2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@swezy sizden öğrendik mi gerçekten şaka gibiler
-
Dün saat 5 e kadar yapılan toplantıyı kim yaptı acaba, bize yarın arayın belli olur diye niye söylendi..
-
@swezy artık cidden sinirlerim bozuldu sanırım buna güldüm yani resmen müthiş
-
Bende aradım. Saka gibi gercekten haberleri yokmus bizden gruplardan öğrenmişler. Ve bu durumla ilgili sureci hizlandirmislar. Arastiriyorlarmis. Tabiki bilgi verirlermis. Bugün verip vermeyecegini soylemesi doğru olmazmis. Toplanti tabi herzaman yapiliyormus orda siz 35 yas mağduru musunuz ? Diye sordu. Hayır dedim. Ders çalışın dedi acikcasi surecin sizi ilgilendiren bir kısmı yok gibi konuştu.
Ayrica aramayın da dedi. Sizin aramaniz birseyi ifade etmiyor biz zaten calisiyoruz dedi. Gerekli yerlerle iletisime gcmisler en kisa surede kararlar alinir sitede ilan edilirmis. Yeni ogrenmisler yalniz ama hemen harekete gectik demek istedi. -
@adamsmiths dün ne hakkında konuştuk biz merak ettim doğrusu
-
Şimdi aradım. Çok hızlı yanıtladı personel harıl harıl çalışıyor sanırım. Gelişme var mı dedim. 35 yaşa takılanlardan mısınız dedi yok dedim neden sordunuz dedi yolculuk planımızı yapıcaz dedim. Sizler sınav olucakmış gibi planınızı yapın dedi. Eski listeden mi sınav oluncak dedim evet dedi. 35 yaşa takılanlar içinde ayrıyeten bir toplantı yapılacak dendi. Teşekkür edip kapattım. Yani görevlinin dediğine göre yürütmeui durdurmadan haberleri var ve sınav eski listeden yapılacak. Muhtemelen yakında duyuruyu da yaparlar.
-
İsterseniz bir kaç kişi daha arasın
-
@hayırlısıı bana da 'elimizde herhangi bir belge yok, son yayımlanan liste geçerli' demişlerdi az önce
-
@law sanırım 13 unde sınavı yapacaklar. 35 yas için ayrı hirsey düşünüyorlar.
-
@hayırlısıı icimize su serptiniz insallah
-
Şimdi aradım.Sınav hizmetleri birimine bağlandı. Bizim elimize ulaşan bilgi yok.Bir iki gün daha bekleyin dedi.Nasil bu kadar farklı cevaplar verilebiliyor anlamış değilim.YD kararı idareye nasıl gitmez sınav gelmiş bilet alacagız yer ayarlayacagız
-
Arayıp durmaktansa idarenin açıklamasını beklemeyi daha mantıklı buluyorum artık. İki gündür her arayana ılımlı farklı cevaplar geldi herkes bana bunu dedi diyor ama hepsi birbirinden farklı. Hakkımızda hayırlı olan olsun. Herkesin gönlünce olsun. Eğer ki sınavdan sonra daha büyük problemlere sebep olacaksa ertelenmemesi ben şuan sadece ertelemeyle kurtulmayı tercih ederim. Bakanlığın takdiri diyorum umarım gerçekten herkesi sıkıntıya sokmadan halledilen bir süreç olur.
