2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@voice uslubunu dikkat et ! Konuşmayı öğren önce sen ve senin gibiler olacağına Adam olan güvenlik otursun o masada.
-
@Gazi06 ben zaten kurum içindeyim kaybetcek bi şeyim yok.sen kendi derdine yan
-
@voice ben de kurumdayım 4 yıldır. Milletin moralini bozmayla uğraşmayın kurumun asıl problemini anlatırsanız insanlara faydalı olursunuz..
-
@muhmul5811 twitterda bakanı takip et. Boşa resmi gazete bekleme.
-
@Gazi06 bu kurumda olup da bu durumu bilmiyorsanız sadece vhki olacak diyorsanız bi sorun var .ben açık açık yazdım sayı verdim .bu kurumdaysan senin bu durumu çok iyi bilmen gerekir .gelecek zaman gösterecek ne kadar haklı olduğumu .milletin moralini bozmayım tamam .evet arkadaşlar sadece 100 200 kişi kurum içinden alınacak rahat olun 5000 kişilik ilan gelecek diye sizi kandırıyım .
kurumun asıl problemlerini sen ben mi çözebiliriz.ben daha kötü olmayalım başka bi şey istemiyorum . -
@modigliani-0 KPSS A diye bir hesap paylaşmıştı . haber 1 haftalık .
-
@Gazi06, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@voice uslubunu dikkat et ! Konuşmayı öğren önce sen ve senin gibiler olacağına Adam olan güvenlik otursun o masada.
Liyakatta yeni ölçüt: "Adam olan güvenlik"
-
@plansız, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Gazi06, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Liyakatta yeni ölçüt: "Adam olan güvenlik"
Birileri sanki kadroya geçmiş ve bugün "ben uzman olmayı haketmiyor muyum?" diyen güvenlik tk nın pr'ına başlamış.
Hesabı geri açacak anlaşılan. -
@plansız hak savununca deniyor ki tartışmayı seviyorsun, susunca da kendime hakaret ediliyormuş gibi algılıyorum, şimdi gelir "ya biz sayfaya ilan diye giriyoruz bakıyoruz ki başka şeyler"ciler...
Gelen bu sayfaya iyilik yapıyorum ayağına bize giydiriyor.
Yok kurum içi, yok efendim şikayet edilecek dernek, başkaca uğraşlarınızı ilan gelene kadar ilgili başlıkta paylaşın. Haydi kalk bir şey yapalım dense üzerindeki eşofmanı çıkarmaktan imtina edecek insanlar, buraya gelip sayfa şikayet edip duyar kasıyorlar...Bizim garibanlar da pek hevesli başka konularda yazılanı hevesle beğenip teşvik etmeye...
Gelip gidip burada ne demeye yazarsınız...(Dün, elif ılgaz) bir kalleş de elbette bizi alaya alır; Bakan aramış da sayı vermiş de ruh hastası! biz Bakana güvenmiyoruz Bakan seni arasa ne değişir... Yazdım yolladım hem SGK'ye hem CİMER'e. Uğraşsın dursun...
Şu atanan, burayı psikiyatri servisine çeviren, kendini, moral verme ya da moral düşürme görevleriyle ünvanlandıran arkadaşlar haydi gidin evlenin, kendinize yatırım yapın buraya gelip de milletin sinirleriyle oynamayın.
Biz kazanacağımızı da kaybedeceğimizi de kendimiz belirliyoruz size ihtiyaç yok.
Pareto anlatıyor işte meselenin her boyutunu, tahmini süreleri, kontenjanı, verilebilecek mücadeleyi, yapılması gerekeni vs etmeyin eylemeyin iş yerinde müdürünün çiçeğini suladığı için sinirlenip ty foruma gelip bize yardıranlara prim vermeyelim... -
@albertcamus memlekette her şey biter, hain bitmez. Kurum içi devlete zarar. Neden böyle bir şeye müsade ediyorlar anlamak mümkün değil. Kurum içi bir fetö kalıntısıdır. Devletin kötülüğüne bir harekettir, istektir.
-
@albertcamus Asıl kötü olan ne biliyor musun dostum. Beyefendinin 13 Mayıs 2019'da Kaymakamlık başlığındaki mesajı : "Bu Ülkenin en çok mezun verip en az alım yapılan fakültesidir iibf. Sınava mühendis girmiş tarihçi girmiş pdr ci girmiş mevzu bu değil ki kazanma ihtimalleri zaten yok ama iibf/sbf açısından sinir bozucu bir durum. Herkes kendi işini yapsın ki liyakat oluşsun!"
Komik değil mi ama trajikomik! Birileri bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyor, gelmiş burada işsiz çocukları yanlış yönlendiriyor. Etkilemeyecekmiş kurum içi evet başka yalan? Güvenlik dediğiniz adam mı İİBFSBF mezunundan daha çok o masada olmayı hak ediyor! Ben size söyleyim mi kim neyi hak ediyor belli ki kaymakamlık, hakimlik kazanıp kurumdan gitmek isteyen birisiniz, profiliniz öyle diyor, benden sonrası banane diyorsunuz belki ama burada ki çocukların hakkını sizin gibilere yedirtmeyeceğiz. Utandım, yazık birde İİBF mezunusunuz, sizin gibi mezunlarımız olduğu sürece bizim dışardan düşmana ihtiyacımız yok. Zaten kurum içi yasa teklifini veren vekillerde de İİBF mezunu var.Allah sizin gibilerden korusun milletin çocuklarını! Biz de arkalarındayız Allah'ın izniyle!
