2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu akşam herkes katılmaya çalışsın kurumuiçi haksızlığı, sınav tarihleri ve diğer sınavlar için talepte bulunalım. Arkadaşlar lütfen herkes katılsın...
-
Duyuru yayınlandı 13 Mart... Hayırlı olsun.
-
Çok şükürki sınav tarihi belirlendi 🤲
-
@poncik nerde duyuru goremedim
-
13 mart duyumcusunu tebrik ederim.
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar.
https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1357696594586595331
-
Yaş şartına takılanları liste dışı bırakmışlar sanırım. Çok üzüldüm bu sene son şansı olanlar vardı. Sınırdan listeye giremeyenler de listeye tekrar baksın. Yaş şartına takılanlardan ötürü liste yenilenmiş..
-
hayırlı olsun dostlar. vmy felan da yoldadır umarım.
-
@onuktekin aaa böyle mi olmuş? Çok yanlış ya da hukuken imkanı varmıymış böyle bir şeyin. Sınavın yapılacağı tarih itibariyle diyor galiba. Cidden çok yıkıcı olmuş sınırda olanlar için. Üzüldüm. Ama mücbir bir durum oluştu, çok saçma.
-
35 yaştan dolayı son şansı olanlar 2020 de girebiliyordu. GİB sınavı ertelenince şimdi 35 yaş sebebiyle o kişiler giremiyor. Demek ki neymiş kazanılmış hak korunmuyor.
-
@strtmn bu sınav davalık olur. Dava açanlar da kazanır diye düşünüyorum.
-
Katılıyorum, hepimiz biliyoruz ki mücbir sebep hukuken önemine binaen çok üstünde durulmuş bir kurum. Dava edilmesi durumunda ben de kazanilacagi ve kazanan adayların sınava gireceğini düşünüyorum. İşe bak
-
valla şimdi 13 martta ankarada sınav var 14 martta da vakıfbank sınavı var trabzon seçmiştim bari ertelemeseler bile şehir tercihini değiştirsinler vakıfbankın pzt arcam vakıfbankı
-
@sherlock bir şeyleri ertelemekten vazgeçin artık. Arada bir gün var . Gidip gelebilirsin.
-
13 MARTTA VAKIFBANK MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI VAR
-
Eger sinav ertelenirse nisana atacaklar veya daha ileriye benim beklemeye tahammulum yok. Ben 1 gun arayala sinava girdim bu sene (sayistay-ibb mufettislik) gayette rahat girilebililiyor. Hatta basari da elde ediliyor. Her hafta sinav var zaten nereye erteleyecekler guy sinavini. Telegramdaki bi kac kendini bilmez yönetici toplu aranip itiraz edilecek diyor. Kendisi sinava bile girmiyor
-
@adaysmmm 14 mart diye biliyorum
-
@adaysmmm kesinlikle aynı fikir ve dusuncedeyim
-
Bu sinavi erteletmek intihardir haberiniz olsun
-
@adaysmmm bencede ertelenen her sinav uzatır. Uzadıkça sabırlar tükenir çalışma azmi azalır