2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@homecinomiss alın benden de o kadar hatta evde sürekli tartışma oluyor bu kadar çalışsam şöyle olurdum böyle olursdum sen hiçbişey olamadın gibisine kazanamazsam beni inanılmaz zor günler bekliyor
-
@aytenka kesinlikle aynı durumdayım
-
@aytenka bende öyleyim 3 yıl oldu mezun olalı daha sıfır iş tecrübesi ile evde kpss yolunda gidiyor günlerim . Sınavı geçsem bile mülakat var işin ucunda yine bir belirsizlik var ki . Guy olmazsa bundan sonra kpss b den atanmayı düşünüyorm açıkçası . Puanı al tercihini yap ne kurum ne mülakatı var .
-
Hemen hemen herkes aynı durumdayken yok sınav ertelensin yok iptal olsun diyenlere asla saygı duymadım duymayacağımda umarım en çok emek veren ve bu yolda uzun yıllarını harcayanlar öncelikle atanır
-
Bi hocamız vardı dershanede bu sınavı gerçekten mecbur olanlar kazanır derdi ben tam o naktadayım b planım yok planlar tükendi
-
@homecinomiss aynı beni tarif ediyor yazılarınız maddi manevi tükendim.
-
B planınız var mı arkadaşlar merak ediyorum neler düşünüyorsunuz?
-
@homecinomiss hepimiz o durumdayız hocam yoksa yıllardır KPSS A ile uğraşmak akıl işi değil
-
B planım var gibi
@su28a, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
B planınız var mı arkadaşlar merak ediyorum neler düşünüyorsunuz?
-
Özel değilse ne hocam fikir vermesi açısından soruyorum
-
@homecinomiss hocam çok iyi anlıyorum sizi insanı ders çalışmak değil sözler yoruyor umutsuz bakışlar ailenin acıyan gözlerini görmek ölüm gibi bir şey ve malesef sınavdan yüzde 50 elenme ihtimali var
-
@su28a benim de son şansım yoksa özel de iş bulup sürünmeye bir yerden başlicam anlaşılan herkes bu sınava bel bağlamış
-
@su28a hocam bende 3 senedir surec icindeyim gecen yil 4 ay falan b calistim 82 puan alabildim birde klavye calistim, katiplik deneyecegim .Bir suru ilan cikiyor katiplik ozelinde , en azindan guy vmy vs olmassa diye ..
-
@bsknkpss cte 160 katiplige basvurdun mu kral
-
@varol evet basvurdum.
-
@bsknkpss nereyi tercih ettin baskan
-
@varol kocaeli
-
arkadaslar alışılmış derslerin dışında konulardan soru geliyor mu işletme gibi,bir de icradan ve muhasebeden kac soru geliyor
-
@zephead isletme iktisadi var .
-
@bsknkpss 4 ayda iyi almışsınız hocam tarihten falan temeliniz var mıydı? Katiplikte kaç puanla atanabiliyoruz