-
Büyük günde de hakkımızı alacağız.Çalışırsak yılmazsak da buradada hakkımızı alacağız.Gelişmeleri takip edin şurada 3-5 kişiye takılıp kalmayın.Twitter'da sayın bakana,cb ilettin.Hakkımızı savunalım.Elbette bu düzen değişecek.
Allah bizimle beraberdir.Hayırlı Cumalar. -
Birbirimizi kandırmaktan vazgeçelim; geçen sefer İl Göçe başvuranlardan 200 tanesi para bile ödemedi. Demek ki şahsi olarak değil grup olarak etik problemimiz var. Bunu aşmanın yegâne yolu da yetkililerle iletişim kurabilmek. Bu iyilik meleği arkadaşların sahip oldukları yalnızca konuşma meziyetlerini bir kenara bırakıp, gelin fax ya da mail yoluyla Bakan ve ekibinden sayının min. 2000 olması yönünde ve diğer konular için talepte bulunalım.
Uzun olduğunda okunmadığını biliyorum da şu yazı nasıldır? Değerlendirelim mi? Ne dersiniz?
Sayın Bakanım ve Değerli Çalışma Arkadaşları,
Malumunuz olduğu üzere binlerce aday, başta Hazine ve Maliye Bakanlığı olmak üzere, devlete ve vatandaşına hizmet etmek aşkıyla, memur olmak, kamuda istihdam edilebilmek için ciddi uğraşlar vermekteler.
Gerek uluslararası konjonktür gerekse ülkemize husus bazı gerekçelerle, geçmiş yıllara nazaran, Bakanlık özelinde alımların azaldığını bilmekteyiz. Lâkin son dönemde tarafınızın çeşitli mecralarda ilânların (özellikle de Gelir Uzman Yardımcılığı) gelebileceğine ilişkin söylemleri, biz adayları epey umutlandırmıştır.
Biz, sizinle bir şekilde görüşen ve bizlere, "Gelir Uzman Yardımcılığı" ilanının geleceği yönündeki kanaatlerinizi aktaran arkadaşlardan aldığımız bazı referans bilgiler neticesinde, birtakım taleplerimizi, ilan çalışması, henüz hazırlık aşamasındayken zatıalinize aktarmak isteriz:
Sayın Bakanım, uzunca bir süredir, sayısal olarak en fazla alım yapan Gelir Uzman Yardımcılığı ilanını hevesle bekleyen, ilanın geleceği yönündeki söylentilerin şiddetlendiğini gözlemleyen adaylar olarak;
1-) Minimum sayının, yalnızca GUY özelinde, bir süredir ilân gelmediğini de hesaba katarak 2000 olması gerektiğini düşünüyoruz,
2-) Gelir Uzman Yardımcısı olmak gibi bir amacı olmayan lâkin başkaca saiklerle ilana başvurup, sıralamayı yukarı taşıyan adaylara yönelik bir yaptırım, bir engel uygulamasının, tarafınızca değerlendirilmesini talep ediyoruz,
3-) Kurum içi alım meselesine ilişkin, biz adayların anlayabileceği, adaylar özelinde, örneğin Gelir Uzman Yardımcılığı için, sayısal olarak ve yıllar hesaba katıldığında, ne gibi bir değişikliğe vesile olacağını bilmek istiyoruz.
Sn Bakanım, bu soruları yoğun olduğunuz şu dönemde, kurumunuzda çalışmak için can atan adaylar olarak yanıtlamanız, bizler için büyük önem arz etmektedir.
Saygılarımızla.
-
Hala Twitter da 2000 istiyoruz diye yazsak bir işe yarar mı yoksa artık geç mi bence 2000 dem aşağı olmamalı il göçü de gördük puanlar yeterince yüksek kapatıyor zaten o kadar bekledikten sonra riske atmamak gerek büyük hayal kırıklığı olur
-
Buyrun size masaya layık bir güvenlik örneği.
Hala savunan varsa iyi niyetli olamaz. Etkilemez diye ısrar eden çok net bir şekilde haksızlıktan yanadır. -
Kurum içi zırvalıktır net
-
Kurumiçine HAYIR !!!
-
@Godot DEVLETİME üzüldüm.
-
öyle denli zor şeyler ki. kpss nin en zor sınavına hazirlanmak yetmiyormuş gibi, kurum sınavları, mülakatları... Bunlarda yetmiyormuş gibi alımların azalma sorunsalı ve kurum içi yukselme vs. Bu savastan galip şekilde çıkan tüm emektarlara bir yıl kafa izni verilse yeridir.
-
Icerde mevcut calisanlar binlerce guy gu var keske taslak hazirlanirken birlik olup seslerini duyursalardi bizde destek olurduk birlik olmadan yukaridan birilerine ulasmadan olmuyor bu isler.ya da cok guclu sosyal medyayla duyurursak olur.boyle insanlarla ayni meslegi paylasmak hakaretten baska birsey degil