2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Vakıfbank inşallah şehir sectirir tekrardan. Ankara Izmır arası yataklı vagon var mı?
-
listeye nerden ulaşabiliyoruz yardımcı olu musunuz arkadaşlar
-
@gürkan35 Mavi Tren var. https:/ /www.tcddtasimacilik.gov.tr/tren/izmir-mavi-treni/ güzel fikir aslında
-
@onuktekin Yanı izmir de ev kiralamaktansa yatakluya veririm parayı:)
-
guy un tekrar ertelenme ihtimali sıfıra yakın hatta bana göre sıfır. sınav açıklandığı tarihte yapılacak rahat olun arkadaşlar. isteyen arasın etkinlik yapsın tekrar ertelenmez. açıklanan tarihe göre yapmalı herkes planını.
-
@duha artık ertelenmez dogru söylüyor arkadaş. Hayırlı olsun herkese
-
Hayırlı olsun arkadaslar artık ertelenme kelimesini duymak bile istemiyoruummm
-
Hayırli olsun herkese.Ancak bu sınav nasıl kazanılır ki bu ertelemede ders calişmayi bırakmayan 10-0 önde başlıyor.Alican hocanın cıkmışlarını çözmüştüm sadece.Çikmis soru olarak ne önerirsiniz?
-
Tarih için nerden sorumluyuz?
-
İnklap tarihi trablusgarp savaşından başlıyor
-
Çıkalım sahneye bakalım .
-
@onuktekin bu alım uzayacak gibi duruyor. Dava açanlar kazanacaktır. Sonrasında ne olacak göreceğiz.
-
https://www.mevzuat.gov.tr/anasayfa/MevzuatFihristDetayIframe?MevzuatTur=7&MevzuatNo=13647&MevzuatTertip=5
6. madde, 2. fıkra, c bendi
2021 ocak itibari ile 35 yaşını dolduranlar için sanırım dava yolunda da sıkıntı olabilir. yine de tam emin değilim. buna benzer durumlar için emsal karar var mı bilmiyorum. -
@scarabeus hukuk varsa ülkede şahsi fikrim büyük haksızlık yapılmıştır.
-
bahsettiğim ilgili madde sınav başvuru şartları altındaymış. şimdi fark ettim. sınavın ertesi yıla sarkması yapılan başvuruyu bu yönetmeliğe göre nasıl etkiler bilemedim.
avukatlık mevzu -
@theekonomist ben ertelensin demiyorum kiii sadece vakıfbank için sınav ili yerini değiştirelm dedim iyi okuyun ya da siz en iyisi profilime girin ben hep biran önce yapılsın dedim
-
T@adaysmmm o konuda haklısın. Mağduriyet varsa elbet giderilmesinden yanayım...
-
Bingöl den Ankara'ya guy sınavına oradan da Diyarbakır'a Vakıfbank sınavına biraz yorucu olacak ama yapacak birşey yok guy umarim ertelenmez . Tek üzüldüğüm olay 35 yaş meselesi oldu umarız oradaki durumu bir şekilde çözerler .
-
@semihylc welcome to GİB diyorum .
-
@ekeblad Ne diyelim ki öncelik tabiki guy sonra vakıf . Yolculuk baya yoracak