2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ztrkrdvn
yahu keşke olsa keşke keşke sanki önümde bi tuş var da ondan elimi çekince sınav olacak.
biri inat ediyor ya da tarih alma kararı vermek istemiyor diye değil;
kısıtlama döneminde olunduğu için, kısıtlama tedbirleri kapsamında yaşanacak olan koordinasyon problemleri sebebiyle tarih veremiyorlar, tarih belirleyebilmeleri için kısıtlama tedbirlerinin ne zaman esneyeceğini bilmeleri lazım. bunu söylüyorum sadece. benim bir temennim değil, sebebin ne olduğu söylüyorum sana.
sana orada neden tarih verilemediğini, bunun neden elde olmadığını, elde olmayan bir şey istediğinizi anlatıyorum, hala daha virüs bitmeyecek diyorsun, hala daha yaşanan durumdan dolayı çektiğimiz sıkıntılardan bahsediyorsun.ğıııhhhhhhhhhhhh
-
üslupsa üslup arkadaş size değil de bi bana mı ayıp yetti lan
bu kafayla bu okuduğunu anlama kabiliyetiyle iyi puan almışsınız yine. -
sayfa 589'da 7. sıradaki entry ile konuya dahil oluşuma, üslubuma, neye değindiğime
ve ardından cevaben gelen entrylere, üsluplara, alakasızlıklara, konunun nasıl tartışma boyutuna geldiğine, gerilimin nasıl arttığına bakarak müdahele eder misiniz
ben bir şey yazamayacak mıyım arkadaş bu başlıkta.
ya da hep aynı 3-5 kişi hariç kimse yazamayacak mı ya da aynı 3-5 kişinin görüşleri dışında bir görüş yazılamayacak mı buraya
hep aynı terane.
ben veya başkası, fark etmiyor; asıl problem asıl gerilim sebebi, her tartışmada asla değişmeyen isimler.
benim başka yerde bir gerilimim yok
ama bu arkadaşların olduğu her yer gerilim.başlıktan milleti soğuta soğuta kalmışlar kendi aralarında, aynen kanka modunda birbirlerine kafa sallayıp duruyorlar, hayır bu da böyle diyen olunca feryat figan.
-
Sağlığınız, motivasyonunuz ve sınav süreci verimliliğiniz için Muhatap olmayın.
-
Düdüklüden aklımda * kalan aynen çaak kanka *.
-
Kpss konularından hafızalarda zaten 20 mb boşluk kaldı onu da duduklunun yazilariyla doldurduk iyi mi
-
Allah razı olsun şu siteye "engelleme" seçeneğini koyandan
-
@kartalyürekli engellemeden o rahatlık olmuyormuş, aslında beni daha da yoran buymuş..
-
Arkadaşlar sınav merkezini arayıp bir bilgi edinebilen oldu mu acaba?
-
Yalancı ve manipülasyoncu olduğu açıkça belli olan ve bunu kabul eden biri ne zaman engellenecek forumdan? Arkadaşlar cidden bunu nasıl sindiriyorsunuz?
-
@earth11 İstanbul istediğim için puanımı yüksek söyledim dediğin cümleyi okurken ben utandım. Elbet birilerinin hakkına girmişsindir. Seni Allah'a havale ediyorum. Spekülasyonu yapıp bir de iyiki olmamış diye bu utancı örtmeye çalışıyorsun. Yazık çok yazık...
-
@mahlas ne saçmalıyorsun arkadaşım sen kimin hakkına girmişim ben istanbula puanım yeter demekle birinin hakkına mi giriyorum gece gece atraksiyon mu arıyorsun
-
@earth11 Yüksek söylediğiniz puanınızı gören biri yazmaktan vazgeçtiyse bu hakka ben mi girmiş oluyorum mesela? Ayrıca yalan söylediğinizi kabul ettiniz yüzünüz kızarmadı mı? Böyle biri neden hala forumda?
-
yok hocam bu sayfada sürekli gerilime sebep olan, ben olmasam başkasını bulan, farklı düşünceye tahammülü olmayan, her oldukları yerde tartışma olan ve ilk adımları gerilimi arttıracak üslupları olan kişiler kalır, kim tek kalmışsa sürekli o banlanır.
bugünkü ilk entrym (sayfa 598) ve takip eden cevaplar açıkça ortada iken sabote gerekçesi ile ben banlandım. normalde kurallara uyup banımın süresini beklerdim ama hal buyken hiç umrumda değil ihtiyaç duydukça alırım 3-4-5-6. başka nick de alacak değilim gizli gizli takılıyo gibi.
beni ilgilendiren bir sürü başlık var, hiçbirinde de problemim yok. ben olmasam bi başkasıyla, bi başkası olmasa daha da bi başkasıyla elbet kavga gürültü haline gelen ve asla tartışmalardaki kadrolu halleri değişmeyen bu isimler dururken muhtemelen okunulmadan edilmeden hedef gösterilen kişi olarak banlandığım için etiğiymiş erdemiymiş umrumda değil bu saatten sonra alır bi hesap devam ederim.
-
@mahlas ne saçmalıyorsun arkadaşım sen kimin hakkına girmişim ben istanbula puanım yeter demekle birinin hakkına mi giriyorum gece gece atraksiyon mu arıyorsun.yahu herkes sanki gerçek puanını söylüyor bırakın artik insanlara satasmayi önünüze bakin görmek istemeyen engeller bu kadar basit.sabahtan beri gereksiz insanlarla muhatap oluyorum yeter artik tartışma yaratmayin su forumda .faydalı bilgin varsa şöyle onun dışında tartışma çıkarma lütfen
-
Herkesin işi gücü düdüklüye cevap verip prim kasmak olmuş. Ertelenmesinciler bir araya gelmiş kendi arasından top çeviriyor. Earth11 denen kişi de bunların içinde olduğu için ses edilmiyor. Bunu düdüklü yapsa hepiniz Admin etiketlerdiniz.
-
@earth11 Faydalı bilgi yalan söylemek mi? Faydalı bilgiye bak! Sen söyle yalanlarını faydasını görürüz inşaallah.
-
@locke anlaşılan sende ertelenci tayfacidansin.
-
@earth11 Hayır değilim. Bana yakıştırmalarda bulunmayın. Ailemi, yaşadığım sıkıntıları bilmeden sakın hakkımda yorum yapmayın. Ben de hayallerimi ertelemeye bayılmıyorum.
-
@düdüklütencere3 size bir şey diyeyim mi burda engellenecek o kadar çok insan var ki seni engelleyen yöneticiler nasıl körü körüne bir tek seni banlıyorlar aklım almıyor. Eart11 adlı şahıs suçunu kabul ediyor ama asla yüzü kızarmıyor. Yöneticilere sesleniyorum. Bu bardağı taşıran son damla bu güne kadar ağzımı açmadım kimseye karşı ama bu yenilir yutulur gibi değil. Kalkmış bir de ağzının kenarıyla özür diliyor. Bu şahıs banlansın başka hesapla girecekse de kendi yüzsüzlüğündendir. Ahlak yoksunluğu böyle bir şey olmalı..