2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ne virusmus bu arkadaş
-
Bakmayın arkadaşlar
Zaten başkanlığın memur alası yoktu virüs mutasyon işin bahanesi oldu bu işten en çok onlar mutlu oldu -
1-11 mart arası sınav yapılıyor demek yapılabilir
-
En kötü komplo teorisi sınavın Haziran ayına kayması olur. 2021 KPSS başvurularını aldıktan sonra GUY sınavını yaparlar. Bir bakmışsın 2021 KPSS sınavını kolay sorup yüksek puan alanların ağızlarına bir parmak bal çalmışlar sonra hadi ilan gelsin denildiğinde 2021 de daha yeni kurum sınavlarının yapıldığı aklına gelir bir kaç sene daha beklersin sonra yine yine yine... Asıl KERİZ SİLKELEME yıllardır bu sistemde dönüyor.(Sınav normalde 12 Aralık tarihinde yapılacaktı pandemiden dolayı ertelendi diye düşünülebilir ama bir şey ters gidecekse hep ters gider bu da bizi Murphy Kanununa götürür.)
-
Arkadaslar hepimizin fikri var tahminleri var tamam bir noktaya kadar anlıyorum ama kesin bi sekilde mayısa sarktı vs seklinde konusmasak mı yüreğime iniyor baslığa her girdiğimde ya
-
arkadaşlar vaka sayılarında en ufak oynamada, yeni virüs ile, aşı ile ilgili net bilgiler olmadığı halde hemen bir yerlerden ertelenme haberleri ortaya çıkıyor. bunları buraya taşıyan arkadaşların kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ancak bu tür şeyleri hemen ortaya atanların kötü niyetli olduğunu düşünüyorum.
sınavın ertelenme olasılığının bile duyulması birilerinin moralini bozuyor, süreçten kopmasına neden oluyor, ders çalışamaz oluyor. bazı insanlar bunun farkında ve bana kalırsa bu durumu kullanmak isteyenler var.
dostlar bu sınav eninde sonunda yapılacak.. bana göre şubat ayı içinde de mutlaka tarih belli olacaktır.
kendinize şunu sorun; sınavın iptal edilmesi mi sizi daha çok üzer yoksa bu korkuyla ders çalışmayıp sınav yapıldığında kötü puan alıp elenmek mi? ilk durumda en azından iptal oldu ben ne yapayım dersiniz? ikinci senaryoya ne diyeceğiz?
allah aşkına bırakın şu ertelenme muhabbetini, hergün vaka sayılarına göre yorum yapmayı. mart 15 te sınav yapılacakmış gibi o tarihe hazırlayın kendinizi. şu an hazırım diyen bile kendini diri tutmalı. bilgiler 1 haftada silinmeye başlıyor yavaş yavaş..
bu süreçte yapılacak en güzel şey sizi motive edecek şeyleri keşfedip bunlarla mutlu olup derslere odaklanabilmeniz. öbür türlüsü çok daha fazla üzecek malesef...
lütfen elimizde olmayan konularda tartışmayalım. elimizde olanı gücümüzün yettiğine asılalım. gerisi allah büyüktür. gerekeni yaptık der geçeriz. -
@aykırısözler
30 dakika önce en kötü senaryoyu bizlere duyurmak için mi kaydoldun dostum? asıl keriz silkelemeye çalışmanın ne olduğunu iyi bilen çok insan var burda. kimsenin modunu düşürmeye çalışmayın. buradaki insanların geleceğine ekmeğine bağlı belki başka nice insanlar aileler vardır. hiçbir şey değilse bile ayıptır ya.
bileğine güvenen sınavda gösterir zekasını yeteneğini, başka yerlerde değil.
ha onu da yemez kimse zaten orası da ayrı..
yapısı hassas olan her haberden sözden etkilenen insanlar var. yazık bu insanlara da ailelerine de sevdiklerine de. -
@aykırısözler Daha neler. Sınav yapılacak hatta tarihi de subat ayı içinde acıklanır belki mart basına sarkar ki marta sarkacagını pek sanmam. Bakalım kurum belirleyecek.
-
Hocam Siirt duy telegram grubunda vergi uzmanları topluluğu başkanı biri yazı paylaşmış kurum içi sınavının mayısa erteleneceği bir iki hafta içinde duyurular yazmış i. Görmüşsünüzdür belki bilmiyorum. Bende yeni gördüm gönderiyi.
-
@ćekonomist
dostum onların şikayetleri bizi bağlamıyor. şu nedenle; kurumiçi sınavının ertelenmesini isteyen çalışanların gerekçesi iş yükü. korona ile alakası yok. mevzuat gereği özellikle mart ve nisan ayları yoğun oluyor biliyorsunuz. korona nedeniyle marta ertelendi bu nedenle işyükünün ağır olduğu döneme denk geldiği için biraz daha erteleme talep ediyorlar.
yakındıkları konu personel işyükü nedeni ile sınavlara yeterince hazırlanamıyor bu da adaletsizliğe neden olacağı için ertelenmeli diyorlar.
bizimle de korona ile de alakası yok yani.
işimize bakalım biz. -
@abondance_55 hocam o önemsiz bi açıklama aslında kurum içiyle alakalıymiş
-
İngilizceden 6 soru yaptım. Genel ekonomi bilgisi de iyi geçti. Alandan eleneceğim sanırım.
-
@sagropa Yanlış başlığa yazdınız sanırım
-
Arkadaşlar hesap silme işlemi nasıl oluyor. Kusura bakmayın konuyla alakasız oldu.
-
İleti kaldirilmistir.
-
@duha bak çok doğru söyledin.Bu arkadaş belki il tercihlerinde elenmiş bir arkadaş olabilirmi? Olabilir.%90 Aklı sıra burada insanların moralini bozmayı çalışıyor.Cocukca hareketleri ile...
-
Arkadaşlar merhaba uzun bi süre yazmadım foruma hatta kovid atlattık ailecek bekledim hergün bi umut girdim baktım kendi kendime bakana twet attım durdum neredeyse hergün kurumu aradım cevaplar hep aynı arkadaşlar bu iş virüs olayını geçti yapsalar yaparlar bu sınavı ya kaç bin polis adayı şuan staj görüyor onları 1 ay sonra tekrar okullara topluyorlar, vakıfbank 14 martta sınav yapacağım diyor bir tek bizim sınav mı yapılamıyor lütfen biraz ısrarcı olalım yoksa sessizce bu işin üstü uzunca bir süre kapatılır yine etkinlik yapalım, yine hep birlikte arayalım kurumu zaten sınavdan sonra uzunca bir süre bekletecekler mülakatları
-
Sınavın iptal edileceğini sananlar var galiba.
-
@125478 yok artık bu sınav kesin yapılır.Sokak yasakları bekleniyor olabilir.
-
@zenginmemur Tabi ki o beklenir. Mesela Vakıfbank sınavı çoğu ilde olmasına rağmen haftasonu yasakları var diye ertelendi.