2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@poncik
yaş 32.
aylaklıktan 28'de mezun oldum.
oldu mu?''arayanlara da ahlam kesme'' demişsin.
ben arayanlara ahkam kesmiyorum. konu buraya 2 sayfa önce neden aramıyorsunuz diye sitem etmenden geldi. neden aramadığımı izah ettim.yani anlıcağın organize etmek gibi bir iddiam yok, şu sayfaya en son kim bilir kaç gün önce yazmışımdır muhalefet olmak gibi bir amacım hiç yok hatta uzak olsun ama sen neden aramıyorsunuz diye ahkam kesince sitemine cevap verdim.
-
@düdüklütencere madem öyle amaçların yok neden herşeye bu kulp buluyorsun ya bırak insanlar istediğini yapsın bir etkinlik varsa ister katılırsın ister katılmazsın ya uzun methiyeler dizmeden fikir verirsin yada sessizce bir köşede bekler olanları izlersin yani bu kadar basit herşeyi eleştirmene gerek yok zamanı veya değil insanlar iyiniyetle birleyler yapıyorşar çaba gösteriyorlar sen cıkıyprsun aradan hop bu olmamış o zaman zamanı geldiinde sen bir organizeyon yaparsın beğenirsek bizde katılır olur mu ama artık eleştirmeyi bırak insanlar neistiyorsa onu yapsın destek olmuyorsanız köstek de olmayın olay bu kadar basit
-
@düdüklütencere bak kardesim ben bu zamana sustum herhangi arkadasimiz dusunceleri ve yaptiklari ters gelse bile cevap dahi yazmadim.sana bi kac sozum var :karinca ile fillerin hikayesini bilirmisim bilmem bi ormanda yangin cikar kurtarilcak bile degildir.kucuk bi karinca sondurmeye calisir filler derki sen neyapiyosun senin gucun yeter mi ki bu koca yangin sondurmeye karinca da derki biliyorum tek basima sonduremeyecegim lakin bu ugurda ölürüm der.sanirim. yasin cok kucuk issizim diyosun gerceksel bakiyosun osym sinavlari dan bakariz diyosun da bu bilgiyi zorlada olsa biz ogrendik.ve cogu arkadasimiz nie ugrasiyo biliyo musun bu ilan 2 senedir yoktu onca insan bu ilan getirdi .anladin mi .HAK HAVADAN DUSMUYO kardesim HAK KAZANMAK ICIN MUCADEYLE ALINIR.ve arkadaslarimiz 30 uzerindeler zaman aleyhlerine isliyo hayalleri hedefleri var ne kadar erken olursa gelecekti ilan da o kadar erken gelir gelecekteki arkadaslar yararlanir.arkadaslarimizin cogu islerini biraktilar bu kurum icin. Herkesin beklentileri hedefleri ve hayalleri emekleri var zaman oyle bosa kullanicak vaziyet degil.UMARIM GUN GELIR bu arkadaslarimizin ne demek istedigi bugun anlamazsin bilirim lakin vakit geldiginde anliyacaksin saglicakla kal biz hakki beklemek yerine hakki almaktan yanayiz ama bugun olmaz o baska ama farkindalik yapmazsan da bosa beklersin...DOSTUM.
-
@düdüklütencere Hocam, yazdıklarınızda katılmadığım noktalar var. Ama sınav tarihi için kurumu arayanlar, Twitter'da etkinlik yapanlar hakkında söylediklerinizin altına imzamı atıyorum.
Aslında benzer durumu son aylarda öğretmenler yaşıyor. Eskiden bu kadar twit atmazlarken 'öğretmenler gümbür gümbür' diyorduk ama şimdi okullar açılmasın, seminer online olsun, haftada bir gün okula gitmeyelim gibi en ufak sorunlarda gündem olmaya çalışıyorlar ve artık 'öğretmenler ne diye ağlıyor.' tepkisi alıyorlar.
Ben elimden geldiği kadar başlığa yazmamaya çalışıyorum. Çünkü birçok arkadaş kendi çapında kurnazlık yapıyor. Önceki mesajlarımda görmüşsünüzdür. Size 'konuları yetiştirememiş' diye yazan arkadaş Ankara'ya 1-1.5 saatlik mesafede yaşıyor. Sizi eleştiren diğer üye Ankara'da yaşıyor. Hepsinin şöyle geçmişine bakarsanız görürsünüz. Bunlar tabi ister sınav yarın olsun, doğudan batıdan gelenleri düşünmezler.
Ha şunu söylemeyi unuttum. Burada biri 'kurumu arayın, ertelenmemesi için baskı yapalım' diyen oldu, ben de 'kurumu arayın, ertelenmesi için baskı yapın' dedim ve linci kafama yedim. Siz de aynı duruma düşüyorsunuz. Karşı taraf için çok net bir kıstas var: 'Benim düşündüğümü düşünüyor mu? Hayır. O zaman linç et onu.'
Ben bazılarını engelledim bunların. Birkaç mesajı görmedim ama yine ajitasyon dolu şeyler yazmışlardır. Bırakın arasınlar. Tüm gün arasınlar da derslerden uzaklaşsınlar. Artık daha ne diyim.
