2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bugün bende aradım ve her gün düzenli arayacağım. Zor oyunu bozar.
-
açıkçası daha önce sınav aşaması geçilmiş alımların mülakatlarının şu aralarda temizleniyor olması da esasında bu sürüncemede kalmış sınav tarihinin can sıkıcılığının yanında bardağın dolu tarafı olarak teselli olabilir.
şahsen kendi adıma kosgeb mülakatına kalmış bir adayım ve eğer sonuçlanır da olursa diğer sınavlara sırf tatminiyet için girmek gibi bir harekette bulunmayacağım. kimin kimi eleyeceği pek tabi belli olmaz ama en nihayetinde rakiplerin azalması anlamına da gelmektedir bu durum. ki ilk etapta ilk gelen ilanlardan birinin guy olması da bu gibi nedenlerle tepki almıştı. öte yandan yine kendi adıma sırf tatminiyet olsun diye eğer kosgeb olursa daha sonra gelecek ilanlara da başvurmayacağım.
yani kısacası tabi ki sınav stresinin ertelenmesi hoş olmasa da bu süreçte bir yandan daha önce sınav aşamasını tamamlamış olan ya da direkt mülakat olduğu için mülakatlarını hmb sınavlarından daha önce yapabilecek olan kurumların adayların bir kısmını önden temizleyecek olması da iç rahatlatıcı bir bakış açısı niyetine kullanılabilir.
içinde bulunduğunuz ruhsal sıkıntının en azından bir nebze yatıştırıcısı olarak bu faydanıza olan durumu da hesaba katmanız iyi bir alternatif olacaktır.
tekrardan forum diyetime geçmek üzere iyi akşamlar dilerim.
-
@mrvguy ben açıkçası kendimi düşünerek hareket ediyorum kimseden etkilenmiyorum kendi geleceğimi düşündüğüm için kendi adıma çabalıyorum etki eder etmez orası ayrı. kimse aramasa bile ben her gün aramaya devam edeceğim
-
Kimsenin moralini bozmak istemem ama sınav tarihi belli arkadaşlar. Bu saatten sonra değişeceğini pek sanmam. Şahsım adına yapabileceğim tek şey ders çalışmak.
-
@theekonomist hangi tarih hocam mart mi nisan mi?
-
@mrvguy 27 mart olacak gibi . Bu çabalarını mülakat sürecinin hızlanması için harcamak daha mantıklı.
-
@theekonomist 27 martta GU yeterlilik var hocam haberiniz yok herhalde
-
@düdüklütencere2 hocam mülakata nasıl gideceksiniz virüs mü bitti bizim mi haberimiz yok ?
-
@theekonomist bu yeterlilik sınavından öncesine şubata veya martın başına aldırabilsek keşke, inşaallah nisan olmaz
-
@theekonomist çaba dediğiniz kurumu aramam 5 dakikamı alıyor geri kalan vaktimde zaten ders açlışıyorum bence bu tür çabalarımızın etkisi büyük
-
@ztrkrdvn mülakata kalınca bak ertelensin demiyor hiç, yaa herkes kendini düşünüyor, nasıl da umut aşılamaya çalışıyor o da bişey
-
@hayırlısıı bizi zaten bu kafalar bu hale getirdi hocam . Sanki şimdi toplu taşıma kullanmayacak , kimseyle temas etmeyecek , samimiyetsiz insanlara hiç tahammülüm yok yüz yüze gelip mülakat yapacak o zaman hiç aile sevdikleri akıllarına gelmeyecek bu kafalar en geç şubatta sınav olur diyorlardı
-
@ztrkrdvn mülakat listesine girince (düdüklü) arkadaş için risk bitmiş demekki, böylelikle daha önce yazdığı düşüncelerindeki samimiyeti de ayyuka çıkmış oldu. Bizi de boşuna yordu. Hakkım helal olsun ne diyim.
-
Ben de aklıma geldikçe hergün arayacağım, yapacak bişey yok, bilgi istiyoruz sonuçta. Elden gelen neyse yapmalıyız. Guy etkinliği neden yapılmıyor ben de onu anlamıyorum.
-
ztrkrdvn , hayırlısıı
burada asıl amacımın sırf kendini tatmin etmek için girmeyeceği ilanlara başvurarak yer gaspetmemesine örnek teşkil etmesi amacıyla (kendini garanti altına almak adına ilk gelen ilanlardan göreve hak kazanıp daha sonra gelen ilanlarda daha çok istediği bir iş için başvuran ve devamında da sürece aktif olarak katılan adayları ayrı tutarak söylüyorum) yazdığım bir mesajı bile saldırganlıkla karşılamanıza büyükçe bir yuh.suyunu sıkıp çıkardığınız şu anlama da yuh.
öte yandan yüzyıllardır süregelen tartışmamızın hala ertelensin diyodun, şimdi virüs mü bitti düzeyinde olduğunu sanmanıza; hala aralık'taki tüm sınavlarla birlikte sınavımızın da ertelenmiş olduğunu bunun yanında ocak ayında sayıştay sınavının dahi daha yeni belirsiz bir tarihe ertelenmişken halihazırda ertelenmiş hmb sınavları için tarih alabilme konusunda baskı yapmanın bu konunun inisiyatifine şu an kimsenin kesin olarak vakıf olamayacağından ötürü bir manası olmadığını anlatmaya çalışıyor oluşumun tarafınızdan anlaşılmamış oluşuna bir yuh daha.
ek olarak 120 kişilik bir mülakatın koordinesinin, 5000 kişilik bir sınavın ve bunun yanında tek sınav guy olmadığından daha bir sürü sınav da aynı kadere bağlı olduğundan kısıtlama şartları altındaki sayısız koordine problemine sebebiyet olacağı durumu bir tutmanıza eşantiyon olarak bir yuh daha.
bu koordine ve olası yüksek fire sebebiyle şu şartlar altında belli kriterlerdeki sınavların erteleneceğinin bir gerçek olduğunu anlattığımın, bunun benim bir temennim bir dileğim değil bunun bir gerçek olduğunu anlatmaya çalıştığımın hala anlaşılmamış olmasına kocaman bir yuh daha.
-
Akıl sağlığını seven kendini şu başlıktan kurtarsın bak yine düştüm ben kaçıyorum.
-
@hayırlısıı Doğru olabilir. Guy sınavı için de mart konuşuluyor . İnşallah bu süreç olabildiğince kısa tutulur.
-
@theekonomist hocam yeterlilik 27 mart diye açıklandı zaten sitede.
-
@düdüklütencere2 Allaha emanet
-
@hayırlısıı kardeşim yeterlilikten bahsetmiyorum . Iki tarih konuşuldu martta ondan bahsediyorum