2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Rakiplerimin basiretsiz muhakeme yeteneklerini gördükçe içime su serpiliyor.
Burada işin gerçek boyutunu, sebeplerini, çok boyutlu düşünüldüğünde sınavların neden yapılamadığını anlattığımda beni sınav olmasını istemiyormuş gibi algılayıp tü kaka etmişlerdi
Şu an dikkate alınmaları gereken merciler tarafından dahi aynı şeyleri duyduklarında; burada 50 kez ne istediğini bilmeyen bir görüntü sergiliyorsunuz, taleplerinizin içini boşaltıyor ve ciddiye alınılırlılığınızı yitiriyorsunuz dediğimde ne demeye çalıştığımı anlamayanlar hala aynı dar bakış açısında ısrar ediyorlar.
BASKI, ETKİNLİK tabi ki birçok durumda fayda sağlayacak şeyler, ancak; bu durum o durumlardan biri değil. Çünkü; hiçbir baskı, bi takım kriterlere sahip olan sınavların ertelenmesine sebep olan ''kısıtlama şartları altında ortaya çıkacak koordine problemlerinin'' hiçbirine çözüm getirmeyecek, dolayısıyla nasıl ki 1 aydır bir etkisi olmadı ise, aynı şekilde hiçbir baskı süreci zaten olacağı şeklinden başka bir yöne çevirmesine etki etmeyecek.
-
@estergon-kalesi Gereksiz olan, insanları bu salgın ortamında Ankara'ya yığmak düşüncesinde olan sizlersiniz. Bırakıyorum zaten bu forumu, rica ediyorum benim için de etkinliklerde twit atın, aramalar yapın olur mu ?
-
Her zamanki gibi kurum ağırdan alıyor ne kadar geç yapsak o kadar iyidir zaten bahane lazımdı Corona da tuz biber oldu . Yapan kurumlar yapıyor hadi yapmayı geçtik bari tarihi açıklayın insanlar rahat etsinler .
-
@125478 Namert arkadaşım bu kaçıncı bırakışınız bu forumu ?
-
@estergon-kalesi Dayanamıyorum biliyor musun? Bazen ders çalışmaktan sıkıldığımda buraya gelip deşarj olup dersin başına geçiyorum.
'Bana iyi geliyorsunuz.' sjsjshhs
-
@125478 tabi insanın konu eksiği olunca baya bir ders çalışma gereği duyuyordur sen de haklısın
-
@poncik Aynen öyle, yetişmiyor biliyor musun :((((((((
Daha hukukta ikinci özgün soru bankamı bitirmem lazım, rasyonun son kısmı da duruyor. höfff :(((((((
-
@125478 Iibf'nin boşluğunu kanıtlayan arkadaşlardan. Sizin gibilerle muhatap olmamak için bile bu fakülteyi okumamaliydik da bilemedik işte.
-
@sokrates12 aynen kardeşim keşke iibf okuyacağını tutan puanınla hukuk filan okusaydın
-
@poncik Arkadaşın derdi sınav falan değil burada trollük yapmak. Fazla önemsemeyin yakında kaybolur .
-
@pisagor hocam o zmn yakinda dediyse bu ay haber gelir mi acaba sinavi one cekerler belki subat sonu olsa keske
-
@125478 sunu banlayin artik!!bu kadar itici olamaz bir insan
-
@earth11 Seni de banlasınlar mı canısı? Hani tercih döneminde 80+ aldım diyip insanlara İstanbul'u yazmayın diyordun ama 76 aldığın gerçeğini çatttt diye yüzüne vurmuştum.
-
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla aramalarımız işe yarayacak, eskiden tek cümle kullanıp kapatıyorlardı şimdi biraz farkındalık oluşturduk belki başkana iletilir. Ertelenmesi yönünde cimere yazanlar olmuş, cevaplamışlar. Bizde ERTELENMESİN ARTIK sınav takvimi belli olsun minvalinde CİMERE yazalım, sadece ertlensin diyenlerden gelen mesajlara değil çoğunluk olan bizlerin de ertelenmesin mesajlarımıza da cevap verilir. En azından çoğunluk oldugumuz belli olur. Ki bizim dediğimizle yapmazlar o ayrı ama böyle ertelensin diye cimere yazmışlarsa biz de artık daha fazla ertelenmemesi için yazmalıyız. Aramaya etkinliğe devam yakında guy etkinliği de gelecektir, etkinlik yapan arkadaşlara yazdım onlarda aynı fikirdeler. Twitter İİBF DERNEĞİ adında hesap sizde mesaj atabilirsiniz guy etkinliğine başlayalım diye onlar tag belirlerler. Artık bekleme değil hareket zamanı kimse hayatının planlarının ertelenmesinden hoşlanmaz herkes el atmalı..
-
@hayırlısıı Mutlaka Cimer etkinliği düzenleyin. İsminiz ve soyisminizle birlikte.
-
@125478 @pareto_wilfredo üstat bi el şuna
-
@125478 Hayırdır , hakkıni arayan insanları şimdide fişlenmekle mi tehdit ediyorsunuz? 3 yıldır ilan bekleyen insanları sırf sınav takvimi belirlensin diye fişlenmekle korkutmaya çalışmak geçmıste malum kesimin yaptığı işleri andırıyor.Sizin gibilerin kafa yapısını güzel ülkemizden atacağız.
-
@125478 sen de ertelensin diye yazsana cimere ismin ve soyisminle
-
BOŞ KAVGALARINIZLA BURAYI MEŞGUL ETMEYİN. BİZ BURDA BİLGİ PAYLAŞIMI GÖRMEK İSTİYORUZ SEVİYESİZLİK DEĞİL! HER İKİ TARAF İÇİN DE GEÇERLİ BU SÖYLEDİKLERİM. BOŞ YAPMAYIN YETER ARTIK
-
@hayırlısıı
hocam yanlış anlamayın lütfen ama sınav yapılsın diyenlerin sınav 1-2 ay içinde yapılmasın diyenlerden fazla olduğu konusunda emin değilim ben. Görevlinin arkadaşa söylediği de bunu düşündürtecek şekilde. Başlıkta tepki çekmemek için yapılmasın diyenler doğrudan ileti yazmıyor ancak ilgili mercilere başvuruyor anladığım kadarıyla. Başlıkta yapılsın diyenlerin iletilerinin fazla olması bu nedenle yanıltıcı olabilir. 5.000 aday var 20-30 kişi burada konuşuyor en fazla. Çıkarım yapmak için yeterli değil bana kalırsa.
Bence her iki tarafın da talepleri sürecin şekillenmesinde doğrudan etkili olmayacaktır ancak herkes doğru olduğuna inandığını yapmakta özgürdür.
Tartışmayın artık lütfen. İsteyen yapılsın diye isteyen yapılmasın diye başvursun.
İki tarafın da tavrı hoş değil.
GUY da bile ikiye böldük birbirimizi
Ey güzel ülkem..