-
@düdüklütencere haa sitemimde sana değildi ztn zira sınavın ertelenmesini isteyenleri bu konuda muhatap almıyorum ama ne yasıkki üstünüze alınmayın diye başta belirtmem gerekirdi tabi hiçbirşeye destek olmadıgındam dolayı sende üstüne alındın sende haklısın
-
@karar, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@düdüklütencere ilahi hocam bakanlığa değil başkanlığa bir müracat oldu aramalar oldu . Gelir idaresi ösymyi takip ederse vay halimize . Büyük ihtimal memurun saçmalaması olmuş .
Bakanlık ösym sınavları erteledi diye ertelemiş yani ösym sınavlarını ne zaman yaparsa o zaman guy sınavı da o zaman olacak
-
@tugceozdmr bilinen tek gerçek pandemi dolayısıyla ertelendi gerisi magazin .
Allah kurtarsın . -
@karar, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@tugceozdmr bilinen tek gerçek pandemi dolayısıyla ertelendi gerisi magazin .
Allah kurtarsın .Magazin değil de içerden bilgi diyelim daha önce de yazmıştım ertelenince buraya bakanlık istememiş ama ÖSYM ertelediği için ertelemiş. O yüzden dersimizi çalışalım kafamız rahat olsun ösym takvimine göre yapılacak eninde sonunda
-
@tugceozdmr görmemişim kusura bakmayın hocam kimlere emanet canımız diyesim geldi kılavuzu karga olanın ....
Tutamıyorum tamam çekiliyorum . -
Toptan bir cevap veriyorum, ben sizin yazdıklarınızı en ince ayrıntısına kadar okuyorum ama sizin okumadan sadece kafanızdakileri söylediklerinizi düşünüyorum, çünkü elli kez cevap verdiğim şeyleri hiç konuşulmamış gibi önüme getiriyorsunuz.
-ponçik, insanlar ister etkinliğe katılır ister katılmaz demişsin ama zaten bu konunun açılma sebebi senin etkinliğe katılmayanlara olan sitemin ve iibf'liden bi şey olmazcı tavrındı. ve benim bu arama işine neden katılmadığımı bu siteminin üzerine kendi sebeplerimle anlatmamdı. laf lafı açarak etkinliklerde hoşuma gitmeyen yanları ifade ettim.
-mrvguy, anlattığın kıssaya da hisseye de canı gönülden katılıyorum. herkes kendi elinden geleni yapsın tabi ki amma büyük amma küçük, orman yangınından kaçan koca hayvanlar gagasında su taşıyan serçeye sormuşlar napıyosun öyle yangın söner mi diye, elimden gelen bu demiş diye versiyonu da var hatta.
ama kaçırdığın konu şu; yangın su ile söner ve orada bir mantık var.
ancak ne şu an şu durumda şu tarihte başkanlığı aramanın bir mantığı var
ne bundan önce yaptığınız insanların ilk fırsatlarındaki mesleklere yerleşip devamında haklarını kullanarak diğer ilanlara başvurma haklarına çemkirmenizde bir mantık var.
mücadele etmek gelişigüzel bi şey yapmak değildir. doğru mücadele etmek de önemlidir.-ayrıca; arayıp aldım dediğiniz bilgi bi bilgi değil, aklın yolu birlik bi cevap. ertelendiğinde dedik, bu vaktinde iptal olan 500kişilik vmy gibi olur korkusu yaşayanlar için; ösym sınavları ile eş zamanlı ve aynı sebeple ertelendi, çözümü de eş zamanlı olur çünkü erteleniş dayanakları ortak diye. adamın cevabı az aklınızı kullanın manasında olmuş.
ben bakanlıktan olsam inanın ne bu atanana2yılkadroyok mu neydi o etkinliği yapan ve üstüne insanlara çemkiren onları ifşa eden bir güruhu ne de şu an tarih isteyen ya da sınavımızı yapın baskısı yaptığını sanan güruhu ciddiye alabilirim. bunlar ne yahu böyle derim içimden.
burda eleştirdiğim şeyin ''mücadele'' olmadığını anladığınızı umuyorum bu defa.
mücadelenin içinde hak savunmak vardır, kadroyoktaki gibi hak yemek değil, ki atananlar başka ilanlara başvuramasa bu bana da yarar ama bunu talep edecek bir hakka da mantıklı gerekçeye de sahip değilsin
doğru adımları atmak vardır, önünü kimsenin göremeyeceğinin aşikar olduğu bir zamanda baskı yapmak sadece ciddiyetini kaybettirir, sürekli arıyor sürekli akılda kalıyor olduğunuzu sanıyorsunuz ancak aksine ciddiyetinizi kaybediyorsunuz, asıl sonuç alınabilecek zamanda aradığınızda öfff yine bunlar arıyor durumuna düşmekten başka bir şey sağlamıyorsunuz. -
@düdüklütencere anlamadım hocam şimdi biz kimi sevecez ?
