2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Insallh ocak ayinda bi aciklama yaparlar...
-
@zenginmemur hocam ilk yillar onada baktim olmadi .girdik bi bu yola bakalim.allah buyuk .ne diyim.insan bi yola girdi mi o yolda devam ediyo hocam.emeklerinin mukafatini istiyor bi sekilde.insanoglu...
-
@mrvguy 10 adaydan 8 kisi bu cevabi verir.Bende bu gruptayım ancak gerçekler değişmez.Merkez uzmanlıkları için ekstra p3 ve yds şart.20 kati çağırsa bile 5 10 kişilik ilanlara 90 altı zor kapatıyor.Bu sistem değişmezse zaten A grubundan atanmak sayistaydan bile zor olacak.
-
@mrvguy hocam bana cevap vermediniz
-
Dostlar artık önümüze bakmamız gerek olan oldu ve sınavlar ertelendi bundan sonra ne yapacağız o konuda ilerlememiz gerektiğini düşünüyorum tartışma yaratmak bizi ilerletmiyor gönül isterdi ki sınava girelim olsun bitsin ama olmadı yeni yılla beraber baskımızı arttırıp en azından bi tarih belirlemeye çalışalım
-
Başlık ikinci sayfaya düşmüş kapandı sandım :))
-
Çıkmış sorularda en az kaç doğru yapmak gerekir , daha önce sınava girip başarılı olan arkadaşlar konu ağırlıklı mı ,deneme ağırlıklı mı çalışmıştınız ?
-
Vakıfbank covid önlemleri ile 7 şubatta sınav yapıyor.Guy için şubat sonu güzel bir tarih olur fikrindeyim.Ama Vakıfbank Ankara dısında da yapıyor.
-
@zenginmemur covid olan ve temaslı olanların sınava girememesi kadar da saçma bir durum yok yani bir insan hasta diye hakkı olan sınava girememesi insan haklarına aykırı bir durum yap bir tane covid sınıfı her okulda cok mu zor ben ztn yaştan dolayı giremiyorum da bu olaya da cok sinir oldum
-
@zenginmemur hocam ben de subatta sinav olacgini dusunuorm gelen ilanlarin cogu subatta yapiliyor
-
@zenginmemur telegramda gelir uzmanlığı soru paylaşımı diye bir sayfa var şöyle yazıyor 'resmi bir duyuru değil ama gelir uzmanlığı özel sınavı için mart ayı çok konuşuluyor. Mart ayı için hazırlıklar yapılıyor.'
-
@ćekonomist belki bizim guy sınavı da o zamanlar olabilir
-
Takvim yine aynı şekil işler diye düşünüyorum, umarım. Çünkü bizim sınav Aralık, kurum içi ocakta olacaktı. Şubattan itibaren guy, Mart kurum içi olabilir mi???
-
Gib guy sınavını 7-8 ilde yaparsa risk %80 azalır. 5000 kişiyi Ankara'ya toplamalari bu süreçte çok mantıksız.
Aslında bu taleplerimizi gib'e iletmeliyiz, böyle önlemler alırlarsa şubat başı sınav yapabilmeleri mümkün olur.
-
Yeterlilik gelir uzman yardımcılığı 27 mart tarihinde yapılacağı açıklandı.
Bizimki niye açıklanmıyor?
-
@ztrkrdvn Valla ben ingilizce kasmaya başladım. Ingilizce olmadı mı rekabet çok yükseliyor maalesef. Plan olarakta kpss ye girerim ama artık tek sınavlara ağırlık veririm. Sayistay kaymakamlik gibi.
-
@muhalba Normalde kurum içi sınavı bizden önceydi. bizimkisi de hayırlısıyla nisanın ortasına kalmadan yapılır diye düşünüyorum.
-
Bir güzide hesap, bana güvenin guy sınavı Nisan'da yazmış.
-
-
Arkadaşlar vakalar azalıyor, diğer kurumlar ocak şubata sınav koymuşlar, biz de toplu bir şekilde harekete geçmemiz lazım, maliye sınavların takvimini açıklasın diye. Böyle beklersek çok bekleriz. Herkes elinden geleni yapmalı. Ben hazırım. Hatta şu telegram etkinlik grup linki varsa biri buraya bıraksın, herkes aktif katılım sağlamalı