2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@elara aynen öyle bana farkeden hiçbirşey yok artık
-
@elara Size katılıyorum. Bu durum sonuçlanmadan sınava girmemiz durumunda ilerleyen günlerde daha kötü şeyler yaşayabiliriz.
Mahkeme 35 yaşındakileri haksız bulabilir ya da ikinci listede 35 yaşındakiler yerine girenler iptal davası açabilirler.
-
@elara hocam şuan ertelenmezse 1. Listeden olur sınav yani 35 yaş mağduru arkadaşlar da girecek sınav ya bizle yaparlar yada onlara ayrı sınav yaparlar
-
@hayırlısıı artık olsun bitsin yanii bir de vakıfbank için herkes ankarayı seçti maddi açıdan ve manevi açıdan ertelenmesi herkesin zararına olacaktır
-
@hayırlısıı ben zaten istiyorum keşke yapılsa ama bunu belirli bir duruma koy da yapsın. arayan herkese farklı bir yorum. ve herkesi belirsizliğe sokuyorlar hepimiz için. ben bu sınavın garantisini istiyorum yapıp da sonra iptal ediyorum denilmesini istemiyorum.
-
@elara mahkeme 35 yaşındakileri haksız bulucaksa işlemi açıkça hukuka aykırı bulup yürütmeyi durdurmazdı hocam. 35 yaş hertütlü bu sınava girer bakın görün
-
@hayırlısıı zaten girsin ama kurum şuan bizi bekletiyor bir açıklama yapmıyor ve belirsizliğe sürüklüyor sıkıntı buradan çıkıyor
-
@elara bence bu yazdığınız hiç hoş değil. Siz 6 sene beklediniz diye herkes 6 sene beklemek zorunda değil. Kimsenin yaşadığını küçümseme hakkımızda yok. Ben sizin açınızdan bakınca sınav iptal olmaktansa ertelensin yazmanıza saygı duyuyorum. Ama siz de sizin gibi düşünmeyenlere saygı duymak zorundasınız. Evet ben ne olursa olsun o sınava girmek istiyorum. Çünkü ben kuruma güvenmiyorum erteleme olduğunda yine bizi çok uzun süreler mağdur edeceğine bilgisiz bırakacağına peşinde koşturacağına adım kadar eminim o yüzden her ne olursa olsun sınav olsun istiyorum artık kazanan kazanır kazanamayan önüne baksın durumumuzu bilelim artık
-
@elara hocam ertelenirse mahvolduk demektir 2021 kpssyi de dahil ederler hic belli olmaz bunlarin işi
-
Sınav ertelenmeyecek farz edin son 10 gün deyip calısmalarınıza devam edin. Acıklanınca ögrenirsiniz ve ertelense dahi bir kaybınız olmaz calısma yönünden. Ayrıca ben ertelenecegini düşünmüyorum.
-
@yenikeynes kimseyi küçümsediğim yok o arkadaşın bencil yorumlarına daha önce de denk geldim. ben kimim ki kimi küçümseyeceğim. ben sadece daha büyük mağdur olmak istemiyorum net bir süreç istiyorum bu da benim hakkım.
-
Güvenlik görevlisi mülakatı varmış ya biz niye üniversite okuduk olaydık güvenlik görevlisi bizden daha degerliler vergi dairelerine güvenlik görevlisi lazım gelir uzman yrd kim napsın.durum ortada dokun içinizi gib bi açıklama yap su an hepimiz oturduk pazartesi yeni gün bi açıklama derdindeyiz madem yeni listeler belli olurken dava açılacağı biliyordu o zaman bu dava sonucunda ne yapman gerektiğini o zaman belirledin o belirledigin neyse uzatmadan bilgi ver çok zor değil açıklama yahu bi açıklama ...
-
Allahım sabır ver, takatimiz bitti bitecek
-
Arkadaşlar şimdi bende aradım . Biz sınav belirlenen tarihte olacakmış gibi çalışmalarımızı yapıyoruz elimize ulaşan bi mahkeme kararı yok dedi .
-
Karar 12 Martta gelecek diyelim ne olacak o zaman?Allahım sen bizlere sabır ver.Haftanın ilk günü millet işinde gücünde bizim halimize bak.Sağlığimizda bozulacak az kaldı bu gidişle
-
Mahkeme kararı ellerine ulaşınca ne olacakmiş
-
@busrag banada öyle dediler. O zaman ilan etsinler listeyi de bizde sinav 13 martta olacakmış gibi çalışmalarımızı yapalım !!
-
2 yıl 8 ay sonra gelen sınavın durumu... Her sene gelen sınav ha geldi gelecek ha girdik girecez erken gençliğimizden giden KOCAMAN BİR 3 BUÇUK SENE (Benim ki 5 sene oldu).. Allahım emeklerimizin karşılığını bize hakkıyla nasip etsin.
-
@busrag Mahkeme kararı yoksa, neden dava açanlardan dava sonucuna dair belge isteniyor.
Karşında kim olursa olsun, insanların umutlarıyla kimse oynamamalı... -
@busrag o yüzden kafalarına esmiş 35 yaş mağdurlarını bi arayalım mı demişler. Vallaha şaka gibi ya.