2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@beyaz-fil o hafta sonu stajyer hazine kontrolörlüğü var galiba
-
@supplyside Aman hocam burada sınavların çakışmasını isteyen bir güruh var.
Sınav Nisan'a kaldı diyebiliriz o zaman.
-
Burda bi arkadasimiz nisan ayi yazmisti duyunlarina gore basta bende o kadar olmaz dedim mart ayi olmasini bende isterim ama kurum subatta dahi aciklama yapmaz bence mart ayi aciklama yaparlar.nisan da yazili tarihi derler.cunku 27 mart guy yeterlilikle basladi tarih arkadaslar. Bu tahmin. Bakalim subatta eger aciklama olmazsa mart ayi aciklama yapip nisan da sa yazili tarihi derler.
-
@mrvguy bnde aynı şekilde düşünüyorum en erken ramazan başlamadan önceki haftasonuna koyarlar sınavı tabi gib den önce başka bir kurum acele edip nisanın ilk haftasonuna sınav koymazsa ramazanda sınav yapcaklarınıda sanmıyorum şahsen oda üstüne eklenirse mayısa kalır
-
@mrvguy onu ben söylemiştim hocam hala da aynı düşüncedeyim daha doğrusu öyle duydum kurumdan hem ÖSYM sınavları hem diğer kurum sınavları bize nisan ayını gösteriyor gönül ister ki daha erken olsun ama olmayacak gibi duruyor
-
@poncik hocam ramazan ayında yapma ihtimalleri yok mu? Yani böyle bir hassasiyetleri var mı onu merak ettiğim için soruyorum
-
ramazan nedeniyle sınavların yapılmayacağına dair net bir bilgimiz var mı arkadaşlar tahmin dışında?
yani geçmiş senelerdeki uygulamalar nasıl oldu? o konuda bilgim yok.
önceki yıllarda ramazan aylarında sınav yapılmadı mı genel olarak? sadece hmb özelinde sormuyorum kurumların genel olarak böyle bir tutumu oluyor mu acaba? -
@mahlas ramazanda neden sınav olmasın:) yapıldı hocam ramazan ayında da yapilan sınavlar oldu .Ramazanda sınav olmaz diyen kimse kafasından teori uydurmuş:)
-
@hayırlısı035 ertelenme durumu için de geçerli midir acaba
-
Arkadaşlar sakin olun ramazanda sınav olmaz demedim yukarıda da dediğim gibi kendi düşüncemi belirttim evet ösym ramazanda sınav yapıyor umarım gib de yapar malum sınava bir türlü giremiyoruz sürekli birşeyler çıkıyor inşallah ramazan ayı da buna sebebiyet vermez demek istedim artık olumlu düşünemiyorum zira
-
Boyle deyipte alıştırmayın insanları en geç mart ortasinda sınav olmalı.ise girmek zaten bir yıl alacak nolur bin kişilik alima alışıldığı gibi nisan, mayısta sınav olmasını kabullenmeyin ösym şubata sınav koyarken guy niye olmasın cakismamasi için haftaiçi yapılsın günler torbaya mi girdi.lütfen nisan, mayis gündeme getirmeyin su forumda
-
@earth11 Martın ilk iki haftasında başka sınavlar var. Ayrıca halihazırda özelde çalışan biri nasıl haftaiçi gelsin?
-
@beyaz-fil o zaman pazar yapılsın ya da tarih daha önce belirlenseydi.sınavlar cakisacak diye biz o zaman 2021 kpss sonrasını bekleyelim.büyük sınavlara denk getirilmesin vakıfbank gibi onun dışında 200 kişi alim yapan diğer sınavlarla ayni gün olsun hic mi boş gün yok anlamıyorumki.bu insanlar kaç yildir bekliyorlar kaç kere ertelendi sınav asil acelesi olan bu sınav.tanıdığım var vergi dairesinde benle beraber iki kişi var geçen seneden iznim var bu sene nasıl kullanicam diyor siz düşünün elemanın nasıl eksik oldugunu.bu sınavın acilen yapılması lazım kim ne derse desin
-
@earth11 sınav çakışacak diye sınav tarihi değiştireceklerini sanmam.Oraya girecek oraya girsin ,buraya girecek buraya girsin.VMY iptal olduğu sınav hatırlıyorum, sayistay sınavıyla aynı gündü.Mecburen bir secim yapılmak zorunda.
-
Hakkaniyete uymuyor bu dedikleriniz.Kimsenin ekmek kapısını kapatmak haddimize değil. Kurum zaten sınavları çakıştırmamaya çalışıyoruz diyor. Mart ayında da sınavlar var. Ne yapalım yani ? Sayıştaya giren bu sınava girmesin gibi bencilce bir istekte mi bulunalım ?
-
@beyaz-fil böyle yapıldı 2018 de bizzat sahidim:) demekki pek hakkaniyete uyulmamis o dönem.Insallah hakkaniyetli olurlar :)Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum.;)
-
@beyaz-fil dostum hicbir şey bizim isteklerimizle şekillenmiyor maalesef ...
-
@beyaz-fil benim demek istediğimi anlamadin bunu göz önünde bulundursunlar ama önemsiz bi sınavla ayni gün olabilir diyorum.sayıştay, vakıfbank hariç guy a girenlerin büyük çoğunluğu diğer cakisan sınavlara giriyorsa göz önüne alsınlar tabi.ama önemsiz sınav illaki vardır haftanın iki günü tatil bir aydan hesaplarsan 8 gün yapar birinde yapılsın diyorum
-
@ztrkrdvn hocam benim de kuzenim gelir uzmanı 1 ay önce konuştuğumda Nisan diye konuşuluyor demişti. Bende yazmıştım. Ama inşallah 20 mart ya da 13 mart gibi olur.
-
4 nisan diyolar