2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@earth11 engelleyin hocam
-
@mrvguy
dostum lütfen sohbeti bu tavra dönüştürmeyin.
burada yaşadığımız durumun ve bir belirsizlikten neden kurtulamıyor oluşumuzun sebebini yanlış yerde aradığınızı, tarih verememelerinin nedenini ne olduğunu anlatıyorum. bunda ne bir boş konuşma ne bir art niyet var. acınızın sebebini doğru analiz etmeden yaranıza merhem olamazsınız. -
@düdüklütencere2 hocam peki iç isleri bakanlığı tarih vermek icinmi tarih verdi 9000 kişiye
-
@düdüklütencere2 biz analiz yapıyoruz sen merak etme onu da Allah aşkına bnm sordugum soruyu bir cvpla cok merak ediyorum
-
@poncik
verdim hocam bir önceki sayfada. -
Arkadaslar admine bi sekilde ulasalim bu tarihin netlesmesi icin bir gun etkinlik duzenlensin facebokk gibi sayfalara da iletelim.cunku burda pasif kaldikca olmuyo buna karsi olanlari engelleyin amaclari belli onlarin
-
@düdüklütencere2 virüsden çok korkuyorsanız niye salgın dönemi gelen ilana başvurdunuz. Sınavın Ankarada olacağı salgın döneminde olacağı belli. Sonu ne olursa Olsundayız artık.
Zira biz bu belirsizlikte HER GÜN ÖLÜYORUZ..! -
@düdüklütencere2 o bnm aradığım cvp değil 5 bin kişinin içinde covid yada temaslı olursa gib bu sınavı hangi şartlarda yapacak sınav tarihinden bahsetmiyorum bak dikkat edersen sınav şubatta da olsa martta da nisanda da olsa kısıtlamalar kalkmış dahi olsa sınava girecekler nasıl seyahat ve konaklama yapacak temaslı ve covid olanlar bir diver hele
-
@mrvguy her ayaklandigimizda piyasaya cikiyorlar engelleyin tartismalara girmeyin biz cozume odaklanalim zaman kaybi onlara cevap vermek
-
Tarih netleşse bu sefer arkadaşlar şu kadar az zaman kaldı yetişir mi diye zırlamalar başlar guya gircek insanın bahanesi bitmez
-
-
@düdüklütencere2 hadi ama cvbını bekliyorım ciddiyetle açığa kavuşturmanı umduğum bir konuda yazmak için bu kadar gecikmen endişeye kapılmama sebep oluyor yoksa bu konu da bir fikrin yok mu 🧐
-
@azalan-terimler
konu bu değil. -
evet covid yine devam ediyor olacak.
lakin asıl sorun olan koordine problemleri bu düzeyde olmayacak. çünkü yasaklar esnetilmiş olacak, ulaşım problemleri ortadan bir nebze kalkmış olacak, hayatın standart akışında hareket alanımız yeniden yalnızca bireysel önlemlerimize kalmış olacak.ama ülke çapında kural halindeki tedbirler şu anki halindeyken 5000kişilik guy + bir sürü hmb sınavını yapmaya kalktığında yaşanacak curcunanın, yaşanacak problemlerin, bakın covide yakalanma babında demiyorum direkt sınavın koordinesinden bahsediyorum, hatta bunun içine esnek çalışmada olan memurları da kat, çözümü elde olmayan bir imkansızlık durumu var şu an için. ve bu kısıtlama dönemi aralık ayında girildi ve sınavlarımız da bu dönemde idi.
öte yandan, şu sınava 5000 kişi girecekse sallama bir rakam veriyorum ama emin olun benim atacağım rakam sizin sandığınız durumdan daha gerçekçi olacak en az 4000'i ertelenmeyi doğru bulmakta. ama burada aksi yönde yazanlar çoğunluk diye (5-10 kişi) ortalamayı temsil ettiğinizi sanıyorsunuz. aslında tablo zaten olması gereken olduğu için, durumdan rahatsız olmayanaların bir şey söyleme gereği duymuyor oluşu. esasında muhalefet ben gibi görünsem de aksine çıkıntı oluşturan maalesef sizin sürece itiraz eden tavrınız.
ki itiraz tabi edin, tabi ki kendi fikirlerinizi isteklerinizi ortaya koyun bu apayrı bi şey, lakin şu an talebinize neden karşılık bulamıyor oluşunuzu asıl sebebi ile izah ettiğimde sanki bu sebebin sorumlusu gibi acısnı benden çıkartmaya kalkmayın.
