2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Kurum bu yaş konusunda bir dönüş yaptı mı arkadaşlara acaba? Ya da kurumu arayıp bilgi alan oldu mu ?
-
@hayırlısı TAHA HÜLAGU, Kocaeli rektörünün oglu. Bir günde usulsüz memur yapılmıs. Aynı daireye atansanız hiç utanmadan emek vermekten bahseder. Buraya yazıyorum ki böyle onursuz ahlaksız insanlar arada kaynamasın. Olur da denk gelinirse bir gün ederi bilinsin.
-
İlahi adalete güveniyoruz kardeş yapacak hiçbir şeyimiz yok maalesef. Ben 5 senedir atanmak için uğraşırken girmediğim mülakat kalmamışken böyle haberler duymak iç karartıyor. Eden bulur. İyi forumlar.
-
Arkadaşlar sınavın ertelenme ihtimali yoktur değil mi insan ister istemez merak ediyor
-
@kpsslik ertelenme ihtimali olabilir maalesef çünkü dava mağdur olanlardan yana gibi duruyor
-
Arkadaşlar biraz sınav hakkında konuşalım benim gibi endişeli olanlar var mi?Sınava daha önce girmiş kişiler varsa grupta biraz aydinlatsinlar bizi.denemede dun 67 doğru yaptım sınava az kalmışken moral bozukluğu yaşıyorum ama 76-82 arasında yapıyorum genelde.sınavı geçme ihtimalim nedir deneme, sınav soruları arasında aşağı yukarı oynar tecrübe etmiş biri cevaplarsa çok sevinirim.(doğuda bir il için giricem)
-
@kpsslik ertelenme ihtimali çok düşük siz kimseye bakmayın hocam dersinize odaklanın kesin ertelenecek diyenler oturup ders çalışıyor insanların modunu aşağıya çekiyor
-
@ztrkrdvn haklısınız hocam ben de o ihtimali görmüyorum.iyi çalışmalar
-
@Earth11 Hocam daha önce girdim.Denemeleri kıstas olarak görme.Guy çıkmışlarda önemli ama eskisi kadar aynı sormuyorlar.Bende bu sınavda en çok maliyet muhasebesi isletme iktisadi alanlarından çekiniyorum.Bir soru bile değerli.Hukukta da bu yılın kpss sorusu olan ikale gibi cok duyulmamış direk hap bilgi sorularına dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum
-
@kollos ertelenmez
-
@zenginmemur işletme iktisadı ile ilgili 3 adet ortalama 50 dk süren video var. Examonline.net buraya girersen izleyebilirsin.
-
Açılmıyor hocam
-
@zenginmemur sadece Exam online yazıp İnternette ararsan bulursun videoların
-
@güneşşş tesekkurler bu bilgi icin hocam bende yapamiyordum o sorulaei izleyecegim sagolun
-
@güneşşş hocam sayfaya girince işletme iktisadi diye arattım çıkmıyor nereden giriş acaba
-
@kpsslik guy kampı exam online yazın sayfaya girip sayfayı asagıya dogru kaydırın bulursunuz
-
gib şoför alımına çıkmış o kadar istedim ki başvurmayı o kadar sıkıntılı durumdayım yani Şartı ön lisansmış yıkıldım
-
@quesnay şoför+güvenlik ikisi de önlisans 3 sene sonra uzmanlık için hazırlanmaya başlarlar bizden rahat he biz 3 yıldır ilan bekledik .
-
Şöförlere 2000 kadro bize 1000
Kurumiçine 1200 defterdar kadrosu bize 300 dağ taş Allah insaf eylesin -
Aha yeni nesil bir kurumiçi uzman alımı daha desek doğru mu? Yakın zaman da uzmanlarla aynı işi yapmamasına rağmen bunlar uzmanlık talep eder. Hukuk yok, muhasebe yok, vergi yok ama uzmanlık talep ederler. Malum büro memur-sen başkanı üye kazanmak için de destekler.