2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@harmanhh büyük ihtimal 20 Mart olabilir hocam
-
@abondance_55 umarım öyle olur,ben nisanın ortası bile olabilir düşüncesindem. 20 Mart ,3 Nisan olası tarihler.
-
Yeni nesil kurumiçi uzman alımı desek doğru mu? Lisans bile değil.
-
Vergi uzmanları topluluğunun açiklamasına göre kurum içi sınavın Mart değil ileri bir tarihte olacağı açıklamasına ne diyorsunuz arkadaşlar?
-
@kpsslik
eski açıklama değil mi o? 23 ocaktaki 27 marta ertelendi işte. o zamanki açıklama gibi. sonrasında yine mi açıklama yapılmış 27 mart ile ilgili? -
Iyice şaşkına döndük yeteri kadar hiç bir şey demem açıkçası, kokmaya başladı bu iş:)
-
@kpsslik açıklama nerede yapıldı bi link atarmısin ?
-
@duha eski açıklama bee ,insanları neden telaslandiriyorlar böyle anlamadım doğrusu:)
-
@abondance_55 arkadaşlar doğruluğu hakkında fikrim yok burda da görmediğim için sordum
-
@kpsslik eski açıklama o hocam
-
@abondance_55 tamam hocam bilmiyorudm
-
@abondance_55 yeni açiklama gibi paylaşmışlar valla ben de bilmiyorum neyse hocam.
-
Eveeet mutant virüs de geldiğine göre,2 aydır vakalar düşerken,bir kaç şehirde tekrar yükselişe geçtiği uyarıları yapılmış. Yani bir tarih verilse bile tekrar ertelenmeyeceği'nin garantisi yok. Bu sınav için başka bir yol izlenmeli,birden çok şehirde yapılması gibi.
-
@duha o yeterlilik sınavı
-
Pandemi sebebiyle kurum içi guy sınavının mayısta yapılacağı söylentisi var. Bizim sınavda o tarihe sarkar mı acaba
-
@paradoks33 sarktı bile
-
@paradoks33 sarkmaz o kadar da degil
-
@fenerlim Çok emin konuştunuz hocam.
-
Yeni mutasyonun yayılması sıkıntı olabilir hakikaten
-
@paradoks33 hocam o söylenti bi bana yollarmisiniz nerede yazıyor? Eğer böyle gerçekten ertelenecekse sürekli ,iptal edilsin işimize gücümüze bakalim bu ne böyle ya