Lütfen yıpratmayalım birbirimizi . Rica ediyorum . -
önce bi dönüp yaptıklarınıza bakın yani yaptıklarımız doğru mu diye
ondan sonra tekrar tartışalım hatta iyi gelir verdiğimiz emeklerden bulunduğumuz zor ve sıkıntılı süreçten dert yanalım hiç sorun değilve sonucunda eğer bir şey yapmaya karar vereceksek de optimal bir tavır arayalım
örnek veriyorum; eğer yılbaşından sonra 4 günlük yasak ardından yasaklarda seyrelmeye gidilirse
''kısıtlamalar seyreltildi bu bizim sınavlarımızın önünü de açmış durumda'' diye taleplerimizi iletelim misal, eyvallah.çünkü burada haklı bir gerekçe dolayısıyla da bir talep var.
ama şu anda kimsenin önünü göremeyeceği bir süreçte bu talebin hiçbir manası yok.diyelim olmadı mı, guy gibi ya da guya yakın aday sayılı ve merkezi bir sınav yapılırsa bunu emsal göstererek arayalım, talepte bulunalım, eyvallah.
böyle merkezi bir sınav, farklı şehirlerde yapılabilecek bir düzünleme ile yapıldı mı ? onu emsal göstererek arayalım.
bunların hiçbiri de mi olmadı, ösym sınav takvimi açıklar direkt arayalım
ama şu an şu ortamda kimsenin önünü göremediği aşikarken tarih ya da baskı konusunda talepkar tavrın hiçbir amaca hizmet etmediği de apaçık ortada. yani ne umuyorsunuz ki ? vicdan rahatlaması yapmak dışında.
-
@karar
biz önce bi herkesi sevelim hocam
zamanla yaptıklarına göre bırakırız sevmeyi azar azar
önce bi sevelim -
@düdüklütencere insanız insana saygı duyarız . Hiç centilmen değildiniz doğrusu kaç kere rica ettim . bekleyelim bakalım hayırlısı olsun hakkımızda .
-
@karar
esasında şurada ilk etapta en kibar lisanla derdimi anlatmaya çalışanlardanım her defasında ancak gerçeklerin huzursuz ediciliği beni kötü bir tonlama ile okutturuyor olacak ki bir süre sonra üslupta bozulmalar başlıyor. -
sınavların ilk yapılabilir olduğu anda, yani bu tarz sınavların yapılmaya başlandığı anda ya da insanların farklı şehirlerden kalkıp uzun yolculuklar yapıp bilmediği yerlerde konaklamasının ve geri dönmesinin riski makul bir düzeye indiği anda, ki buna kimse tarih veremez, bunun tarihi kısıtlamaların seyrelmeye başladığı an demektir
ivedilikle sınavımızın yapılacağının sözünün bakanlığın ya da başkanlığın twitter hesabından şimdiden verilmesini istediğimiz bir etkinlik yapılabilir misal.
şu an için talep edilebilir olan tek makul talep ve güvence bu olabilir.
çünkü zaten bunun dışında memurlar esnek çalışmadayken, hafta sonları ulaşım kısıtlı haldeyken ve en önemlisi ortalık bu haldeyken
bunca sınavın koordine edilebilmesi mümkün değil, ki sadece bu sınavın istisna tutulabilmesinin de diğer sınavlardan özel kılan bir ayrıcalığı yok -
@düdüklütencere farkındayım . Malasef olağanüstü süreç yaşıyoruz elimizde olmayan herkes haklı kendi gayesinde ekmeğinin peşinde kendi imtihanında bilemiyoruz nasıl yaşadıklarını ne yaşadıklarını insanların bedava konuşmamak lazım hiç kimseye karşı hiç kimse
Forum en nihayetinde allah kurtarsın darda zorda kalanları içlerinde beni de . -
Bilmediğin şey yok,
Her şeyi sen biliyorsun.
Herkes kendini bir şey sanıyor,
Sen iki şey sanıyorsun.Aziz Nesin.
-
Bazıları zamanında OCAK ayında sınav olur diyorlar. Herhalde konuları yetiştirmediler. Şimdi ise etkinliklerin yapılmasını doğru bulmuyorlar. Büyük ihtimal sınavın şubat ve mart gibi yapılması istiyorlar.
Bunlar işine geleni doğru bulurlar. İşine gelmeyeni doğru bulmazlar. Bunun gibileri muhatap olmayın engelleyin geçin. Etkinliklere sadece köstek olurlar.@earth11, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hayırlısı035 düdüklü senin paylastigin etkinlikleri doğru bulmuyormus. Acaba sen hangi amaca hizmet ediyorsun? Merak ettim doğrusu
-
Ayrıca düdüklü, yol ve güneş vb cevap yazmayın. Bırak kendi kendilerine yazsın. Ben engel koyduğumdan beri çok rahatım. Eğer siz cevap verip veya yazılarını okursanız yaşam enerjinizi tüketirler.
@earth11, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@hayırlısı035 düdüklü senin paylastigin etkinlikleri doğru bulmuyormus. Acaba sen hangi amaca hizmet ediyorsun? Merak ettim doğrusu