2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ya bu kurumici dava edilse danistaya vs ciksa.sonucta alenen haksizlik ve hukuk cercevesinde degil ki.meslege giris sartlarini tasimiyorlar? Iptal edilir belki bu karar
-
Anlamadim simdiki ilan kurumicine mi veriliyormus
-
@whshw ben de anlamadım
@Godot sizi anlıyorum ama kurum içini ya da başka ilanlarla alakalı gelişmeleri niye burada paylaşıyorsunuz?
Keşke sayıyla ve söylenti düzeyinde kalan ilanın gelip gelmemesiyle ilgilensek.
Amacım tartışmak değil mecalim de yok ama konu en azından şuanda kurum içi ya da başka ilanlar değil. -
Kurum içi alıma destek verip İİBF mezunlarının yanında görünenlerin samimiyetsizliğine ne demeli peki? Bir de iibf mezunu olan arkadaşlarımızın bu duruma ne derece kör olduğunu gördükçe bu kitle ile sorunlar çözülemez diye düşünüyorum. Biz önce kendi içimizde bir şeyleri halledeceğiz ki gerekli yerler de tek sesten duyacak bizi. Ama bu düşünce yapısındaki insanlarla zor.
-
@harakiri bundan sonraki ilan kurumicine verilecek.2gundur hakimlik sayesinde bizde de yine gundeme dustu. Bu guydan sonra 4bin kisilik kurumici gu alimi olacak.ve bizi yillarca oteleyecek. Ben sahsen sizler gibi haberi olmayan insanlarinda haberi olsun da bu guy alimindan sonra vs bisiler yapabilelim diye yazip duruyorum.hepimizin atanacagi kesin mi? Ayrica henuz ilan gelmemisken guyla ilgili en buyuk sorunumuzu buraya yazmakta ne zarar var.aksine haberi olmayanlarin haberi oluyor iste.eger kurumicindekilerin kpss puani olsaydi bizden once onlari alacaklardi
-
@sonunageldim mesele daha çok hukuki. Burada hele de ilan gelmeye yakın bir süreçte 50 tane yorum yazsak da faydası yok. İnanın benim puanım da ktirik. Ama şuan dikkatlerin sayıya ve ilan söylentisine verilmesi gerekir.
Ben sadece zamanlamayı diyorum. Neyse uzatmayım insanların hakkına girmek istemiyorum.
Hayırlısıyla 2 bini elde etmenin derdine düşmeliyiz.
Hakkımızda hayırlısı olsun. -
Bence de hakkımiz 2000 kişi olmalı nerdeyse 2 yıl bekledik psikolojimiz bozuldu resmen yaa ama maalesef vermeyecekler gibi kurumicini çıkarttıp bizi mağdur edenleri Allaha havale ediyorum. Bize yazık o kadar bekledik herseyimizden ödün verdik biz gençlere yazık
-
@harakiri hocam 85 olsada aynı yazacaksın ankarayı misal 70 de kaldı herkes eşitlenecek puan değil mesele olay şu ben 4 sene naptım ettim o kadar lisans bitirdim dershaneye gittim yemek yemedim ders çalıştım ki herkrs böyle benim hakkımı neden elin kurumiçi alacak adam zaten rahatta guy olunca o adamdan verim bekleyen varsada bıraksın gitsin kendi ayağına sıkmaktan başka bir şey değil bunu savunan varsada vatanına en büyük düşman olan kişidir
-
Mesele hem puan hem açılan kadro sayısı hem tek il hem yaş hem kurumiçi vs vs...:) mesele bitmez iibf de ama bir şey de yapamıyoruz ne yazık çözüme odaklanmak lazım
-
@themutsuz bence öncelikli olarak bu iki bini tamamını almak hocam
-
@homecinomiss kesinlikle hocam elimizden geleni yapmamız lazım her gün Twitter da yazarak başlayabiliriz
-
@themutsuz etkinlik yapalım o zaman ilan gelmeden
-
İlan hazırsa ne kadar değişebilir ki sayı
-
Veni Vidi Vici Kurumici
Jül Sezar Kurumicinden Roma İmparatorluguna Bu akşam lale sinemasında. -
@ücüncütekil hazirmista galiba çünkü biri buraya mi ne yazmıştı bakan sadece ilanın yayinlamasi kaldı demiş diye
-
@homecinomiss inşallah 2000dir hocam.. ne diyelim
-
@ücüncütekil 1500 diyorlar işte inşallah bir mucize olur da 2000 olur
-
Akşamki etkinliğe katılalım arkadaşlar
Bazı arkadaşlar puanın o kadar çok iyise neden göçe filan başvurmadın diyor kısaca ben yaşadığım şehirden ayrılmak istemiyorum sınava girmeyip göçe başvurmak ve birinin önüne geçmekte bana göre vefasızlıktır 1500 guy bile bana yeter yaşadığım şehir her türlü gelir bana ama bir çok arkadaşım 70-75 aralığında onun için 2000 guy'a destek olacam hem burda hem Twitterda.
O bitincede kurumiçine karşı burda olacam yine ! -
1500 guy geldiğinde p 48 80 le şehir tercihi nasıl olur sınırda kalma ihtimali varmı arkadaşlar
-
@gulcan hocam bence duruma 1500 lük alimin 80 ler için sıkıntı oluşturmaz yetmisler için oluşturur diye bakmayalim sonuçta sayı az 500 kişilik farkta 85 alan bile aynayabilir bizim hakkimiz ikibin bile değil iki yıl bekledik