2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısıı Hocam direkt referansınızı arayın, ne oldu bizim sınav diye.
-
@125478 gerizekalı mısın kardeşim sen, ne alaka, kurumu aramaktan bahsediyorum, sen neyin derdindesin. İşine bak, o kadar laf söylendi hala aynısın
-
Kurumu aramaktan etkinlerden rahatsız oluyorsan girme foruma, reelde görsem seni varya ahhh çünkü laftan sözden anlamıyorsun sen
-
@125478 sapiens din bamlandın, yine bamlanmak istiyorsun herhalde, git dalganı başka yerde geç, bayramlık ağzımızı açtırma..
-
@125478 benim olsaydı il göç olurdu, senin var demekki o yüzden bu kadar rahatsın ne zaman açarlarsa girerim kafasındasın ama o iş öyle olmuyor, bi bakarsın olumsuz, o zaman görürüm seni ben, burda insanlar bişeyler yapmak istiyor seninle uğraşmayım şimdi
-
@hayırlısıı siz demiyor muydunuz ertelenmesini isteyenler için 'tembeller' diye. ben de diyorum ki referansı hazır olanlar sınav hemen olsun istiyor diyorum.
o yüzden kurumu arama. referansını ara ona sor hadi hadi
-
@12345 Bu etkinlik karşıtı, etkinlik yapmak isteyenlere de olumsuz fikirlerini empoze etmeye çalışan bu şahsın postundan rahatsız olanlar engellesin, ben engelledim artık rahatım
-
@hayırlısıı keşke benim de sizin gibi referansım olsaydı da hemen sınavın olmasını isteseydim...
-
@125478 düdüklü2 misin sen?bu isin sonu engel haberin olsun. 9101112 diye hesap açma sonra tekrar
-
Arkadaş "Sümüklü Pencerenin" yeni versiyonu sanırım
-
@earth11 bunlar engel yedikçe yine türeyecekler, bırakın gelsin, cevabını alırlar yine. Bu kadar belirsizliğin içinde bi de bunlarla uğraşıyoruz, en çok bu zoruma gidiyor, saygı duyulacak hiçbir fikirleri yok ki duyalım. Eskiden pandemiyi bahane ederlerdi şimdi vakalar azaldı bahaneleri de yok, ya konuyu yetiştiremediler ya da başka bir art niyetleri var..
-
Nerde bir etkinlik var, hemen türerler, yav arkadaş madem bu kadar istemiyorsun girme sınava, 1 sene sonrakine gir tabi o da gelirse..
-
@12345 bak işine gelince vakıfbank insan kaynaklarını aramayı biliyor, mevzu guyda, nedense buranın aranmasını istemiyor beyefendi. Neyse ya bunları görünce kendimi tutamıyorum. Diğer arkadaşların hepsinden özür dilerim, sayfayı bu gibi şahsiyetler yüzünden boşuna gereksiz yere meşgul ettik. Cevap vermeden de duramıyor insan.
-
Burayi çoluk çocuk yerine cevirmeyiniz. beğenmediğiniz biseye sizde ayni minvalde yazmayin. Hele hakaret icerikli seyleri hic yazamazsiniz. Burasi sen haklisin ben hakliyim yeri degil. Her girdigimizde sizin sacma tartismalarinizi görmek zorunda değiliz. Gidin özelden tatmin edin egonuzu
-
@earth11
arkadaşım,senin gibi bir türlü ne denilmek istendiğini anlamayan 3-5 kişi yüzünden iç sıkıntım gırtlağıma kadar geldi ve kendi talebimle banlanmamı talep ederek banlandım, forumu üyeliksiz ziyaretçi olarak hesap girişsiz bir şekilde dışarıdan okuyorum hala içinizde olmamama rağmen bile sataşmayı başarabiliyorsunuz. lütfen bana uzak olun.
bu hesap da banlı olduğum bir dönemde sadece adminlerle iletişime geçmek için özel sohbetten kullanmış olduğum bir hesaptı, eğer ihtiyaç duyarsam da tekrardan açacağım üyelik yalnızca başka başlıklar için olacaktır, zira bu sayfada konuşarak anlaşabilmek mümkün değil.
çünkü; bu ay yapılacak olan sayıştay klasik sınavının bile geçtiğimiz günlerde belirsiz bir tarihe ertelenmiş olduğu bir zaman aralığında, halihazırda ertelenmiş olan sınavımıza tarih istemenin, bu konuda etkinlik ya da baskı yapmanın bir manası olmayacağını anlatmama rağmen; sınav istememek, tarih istememek, sınav sürecinin sürüncemede kalmasından, belirsizlikten hoşlanıyormuşuz gibi şu an tarih belirlenemeyeceğini sanki benim bir temennimmiş gibi algıladınız. üzerine konumun bitmemiş olacağı gibi, listeye girmeye hak kazanmamış olacağım gibi, 4-5 yıldır bu süreçlerde değilmişim gibi hayali varsayımlarınızla itham etmekten yani ağzınızdan çıkan lafın geçerliliği olup olmaması konusunda bi kaygı duymadan da kendinize dahi saygınız olmadığını da gösterdiniz.
sadece daha öncelerde adminle bir konuda iletişime geçmek için açmış olduğum bu hesaptan da beni strese sokup yazdırmanızın en önemli sebebi de lütfen bana uzak olun demek istememdir.
-
Arkadaşlar telefon numarasını bırakabilirseniz bizlerde arayalım. Haftayada bir gün belirleyip toplu arama etkinliği oluşturalım.
-
@sokrates12 katılıyorum
-
@sokrates12 bence belirli güne gerek yok her gün arayalım artık iş etkinlikten falann çıktı
-
@düdüklütencere2
hocam nicki farklı yazsaydınız bari. bu devam filmi çeker gibi olmuş
hocam neden sizinle ilgili de olsa yazılan herşeyi okumak ve cevap vermek gereği hissediyorsunuz. burada gördüğünüz herkes birer nickten, birkaç harften ibaret sadece. gerçekten bu yaptığınız size de çok zarar verir. samimi olarak foruma ara vermenizi en azından iletisiz takip etmenizi tavsiye ederim.
Yanlış anlamayın lütfen ama bu durum sosyal hayatta yalnızlık ve tatmin olamama belirtisi gibi göründü bana.
Kaliteli vakit geçirebileceğiniz arkadaşlar veya uğraşlar edinmenizi tavsiye ederim. -
@sedatinho kurumu arayalım postuna cevap olarak "referansınızı arayın sınav hakkında bilgi alın" diye lakayt bir posta nasıl cevap vermeliyiz siz söyleyin o zaman hocam onu yapalım