-
Her aramamızda onca işlerinin arasında bıkmadan nazikçe cevap veriyorlar ellerinden geldikçe,sağolsunlar. İnşallah bugün bir haber gelir de sonuca bağlanır
-
Arkadaşlar sizlere farklı cevaplar vermelerinin sebebini bence telefonu açan personel farklı ve onlardan da bazıları bu konuda bilgisi yok kendi düşüncesinin iletiyor. Benim aradığım personelin dedikleri ve Av. Erdem Cömert hocamızın da dediği ve sağlaması olarak da hepimizin iyuk dersi aldığımız bilgilere dayanarak vardığım kanıya göre; dava sınava değil 2. Bir idari işlem olan 2. LİSTEYE açıldı. Bu 2. Liste için yürütmeyi durdurma kararı alındı. Yani yeni listenin tüm işlemleri geçmişe etkili olarak durdu. Yani eski liste yürürlükte. Ve idare eğer sınavı erteleme gibi bir düşüncesi(takdirinde) yoksa bu YÜRÜRLÜKTE OLAN ESKİ LİSTEYİ tekrar duyurup sınavı yapmalı. Yeni liste için ise yürütmeyi durduma kararına 15 gün çinde cevap verip 2. Listenin akıbetini mahkemeye atmalı. Mahkeme de bu eski listeden sınava girenlerin yani 35 lik arkadaşların da hakkını koruyacak ve yeni 2. Liste işlemini iptal edicek. BİZ DE 35 LİK ARKADAŞLAR DA BİRLİKTE SINAV GÖRMÜŞ OLUCAZ. BU KADAR BASİT ASLINDA OLAY. TABİ İDARE İŞİ YOKUŞA SÜRMEZSE. Telefondaki personel de ertelenmeyeceğini söyleyince biraz umudumuz oldu aslında. Bakalım yakında eski listenin geçerli olduğunu ve yeni listenin de mahkeme sürecinden olduğunu, sınavında belirlenen tarihte yapılacağını duyururlar. Aslında Gib e burda hiç bir karar düşmüyor sadece mahkemeye bıraksalar kendilerini iş bitecek. Umarım öyle olur. Şimdiden HERKESE BAŞARILAR DİLERİM. HERKESE. ALLAH BU SÜREÇTE EMEK VE GÖNÜL VEREN TÜM ARKADAŞLARIMIN YARDIMCISI OLSUN, YOLUMUZ BAHTIMIZ AÇIK OLSUN. (YAKINDA YAYINLARLAR TAHMİNİMCE)
-
Kısacası 2. Liste mehkemede, yürürlükte olan 1. Liste ve sınav bu 1. Listeden yapılacak. Mahkeme de 2. Liste konusunda kararını 1. Listeye girenlerin de hakkını koruyacak olan iptal kararını verecek yoksa 2. Listenin yürürlüğünü durdurmazdı. Hukuka aykırı buldu. Olayın özü bu. Yani erteleme olması için hiçbir sebep yok. ( İdare kısacası 1. Listeye sınavı yapmak için mahkemeyi aracı olarak kullamdı diyebiliriz. Çünkü yönetmelikte mücbir sebep yoktu ve yönetmeliğe uymak zorundaydı tüm bunları da biliyordu. Bilmesi de gerekiyordu.)
-
@hayırlısıı Dışarıda kalan 51 arkadaşa haber salalım. Dava sonucu gelmeden kurum sizi sınava almıyor diye. Onlar da gitsin YD talepli iptal davası açsınlar hemen kurumun duyurusundan sonra.
Bakalım yakında eski listenin geçerli olduğunu ve yeni listenin de mahkeme sürecinden olduğunu, sınavında belirlenen tarihte yapılacağını duyururlar.
buna da çok güldüm ahahhahahha
Bir allahın kulu da yok mu idare hukuku bilen
-
@beyaz-fil şuan dışarıda kalan 51 kişi sadece 24 Şubat'ta verilen yürütmeyi durdurma kararına karşı 7GÜN içinde İTİRAZ edebilirler bu da 7 gün içinde karara bağlanır. Dediğiniz davayı açamazlar şuan. Onların akıbeti sadece 2. Liste hakkındaki karara bağlı. Yürürlükte olan 1. Liste yoluna devam edicek yani.
-
Kaç kere aradım bugün bağlanamıyorum hat sürekli meşgule düşüyor bir süre sonra
-
ARKADAŞLAR BEN DİYECEĞİMİ DEDİM ÇOK BASİT VE OLUCAK OLAN DA BUDUR. SINAV TAM TARİHİNDE 1. LİSTEYLE OLUCAK. 2. LİSTENİN AKIBETİ MAHKEMEDE. HİÇ MORAL BOZMADAN 35 YAŞ MAĞDURU OLANLAR DA ONA GÖRE HAZIR OLMAYA BAKSINLAR. LİSTEYE YENİ GİREN 51 KİŞİ DE 2. LİSTENIN AKIBETİ İÇİN MAHKEME KARARLARINI TAKİP ETSİN. BİZİM DAVAYLA ARTIK İŞİMİZ KALMDI. MAHKEME KARARINI 2. LİSTEYİ İPTAL EDİP ÖYLE KULLANIR.
-
İdare hukuku bilen birini arıyorsan git davayı açan erdem cömert in youtube videosunu izle