2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
silinmiştir
-
@neoklasik Mhuy yani Mali Hizmetler Uzm Yard İçişleri bakanlığı ile ne alaka?
-
@neoklasik kesinlikle ya millet nereden neler duyuyor biz bürokrasi fakiriyiz heralde şahsen hiçbir yerden hiçbir şey duymuyorum millet de ne istihbarat var burdaki sağlam duyumcuların bile duymadıklarını duyuyor millet hayret dogrusu
-
Onu yorumlara yazmışlar sori beynim yandı
-
Ben dguy un gelecegini hic sanmiyorum
-
-Alıntı -
Daha açıklayıcı olarak yazayım. Gib başkanı, aramıza 2bin kişi katılacak, bunun 1300 ile 1500 arasi guy, diğer kalan sayı da defterdarlik, dguy arasında dağılacak. Bakan da onay verdi. İlan her an gelebilir, Demiş. Net tarih ve sayı vermemiş.
-
@Aslıhannn 1300. Eyvah eyvah
-
@Aslıhannn 2000 alacağız sanırım. Acaba dağılım nasıl olsa bizler için iyi olur kestiremiyorum
-
@Aslıhannn 1300 guy cok cok dusuk bir sayi olur. Bircok arkadas icin riskli bir sayi bu
-
@lannisterjk bence ne kadar çok sınav o kadar iyi. Kişi sayısı olarak düşünmemek gerek. 10 bin kişi alınsa guya yine bi il tercih edilecek yine bi sınava bi mülakata girilecek. Yine taban puan 70 olacak. Böyle bakmak gerek. 1500 250 250 güzel dağılım olur eğer doğruysa arkadaşın duyumu.
-
@Marsiyal Bende böyle düşünüyorum. Yıllardır puanı olup emek verenler için iyi bir fırsat. Ne kadar çok sınav olursa o kadar atanma ihtimali olur.
-
@Marsiyal "1500 250 250". Muazzam olur gerçekten. Veyahut 1500 200 300. Gelir uzmanlığı 1500den az olursa iyi olmaz. Öyle veya böyle emek verip puan riski yaşayacak insanlar çıkar bu sefer.
-
@Marsiyal muhtemel alımların hepsinin ilanı aynı tarihte mi verilir hocam
-
@law hocam gecen sefer dguy ve guy farklı günlerdeydi sınavlarını sorduysanız
-
@karamell yok hocam ilan tarihini sormuştum
-
@law aynıydı hocam
-
@karamell sağolun hocam
-
@poncik bir arkadaş da "1500 guy yeterli zaten" yazmış. "yine iyi" dese bir derece ama "yeterli" ne demek ya yeterli ne demek? ayy çıldıracağım iibfli mütevaziliğine
-
Defterdarlık yeni puan türlerinden hangisini ister acaba tahmini olan var mı?
-
vmy bekleyenler gözü yaşlı ..