2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo böyle bir Maliye Bakanımız olur mu?
-
@estergon-kalesi yok hocam Tamamen guy olarak alsalar
-
Arkadaşlar guy kurum içi ocaktaki sınav ertelendi mi takip edemedim
-
@kpsslik Ertelendi hocam
-
Martta yapılır diye düşünüyorum yeni mutasyona uğrayan virüs belası gelmezse
-
@hayırlısı035
yazar burada çoksunuz ve emeğinizi arz etmek istiyorsunuz diye emeğinize olan talep aynı doğrultuda olacak diye bir şey yok demek istemiş
ya da iş talebiniz çok diye size sunulabilecek iş imkanı arzı da aynı şekilde artacak diye bir şey yok demek istemiş..en sonunda da kalbinizi kırmamak adına nezaket göstermiş.
yani çokuz ve özel değiliz. bizden çok var ama ihtiyaç o kadar da yok. o yüzden ekmek aslanın neresinde artık siz düşünün. ders çalışın ders. olsun bitsinci arkadaşlar gözüme ''yaa yazarak çalışmak çok vakit kaybı yaa'' ya da bir konu hakkında detay bir bilgi verildiğinde ''o kadar detaylı çalışmaya gerek var mı yaaa'' diyen tayfayı canlandırıyor açıkçası. hakkını vererek çalışan ve çalışacağını bilen insanlar için güç olmasından ziyade geç olması evladır çünkü 1000 kere de çalışsan 1000 kere de tekrar etsen çalışılabilecek şey asla bitmemiştir, hala her şeyi unutuyo gibisindir ve gireceğini garantiye aldığı bir kurum sınavı için daha fazla süreç her zaman iyidir kendi gayretine güvenen insan için. bakın mesela vergi müfettişliği başlığında hiç itiraz olmadı çıt çıkmadı. işine geldi hepsinin.
kısacası işimiz zor; o hani ulan burayı hep unutuyorum dediğiniz yerler var ya iyice çalışın oraları iyice.
-
ocak sonu bi patlatırlar sınavı galırsınız ortada valla dımdızlak bu sefer de yetişmedi diye itiraz edersiniz
-
@düdüklütencere Dostum neden boş yapıyorsun her yere başladın yine sataşmaya
-
@yusufyigitt07
dostum adam çoksunuz diye hepiniz alacak halimiz yok demiş.
arkadaş da böyle bakanımız olsun =))))) romantizmi yapıyorokuduğunuzu anlamayan insanlarsınız sonra aynı şeyleri tekrar tekrar yazınca biz ban yiyoruz
-
Arkadaşlar selamlar öncelikle bu başlık neden hep kavga gürültü yani arada bir uğruyorum hemen kaçıyorum puan yarıştırmaları hakaretler aşağılayıcı cümleler onun harici gerçekten bomboş yazışmalar dizisi @paretowilfredo bir temizlik yapmanı tavsiye ederim.
-
tweeti doğru yorumlama ve ders çalışma teşviki dışında
sataşma neresinde idi bunun ? -
Arkadaşlar kurum içi sınavının ertelendiğine dair duyuru gibin sitesinde yayınlanmıştı.. ama şimdi o duyuru yok .. bilgisi olan var mı?
-
@nic39 tamam pardon arkadaşlar.. sınav duyuruları kısmında yok genel duyurularda varmış..
-
Arkadaşlar niyetim tartışma yaratmak değil sadece soru soruyorum Gib i arayan var mı sınavla ilgili çünkü ben ne zaman arasam yeter arayıp durmayın diyo telefonu açan kişi demekkki başka arayanlar da var
-
@swezy ben pazartesi aramıştım.
-
Ne yazdığını bilmiyorum ama muhatap olmayın. Enerjimizi derse ve etkinliklere kullanalım.
@yusufyigitt07, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@düdüklütencere Dostum neden boş yapıyorsun her yere başladın yine sataşmaya
-
@hayırlısı035 hocam size ne cevap verdiler
-
@swezy engellemiştim. Tartışma olunca haberim oluyor.
-
@hayırlısı035 gib i arayınca demek istedi galiba;)
-
@earth11 evet hocam onu demek istedim