2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ben şimdi aradım. Ösym takvimi açıkladı dedim. Henüz belli değil ama ösymden haberleri var , tarih için bir çalışma yaparlar yakında dedi.
-
Dostlar merhaba. Benim askerlik tecil tarihim güncellendi. Sınava başvururken 2021 olarak başvurdum 2024 olarak güncellendi. Siteye baktım hala bilgileri geri alıp değiştirebiliyoruz galiba. Geri alsam düzeltsem bi sıkıntı çıkar mı acaba var mı fikri olan?
-
@scofieldmustafa Hocam mülakata kalırsanız istenilen belgeler arasında Askerlik Belgesi de var. Belgenizi verirken durumu anlatabilirsiniz. Halkbank sınavına girerken askerlik şartım tutmuyordu. Mülakata kadar halletmiştim. Mülakata girmeden önce durumu anlattım, düzelttiler. Burada da aynısı olabilir.
-
Haberde okudum, normalleşme ve kısıtlamaların yumuşatılması Martın ikinci yarısı diyor. Sınav Mart 15 ten önce zor buna göre.
-
@harmanhh Beklenen tarih de buydu. Şubat'ın 27'sinden önce sınav yok. Martın ilk haftasonunda Sayıştay sınavı var. En erken Martın ortasına denk geliyor
-
@beyaz-fil bu iş nisana gitmis gibi hakikaten. Çok dağıldık ya
-
@beyaz-fil 27 mart yeterlilik var, umarım Nisanın ilk haftasına sarkmaz.
-
Bence 20 mart cumartesi olur eğer o olmazsa 3 nisan olur
-
@mahlas en kötü 10 nisan
-
Sınav ha 15 mart olmuş ha 20 mart o çok fark etmez.Dayanmasına yine dayanırızda sonraki süreç keşke uzamasa.2017 de sınav yapıldıktan 6.5 ay sonra süreç bitmiş. Umarım bu ertelenmeleri göz önüne alarak sınav sonrasi süreci kısaltırlar en azından temmuz ağustos gibi tüm süreci bitirirler.
-
@sokrates12 inşallah hocam
-
@beyaz-fil anladım hocam çok teşekkürler
-
20-21 mart kontrolörlük sınavı var inşallah çakışmaz
-
@lafz Hazine Kontrolörlüğü sınavı mı açıklandı hocam
-
@lafz çakışmaz çünkü sınavlar aynı yerde yapılacak
-
@yusufyigitt07 takvimi ilanda açıklanmıştı 20-21 mart olarak ona istinaden böyle bir şey söyledim
-
Galiba Martın 14'üne Vakıfbank sınavı konuldu. Bu sınavı ne zaman yapacaklar acaba?
-
Bir an once aciklasa kurumda onumuzu gorsek , hep süründürmek zorunda mi bizi ? Hep sona kalir
-
@guyguy26 ertelenmeden önce ilk guy idi ama beklicez bakalim
-
@beyaz-fil Vakıfbank sınavı Şubat değil mi