2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@homecinomiss yok öyle bakmıyorum zaten elimden ne geliyorsa yapıyorum ama düşündüm biran yoksa tabiki oyle kaç senedir emek veriyoruz sayı az bu değil hakkımız
-
Ben 1500 olacağını zannetmiyorum gerçekten çok alıma ihtiyaç var bi Ankara da bi istanbul da Bursa’da eleman sayısı çok fazla ama alım yapmıyorlar bi türlü alım 2000 olacağını düşünüyorum
-
Dostlar bir sorum olacak. 2019 kpss puanım 2020 kpss den sonra gelecek alımlar için geçirli mi olacak ? Mesela 2020 kpss sonrası vmy dguy alımları vs olursa başvurma ihtimalimiz var mı ?
-
-
@lannisterjk puan 2 sene geçerli kardeşim. 2019 kpss puanını 2021 kpss sonuçları açıklanana kadar kullanabilirsin.
-
@LioN hocam 2018 puanını kullanabılıyor muyuz?
-
@Umutlu-bekleyiş 2020 kpss sonuçları açıklandıktan sonra 2018 puanını kullanamazsınız kardeşim.
-
@LioN bazen ilanlarda sadece son yılın puanını istiyorlarya (guy2018 dguy2018 vb) yüzden sordum.
-
@lannisterjk olmaz öyle kardeşim a grubunda puanlar 2 yıl geçerli aksi bir duzenleme olmadıkça.
-
Arkadaşlar il göç yeni liste yayınlandı liste dışı kalan 10 arkadaş ve sınava girmeyecek olupta ego tatmini için sınav basvurusu yapıp bu sınava giremeyecek olan yaklaşık 300-400 arkadasımız için de üzgünüm arkadaşlar bu yol çok uzun ve meşakkatliymiş bunu çok net yaşayarak gosterdiler burda paçayı kurtaran ne olursa olsun destek olacağız arkadaslarımızı unutmayacağız dıyen kısılerın göreve başladıktan sonra kendi yollarına gittiklerini yol arkadaşlarını terk ettıklerını maalesef gördük o yüzden ne yaparsak hazırlandığımız süreçte yapacağız bizden sonrakilerde faydalanacak sizlerden ricam biliyorum Guy geldığı an herkes burayı terk edecek bari guy gelmeden etkinliklerde veya bakanlara nasıl guyu söylüyorsak ulaştığımız her an başvuru yapıpta girmeyenlere ekstra ceza verilmesi ya da eşit kurumlar için halihszırda çalışan birinin başka kuruma başvuru yapmanın önüne gecılmesı nasıl üniversiteye başvuru yapıpta gitmediğin zaman ertesi yıl puanın düşüyorsa böyle bir sistem buna da getırılmelı ortalama puan almak bir suç olmamalı bir kpss a kişisi ortalama 2-3 kurum sınavı görmeli ve yüksek puanlıların baskalarının hakkını gasp etmeyı kendılerınde hak gormemesı hepınıze kolay gelsın
-
@cemalicoşan, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Birbirimizi kandırmaktan vazgeçelim; geçen sefer İl Göçe başvuranlardan 200 tanesi para bile ödemedi. Demek ki şahsi olarak değil grup olarak etik problemimiz var. Bunu aşmanın yegâne yolu da yetkililerle iletişim kurabilmek. Bu iyilik meleği arkadaşların sahip oldukları yalnızca konuşma meziyetlerini bir kenara bırakıp, gelin fax ya da mail yoluyla Bakan ve ekibinden sayının min. 2000 olması yönünde ve diğer konular için talepte bulunalım.
Uzun olduğunda okunmadığını biliyorum da şu yazı nasıldır? Değerlendirelim mi? Ne dersiniz?
Sayın Bakanım ve Değerli Çalışma Arkadaşları,
Malumunuz olduğu üzere binlerce aday, başta Hazine ve Maliye Bakanlığı olmak üzere, devlete ve vatandaşına hizmet etmek aşkıyla, memur olmak, kamuda istihdam edilebilmek için ciddi uğraşlar vermekteler.