öte yandan içinize su serpmek ya da talebinizin haklılığını göstermek adına emsal gösterdiğiniz sınavlar ile karşılaştırdığınız sınavlar arasında mukayese edilebilir olmasına da bence dikkat edin.
ayrıca daha önceden ilana çıkan ve sonradan ertelenen sınavların dışında, daha yeni ilana çıkıp tarih veren ilanlar için de; zaten onlar sonradan ilana çıktı ve tarihlerini sonradan belirlediler, lakin hiçbiri de çıkıp şu an diyemez ki ben yüzde yüz verdiğim tarihte bu sınavı yapacağım.. bakacaklar son 5-10 gün veridkleri tarihe varsa bi esneme yaparlar sınavlarını, yoksa ertelerler... sayıştayda olduğu gibi misal. ama zaten ertelenmiş bir sınav kısıtlama şartlarındaki esneme tarihini öngörmeden sırf bir daha erteleme ihtimali olan bir tarih vermek istemeyecektir.
BASKINIZIN CEVAP ALAMIYOR OLMA SEBEBİ BU. BEN BUNU İZAH EDİYORUM. BENİ TARAF OLARAK KARŞINIZA ALMANIZA GEREK YOK. AYNI YOLUN YOLCUSUYUZ. BEN SADECE NEYİN NEDEN OLDUĞUNU NE OLACAĞINI NE OLMAYACAĞINI ''GERÇEKÇİ'' GÖREBİLDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM.
-
@düdüklütencere2 sen bnm soruma hala cvp vermiyorsun ama sonuçta bu sınavı ösym yapmıyor covidli ve temaslı nasıl seyahat edicek konaklicak kaldıki bundan 2 ay sonrada hes kodu ile giricez çoğu yere gib bu organizasyonu nasıl sağlicak sen gib in bu organizasyonu sağlayabileceğini düşünüyor musun covidli yada temaslı olanlar şimdiki sıkıntıları o zaman da yaşayacaklar malesef belki covidli sen olacaksın belki de ben o zaman ne olacak
-
benim olduğum başka yerlerde tartışma yok ama sizin olduğunuz her yerde tartışma var. o yüzden sürekli adminlere topu atmayı bırakın, olgunluktur bi kendinizi de sorgulayın.
ayrıca uzun yazmamdan şikayet edip, cevap vereceği şeyi 3 dakika okumaktan üşenen adam bana bi şey sormasın ya da cevap vermesin.
-
@poncik
ben aslında senin soruna/sorularına her entrymde cevap veriyorum. yeteri kadar kendi payıma yazılacak şeyi yazdım, daha fazla tekrara düşmemek adına bugün de iyi forumlar diliyor ve guy başlığı diyetime kaçıyorum. -
Düdüklüsüz bir yıl diledim olmadi adam yazıp yazıp millet kaçınca diyetine dönüyor
-
@düdüklütencere2 biz burda senin deyiminle azınlıkta dahi olsak kendi çapımızda bir şeyler konusup ne yapmamız gerektiğini tartışıyoruz duygularımızı paylaşıyoruz sen gelip sabote ediyorsun şurda 10 kişi sınav için tarih belirlensin diyorsan sen ve bir kişi de cıkıp sımav şimdi yapılmamalı diyerek laf anlatıyorsunuz bırak ne istiyorsak onu yapalım sizde ne istiyorsanız onu yapın sınavın yapılmaması adına sizde konusun kendi aranızda organize olun size bişi diyen mi var ama sen biz ne zaman bişi desek uzun uzun yazıyorsun şu sebeple böyle bu sebeple şöyle diye yazma anlatma zorunda değilsin yani bırak bizi kendi halimize çok mu zor yani taktın bizim sınav tarihi alma isteğimize müdahale etmemek cok zor olmasa gerek tut kendini brz
-
@poncik
yok ben sayfa 598 / 7 nolu entryde sınav tarihi verip verememenin yalnızca vaka üzerinden sorgulandığını görünce asıl problemin kısıtlama tedbirleri şartlarının getirdiği koordine problemleri olduğunu belirtmek için müdahil olmuştum. sonra nasıl olduysa yine aynı konulara geldik iyi forumlar arkadaşlar papatya çayı kafası çok güzel tavsiye ederim acayip dinginleştiriyor.