2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@muhalba
demeyecek o zaman arkadaşım iibfli şöyle iibfli böyle diye.
o öyle derse ben de derim ki iibfli öyle iibfli şöyle değil senin yaptığın şey saçma iibfli o yüzden katılmıyor. -
@mahlas guy sınavları baharda veya aralıkta olur ya ondan mıdır acaba bilemedim
-
İnsan bu kadar şeyi yazmaya üşenir adam herkese herşeye uzun uzun hep muhalefet olmuş garip.Bir gün girmedim dağıtmış ortalığı yine düdüklü
-
Şükür banlanmış
-
Arkadaşlar herkese düdüklüsüz bir yıl diliyorum.
-
Bu kurum içinin martın sonunda yapılacağı kesinleşti mi? Eğer kesinleşti ise bizim sınav kurum içinden önce mi sonra mı olur? Galiba eski takvimde, önce bizim sınav yapılacaktı. Yani bizim sınav, eski takvim göz önüne alınırsa martın ortası veya tersi olursa en kötü ihtimal nisanın başı olacak gibi duruyor diyebilir miyiz?
-
@xxx_88 Hocam kuzenim gelir uzmanı İstanbulda bugün konuştuk büyük ihtimal Nisan dedi üstadlar konuşurken duydum dedi ama bakalım ne kadar doğru. Zaten herkes mart ya da nisan ayını konuşuyor sayfalarda.
-
@xxx_88 27 Mart’ta yapılacağı ilan edilen sınavla eski takvimde ertelenen sınav aynı değil. 27 Mart’taki gelir uzmanlığı yeterlilik sınavı ancak ertelenen ise gelir uzmanlığı özel sınavı.
-
Defterdarlıkta batıya yönelmek sizce de mantıklı değil mi tek ilden dolayı herkes doguya yüklencek çünkü şahsi düşüncem tabi bu
-
@sherlock konya ve kastamonu cok alım yapan iller arasinda acaba 90 kusur mu kapatir ben de onu merak ediorm hocam
-
@rabia89 hocam herkes sizin gibi düşünüp az alım yapan yere başvurabilir yani çok alım yapan yerler bi anlamda dezanvantaj olabilir
-
Napıp ne edip sınavı şubatta yaptırmak lazım vakalar azalıyor Nisan ayını kabullenmeyelim derim (not : bu arada 76 ya duy gelir mi )
-
@homecinomiss sınav nisana kalırsa buseferde mutasyonlu virüs görülür bide ondan ertelerler
-
-
@sherlock tek il tercihi tam bir kumar. Guyda doğu düşük kapattı diye doğuya yüklenme olabilir yüksek kapatabilir . Ama doğu yüksek kapatcak diye çekinip batıya yüklenme olursa batıda yüksek kapatabilir. En iyisi gönlünden geçen yeri yazmak galiba yoksa işin içinden çıkılmıyor
-
Arkadaşlar konu dışı olacak ama merkezi atama konusunda çok bilgi sahibi değilim. Maliye mezunuyum ve merkezi atamalara nasıl başvuru yapılacağı konusunda fazla bilgi sahibi değilim. Konuya hakim arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
-
Siirt için guy sınavına girecek olan var mı arkadaşlar
-
@papuayenirakı https:// kpss .memurlar. net/kpssrobotu/2020/2/3.sayfa?SelectedItem=Kadro+Arama&BranchType=4&BranchCode=3254.0&Organization=&JobTitle=&CityCode=
Dostum buraya bölümünü yaz arama butonuna bas
Çıkan sonuçların her birinin üzerine tıkladığında şartlarını gösteriyor. Bu şekilde tercih edebileceğin yerleri görebilirsin.. -
@mahlas Teşekkür ederim hocam
-
@papuayenirakı rica ederim dostum