını temenni ederim . Başarılar
-
@dust7 pandemiden bu yana onlarca sinav ve mualakat yapıldı. Bunlarin amaci korona falan degil hocam apaçık ortada
-
Moralinizi bozmak istemem ama ertelenir bu sınav bugün AÖF sınavları bile ertelendi