Gerek uluslararası konjonktür gerekse ülkemize husus bazı gerekçelerle, geçmiş yıllara nazaran, Bakanlık özelinde alımların azaldığını bilmekteyiz. Lâkin son dönemde tarafınızın çeşitli mecralarda ilânların (özellikle de Gelir Uzman Yardımcılığı) gelebileceğine ilişkin söylemleri, biz adayları epey umutlandırmıştır.
Biz, sizinle bir şekilde görüşen ve bizlere, "Gelir Uzman Yardımcılığı" ilanının geleceği yönündeki kanaatlerinizi aktaran arkadaşlardan aldığımız bazı referans bilgiler neticesinde, birtakım taleplerimizi, ilan çalışması, henüz hazırlık aşamasındayken zatıalinize aktarmak isteriz:
Sayın Bakanım, uzunca bir süredir, sayısal olarak en fazla alım yapan Gelir Uzman Yardımcılığı ilanını hevesle bekleyen, ilanın geleceği yönündeki söylentilerin şiddetlendiğini gözlemleyen adaylar olarak;
1-) Minimum sayının, yalnızca GUY özelinde, bir süredir ilân gelmediğini de hesaba katarak 2000 olması gerektiğini düşünüyoruz,
2-) Gelir Uzman Yardımcısı olmak gibi bir amacı olmayan lâkin başkaca saiklerle ilana başvurup, sıralamayı yukarı taşıyan adaylara yönelik bir yaptırım, bir engel uygulamasının, tarafınızca değerlendirilmesini talep ediyoruz,
3-) Kurum içi alım meselesine ilişkin, biz adayların anlayabileceği, adaylar özelinde, örneğin Gelir Uzman Yardımcılığı için, sayısal olarak ve yıllar hesaba katıldığında, ne gibi bir değişikliğe vesile olacağını bilmek istiyoruz.
Sn Bakanım, bu soruları yoğun olduğunuz şu dönemde, kurumunuzda çalışmak için can atan adaylar olarak yanıtlamanız, bizler için büyük önem arz etmektedir.
Saygılarımızla.
@monopolcü yazdık kardeş görmezden geliniyor... Pareto da az evvel twitterdan yazmış kimsenin umrunda değil. Lafını yazan masasına kaçıyor...
-
@cemalicoşan bu sınavın 79lara kadar düşmesi gerekirdi yazık bu sistem böyle diye bu sekılde devam etmemelı madem bakana ulasabılıyoruz artık guyun geleceğı de netlestı gazetelere satır satır yaZdığımız sorunları her ilde bir arkadasımız 2 Dk anlatsa yıne bırseuler olur arkadaşlar canınız bugün yanmadıysa başka sınavda yanacak 1-2 twıtter etkınlığı bununla alakalı olmalı 2000 guy geldığınde basımızı tekrar toprağa gomersek bir 2 sene daha beklerız ben il göçe giriyorum bu arada bahsettığım sey yalnıca canı yanan değıl herkesın bir olması birlik olması kendı aramızda bölüşmek bize ne fayda sağlıyor hem burda hem twıtterda bırbırınıE gırıyorsunuz
-
2018 GUY sınav soruları var mı arkadaşlar?
-
Arkadaslar hafta sonu ilanin geldigi oldu mu daha onceleri?
-
@bsknkpss 2017 yılında Guy ilanı 1 Nisan'da gelmişti. Cumartesiydi.
-
Her şeyin hazır olduğu belirtiliyor acaba ilana çıkmak için neden bekleniyor bir bilgisi olan var mı
-
Sayfa sayısı 50 ye gelmeden ilan gelir diye düşünüyordum 58 olmuş 60 a gidiyor. Her şey hazırsa neye bekliyorsunuz be vicdansizlar.
-
Arkadaşlar 2018 kpss 78 puanın sıralaması kaç bilen var mı?
-
@scofieldmustafa aynen , zaten surec uzun kazansak atanmamiz 1 seneyi buluyo. İssizlikten mahvolduk..
-
@paretowilfredo hocam yönetmelikte tek il tercihi değişikliği ilgili duyum aldınız mı?