2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@theekonomist 27 Mart yeterlilik için verilen tarihse diğer konuşulan Mart ayındaki tarih nedir hocam ?
-
Martta tarih ne zaman olurmuş sınav arkadaşlar ? Derse de çalışılmıyor bu halde
-
@su28a ah bi bilsek kardeş
-
@theekonomist diğer tarih nedir hocam
-
Ocak şubattan da geçtim sınav 15 marta kadar olursa şükür edicem ama yeterki nisan ayına kalmasın nisana kalırsak yandı gülüm keten helva sımavıydı mülakatıydı derken kendimizi 2021 kpss ye girerken bulucaz ztn her halükarda bu süreci temmuz sonundan önce bitirmeleri imkansız
-
@poncik 2021 kpss ye girip napcaz? 2021 kpssde guy ilani geleceğini sanmıyorum
-
Ne durumda olduğumuzu anlatmak için buyrun türk aklıyla basit bir hesap yapalım
Geçen sene ortalama 40.000 kişi sınava girdi ve sınav ücreti 250 liraydı. (40.000×250=10.000.000)
Bu 40 bin kişiden yaklaşık 5 bin kişi kursa gitmiş olsa ve 3 bin lira kurs ücreti üzerinden hesaplarsak.
(5.000×3.000=15.000.000)
Bu bir yıllık aralıkta yolculuk barınma yeme içme ücretine 2 bin kişi için 2 bin lira üzerinden hesaplarsama yaparsak(2.000×2.000=4.000.000).
Bu toplam 29.000.000 tl'yi 12 aya bölsek (aylık maaş hesabı için), hiçbir şey yapmadan sadece oturarak 850 arkadaşımızı aylık 3.000 lira maaşlı çalışan yapabiliyoruz En alt rakamlarla hesaplanilan tabloda durum bu. Acı. -
Olağanüstü bir durumdan geçiyoruz, kendimizi ve birbirimizi demoralize etmekten vazgeçelim, öyle ya da böyle bu süreç bitecek ve bu sınav gerçekleşecek. Kendimize faydalı olmaktan başka yapabileceğimiz daha güzel bir şey yok şuan.
-
Arkadaşlar gerekirse herkes hergün aramalı, hergün etkinlik düzenlemeliyiz sınav takvimi açıklanmalı artık. İÇİŞLERİ DÜN GECE YAYIMLADI 1772 SÖZLEŞMELİ personel alıcak, 5 katı yani 8860 kişi mülakata çağrılcak, 22 MART mülakat tarihi. Demekki martta yapılabilirmiş. Biz de tarihi öğrenmeliyiz artık.
-
@hayırlısıı Mart ayına bir çok mülakat kondu guyda eklenirse bir sürü kişinin Ankara’ya girip çıkmasını kurum göz önünde bulunduruyordur o yüzden şubatta guyu yaparlar diye tahmin ediyorum
-
Arkadaşlar bugün yoğun arama yapalım 20 30 arama çok şey demek. Bu nedir bekle bekle. Çatır çatır sınav,mülakat tarihi veriyor kurumlar.
-
@harmanhh 5000 kişinin sınava gireceği yerde 20-30 kişi İİBF'yi temsil ediyor diye anlarlar aynen ben de bugün arayacağım, salgın riski minimuma inmeden sınav yapılmaması gerektiğini, takvimin ÖSYM takvimine göre belirlenmesi gerektiğini söyleyeceğim. Tanıdığım, yüz yüze görüştüğüm en az 15 kişiyi de aratayim dur.
-
@125478 arkadaşım tam olarak problemin nedir senin? Keyif alarak bunları yazdığın muhakkak ama nasıl bir psikoloji içindesin merak ediyor insan
-
@125478 seni bulurum çocuk dikkat et. @pareto_wilfredo bu kişiye bir şey yapacak mısınız? Yoksa ben mi yapayım.
-
@125478 salgın riski minimuma inmeden neden en az 15 kişiyle yüzyüze görüşüyorsun
-
@125478 Bu arkadaş sınava kalamadı mı yoksa. Vah canım ya şehir tercihimi tutmadı? Puanın mı yetmedi? Var bir sıkıntısı.
-
İste aramızdaki köstebek→@125478 bırakın konussun dursun engeli yer zamanı gelince
-
@125478 arkadaşlar bu şahısın önceki nicki @12345 ti bamlandı, bu sefer yeni hesap açmış belli. Derdi de sıkıntısı da bizlerin etkinlik yapmamızı kendi çağında engellemek veya psikolojik olarak bunaltmak, bu da yakında bamlanır yazsın bakalım, bide bunlarla uğraşıyoruz. Engelleyin kafanız rahat olsun, engellemekten bıktım üye olmaktan bıkmadı..
-
Şöyle tipler yüzünden ne etkinlik yapma isteği kalıyor ne başka bir şey. Aynı tip kurumdakileri aramayın yaa adamların işini yapmasını engelliyorsunuz diyordu gecenlerde , şimdi çıkmış sınavın yapılmaması için arıcam diyor. Çıldırmamak elde değil , burada yıllarını veren çaba gösteren 50 100 arkadaş atandıktan sonra dönüp en ufak gayret göstereni 9 köyden kovsunlar.
-
Aramaya başlayalım