2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hayırlısıı evet arkadaşlar şunlara laf yetiştirmeyin boşverin biz elimizden geleni yapalım aramaya başlayalım
-
@125478 bi insanın kalbi ne kadar kötü olabiliyorsa o kadar kötüsün
-
Ben şimdi aradım bu sefer hızlı açtılar sonuç bildiğiniz gibi, ama bazı arkadaşlara belki açıklama yaparlar belki bilgi verirler
-
Aramak 3 dk bile sürmedi bilginize, 03123873345(direkt yönlendiriliyor beklemiyorsunuz)
-
Ben de aradım hocalarım internet sayfamızı takip edin dedi görevli her zaman ki gibi herkes aramalı ki sınav tarihini almaya çalışalım boş boş hiç bişey olmuyor
-
Öğle tatilinden sonra bende arayacagım sanırım 13:30 da bitiyordu tatil hiçbir şey yapmadan beklemekten daha iyidir
-
Aradım dostlar tabiki de aynı şeyleri söylediler ösym ne zaman yaparsa bizde o zaman yapabiliriz dediler sanki her sınav takvimini ösym gibi düzenli olarak belirliyorlar da ama aramaya devam edelim tabiki çok kişi ararsa bence gereklş yerlere iletirler
-
@poncik bende şimdi arıcam arkadaşlar herkes arasın en azından günde bir kere
-
Ben şimdi aradım yakın zamanda açıklanır denildi.
-
Şimdi aradim 3 senedir bekliyoruz bu ilanı üstelik iki defada ertelendi , yorulduk, ders çalışmaktan miğdemiz bulaniyor ütfen başkana bunları iletirmisinz dedim. Oda dediki başkanın bu durumlardan haberi var. yakin zamanda açıklanır. siz sabredin biraz daha dedi..
Sözün bittiğu yerdeyiz Biz sabredlim sabretmeyede 3 sene oldu, birazda siz gayret edin çalışınn. Çok sinirlendim. arkadaşlar lütfen herkes arasın...
-
Arkadaşlar bende şimdi aradım bi adam çıktı belki 10 dk konuştuk bildiğiniz adamla tartıştık telefonda adam bana diyor ülkenin durumunun farkındamısınız bu şartlarda sınav yapılır mı sizce şu durumda sınav yapma ihtimalimiz yok diyor bende dedim yapan yapıyor vakıfbank 7 şubatta sınav yapıyor 5 binde değil daha fazla kişi sınava giriyor filan bunun gibi örnekler verdim. Adam bana diyor bize diyor 100 lerce cimerden mesaj geliyor adaylar tarafından sınav yapılmasın ertelensindiye akşama kadar cevap veriyoruz cimer mesajlarına diyor bende dedim yani kurum bize göre mi hareket ediyor ertelensin diyenler fazla diye mi sınav yapmiyor filan dedim sonra dedim en azından sınavın tarihi açıklansın biz ders çalışamıyoruz bana diyo kardeşim ne takıyorsun otur dersine çalış sen nezaman yapılırsa girersin dedim bizi anlamıyorsunuz bana diyor bizde aynı yollardan geçtik falan filan dahada aklıma gelmeyen bayaa bisey konuştuk.
-
@frank bide diyo şu durumda 5 bin kişiye birden nasıl sınav yapalım siz olsanız yaparmisiniz diyor bende dedim niye 5 bin kişi sanki aynı salonun içindemi sınava girecek önlem alınarak gayette yapılabilir dedim daha önce sınavlar yapılıyordu yine virüs vardi dedim vs vs
-
@pisagor yaaa hazır ösym ve başka kurumların sınavları başlamışken aslında guy en kısa zamanda olmalı ztn ösym sınav yapmaya başlayınca hareketlilik daha da artıcak bütün sınavları aynı haftasonlarına aynı aya koyucaklar haftasonu yasakları kalksa hareketlilik daha da artıcak ve yayılma daha hızlı olabilicek belki de yani illaki herşeyi sarpa saracaklar eylüldeki kpss den sabahki oturumda başka öğleden sonraki oturumda başka sınıfta başkalarının ortudugu sırada sınava girdik belkide belirti bile göstermeyen temaslıda olmayan kişilerin dokunduğu sıraya dokunduk bnde bunu anlamıyorum o zaman bulaşma ihtimali yokmuydu da şimdi oldu
-
@frank, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@frank bide diyo şu durumda 5 bin kişiye birden nasıl sınav yapalım siz olsanız yaparmisiniz diyor bende dedim niye 5 bin kişi sanki aynı salonun içindemi sınava girecek önlem alınarak gayette yapılabilir dedim daha önce sınavlar yapılıyordu yine virüs vardi dedim vs vs
Kurumun bu güzel düşüncesi beni çok mutlu etti. :))))))
-
@125478 kardeş sen çok mu korkuyon corona olmaktan yada bulaştırmaktan çok korkuyorsan sınavdan sonra kendini 10 gün izole et kimseyle muhatab olma odandan cıkma emi zira bu sınav martta da nisanda da yapılsa corona bitmiş olmayacak Neyin kafasını yaşıyorsun bir anlatsana Allah bilir vakıf ilanına da başvurmuşsundur paşalar gibi 7 şubatta sınava da giriceksindir
-
@frank
ne güzel dertleşmişsiniz öyle hocam -
@poncik Forumda artık bir idol olduğumu, mesajlarımın takip edildiğini bilmek gerçekten çok güzel.
Burada kendimizi yırtarcasına anlatmaya çalıştığımız şeyi kurumun en başından beri düşünmesi beni mutlu etti. Haa kurum dese ki 12 ilde yapacağız bu sınavı, içime sinmez ama kabul ederim.
Bu arada arayın, her gün arayın. Yakında biz de aramalara başlayacağız. Artniyetli kişier sosyal medya üzerinden kurumu sıkıştırmak için örgütlenip arıyorlar diye. Kısasa kısas.
-
@125478 idol mü mesajlarını takip etmek mi kardeş bu sayfaya girince mesajlar otomatik olarak gözüküyor bilmem farkındamısın
-
@125478 Birader sen ne ayaksın? Ya da kimsin? Bak beni zorlama işi gücü bırakırım seni bulurum!!!
-
@125478 Ne kadar gereksiz bir insansın, sebepsizce bunu elinden geldiğince kanıtlamaya da çalışıyorsun, gerçekten yazık.