2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Şunu eklemeyi unutmuşum eğer illa üst ile görüşmek istiyorsanız Ankara’ya gelin gib başkanı ile görüşmeye randevu ayarlayabilirim vs dedi ama ben ne yazık ki istabuldayım arkadaslar Ankara’da olsaydım hiç düşünmem giderdim
-
@yenikeynes Ankara'da olsaydım kesin giderdim
-
o zaman tam da şimdi aramamız gerek ki müdür oradaysa görsün durumumuzu
-
@yenikeynes ben giderim hocam Ankara’dayım 3 erkek 3 kadın arkadaş belirleyelim gidelim durumumuzu anlatalım ben varım hiç çekinmeden giderim görüşüz durumumuzu anlatırız ama biliyorum ki kimse yanaşmaz bu duruma gidelim demez .
-
@ztrkrdvn Hocam gitseniz binlerce insanı mutlu edersiniz Ankarada olup gidebilme ihtimali olanlar sizinle iletişime geçsin. Ama kimseden ses çıkmazsa eğer eviniz de yakınsa sizin için aşırı zor bısey olmayacaksa eğer tek başınıza bile olsanız gidin hocam. Çünkü konuştuğum kadın biraz bunu yapmam gerektiğini söyler gibiydi ve hani demek ki bu çok mümkün bısey randevu alıp görüşmek istemek falan çünkü bunu çok olabilir şekilde söyledi gibi başkanı falan diye iyice kafamızda büyütüyoruz belki ama o da insan ya gidip görüşmek hakkımız yani sesimizi duyması lazım
-
Arkadaşlar vallaha artık bi tarih versinler bu mümkünse en geç mart olsun bıktık artık ben taa sınavın ilk tarihi 24 ekimken hazırdım sonra 12 aralığa ertelediler yine hazırdım ama artık bekledikçe boşa çalıştım gibime geliyor ve geriye gidiyor gibiyim güya son kez hazırlanıp atanamazsam özelde yoluma bakcaktım bu gidişle 2021 kpss yi görcez yıllarımız heba oluyo nasıl dayanıyosunuz sürekli tekrar etmekten bıkmadınız mı dersleri dejavu oldum ...
-
@ztrkrdvn hocam eğer giderseniz çok iyi olur. Keşke ben de orda olsam beraber giderdik. Gitmek isteyen arkadaşlar sizle iletişime geçsin. Ben ve buradaki 2 arkadaş sabah aradı. Siz de arayın gib başkanıyla görüşmek için bize randevu ayarlayabilir misiniz diye bir sorun isterseniz. İsim soyisim bilgilerinizi isterse veririsiniz hocam
-
@ztrkrdvn hocam hatta telegram grubuna da yazsak bunu, ordan da Ankara'da olup gitmek isteyen illaki bulunur. Ben de telegram grubunda değilim olan arkadaşlar oraya da bi yazıversin
-
@sherlock sonuna kadar katılıyorum verilen her tarihe hemen uyum sağladım hazır oldum hep. Bi kez bile ertelensin istemedim yani ve gücüm kalmadı hocam buraya kadar gelmişken bırakmayayım diyorum ama ben de olmazsa özelde artık asgari bile olsa başlarım kafasına büründüm. Fena olmayan bi puanım var ama hemen hemen hiç bir ilana yetmiyor. Dediğiniz gibi bu saatten sonra seviyem de belli bunun üzerine çıkılmaz öyle bi gücüm yok ama motivasyonumu kaybediyorum bu bizi geriye düşürücek şuan bi tarih verseler tekrar toparlanıcağımıza eminim
-
@yenikeynes hocam tek başına gitmekle olmaz bu durum benimle iletişime geçsin arkadaşlar gidelim 5 6 kişi durumumuzu anlatalım bizi de anlayışla karşılarlar zaten halimizden anlarlar ama benden başka gidelim diyen olur mu sanmıyorum basın açıklaması yapıldı zamanında 20 kişi yoktu o yüzden çok güven vermiyor.Ben tek gitsem çok etkili olmaz ama temsilen 5 6 kişi gidersek etkili olur yazsın bana 3 erkek 3 kadın arkadaş randevu alıp gidelim görüşelim
-
Hatta şunu da söyleyim hocam sınav ertelendikten sonra gittim ben zaten . Burda da bana söylenilen tarihi söyledim Nisan ayında yapılmasının planlandığının . Daha etkili olmak için grup şeklinde gidip direk başkanla görüşmek daha etkili olur
-
@ztrkrdvn
dostum ben katılırım size, özelden yazıyorum -
@ztrkrdvn hocam size helal olsun diyorum yemin ederim ki Ankara yaşasam sizinle gelirdim ama Trabzon dayım maalesef ayrıca sınav ertelensin derken hani gireceklerin çoğu Ankara da idi şimdi niye kimsenin sesi çıkmıyor bi kişi mi yaşıyor ankarada
-
@swezy dönüşler olursa hocam haftaya gideriz görüşürüz umarım yazar dostlarımız da gider direk 1 kişiye durumumuzu anlatırız sonrası nasip deriz
-
arkadaşlar gib başkanıyla görüşmek de size bir şeyler katar, o birkaç saati kayıp olarak görmeyin.
genelde her iibfli (ben de dahil) bir işten çıkarımız yoksa pek umurumuzda olmaz.
bu görüşmeyi mülakat öncesi deneyim olarak görebilirsiniz.
sizi ders çalışmak için daha da motive edecektir.
@ztrkrdvn dostumuza 4 kişi daha dönüş yaptığında randevu alacağız.
derdimizi kibar bir şekilde anlatacağız, bizleri de unutmayın diyeceğiz. -
@ztrkrdvn umarım yazarlar hocam
-
@morpheus hocam Twitter’dan da duyurabiliriz oradan geri dönüş daha çabuk olacaktır
-
@morpheus telegram etkinlik grubunda olan arkadaşlar da telegramda paylaşırsa iyi olur
-
Keşke haklı çıkmasaydık, o düdüklü ve tayfası en geç Şubat'ta gelir rahat olun diyorlardı. Şimdi hiçbirinden ses çıkmaz tabi. Hani virüs mü bitti.
1Aralıktaki postum
️"Arkadaşlar uzun süredir gelmeyen bir sınava 11 gün kalmış, cts pazar zaten her yer kapalı. Sınav cts günü olucak ve sadece sınava girenlere serbest olursa bundan güzeli var mı. O kadar da korkmanıza gerek yok. Maske mesafe kurallarına uyarak bir an önce girip gelmemiz şuan süreçte en mantıklısı. Yoksa erteleme olursa pandeminin ne zaman düşeceği belli değil ki bu durumdan daha beter gidiyor en az 3 ay ertelenir. Bu yüzden sınavın ertelenmemesi yönünde talepkar olmalıyız. Unutmayın ki bu sınavın bir de mülakat öncesi ve sonrası süresi de var bunları da dikkate alırsak bu süreç çok uzar. Lütfen en azından kurumu arayıp ertelensin bari demeyin."(1Aralık)
Ne kadar çırpınsak da yine beklemek zorunda kaldık. İnşaallah daha fazla beklemeyiz.
-
lütfi elvanın instagramına bakın parademikler nasıl yazmış öğretmenler yazmış ama bizim koca iibf den sadece 1 mesaj var