2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@fatos hocam iki binin hepsi gelsin
-
@homecinomiss veladdalin amin
-
@mbguy düşünmesi bile acı verici ama gülü seviyoruz mecbur bol dikenine katlanıcaz sanırım
-
Arkadaşlar gelecek ilan resmi gazete de mi yayımlanacak? Yoksa kurum gün içinde istediği gibi ilana çıkabilir mi? Yani bu gece çıkmazsa diğer geceye kadar çıkma ihtimali yok mu ? Hiç bilmediğim için soruyorum
-
Vay, yine mi keder?
Ama artık yeter
Yine kapıda kara geceler
Gel artıkkkkkk -
Herkese iyi geceler. Birkaç gündür forumda değişik söylemler dönüyo ve bu bizi inanılmaz derecede rahatsız ediyo. '1500 olsun hiç yoktan iyidir diyenler' neye istinaden bunu söylüyo aklım almıyo. Arkadaşlar biz emeksiz bişeyin peşinde değiliz ki hakkımız olandan daha azına hiç yoktan iyi diyelim bu bizim hakkımız ve er ya da geç gelecek olan bi ilandan bahsediyoruz ki şu an baya geç kaldı min 2000 bizim şu an anamızın ak sütü gibi helal. Devlet büyükleri şayet bu forumlara bakıyosa bizim bu bakış açısıyla fazlasını hak etmediğimizi düşünebilirler. Bence destekleyecek cümlemiz yoksa engelleyecek cümle de kurmayalım. Öğretmenler 50 bin yetmez ek 30 bin istiyo ve alıyo ama biz! hiç yoktan 1500 iyi ama 1250de olabilir bilmem ne dememeliyiz. Sayının az olması bizim gibi en azından benim gibi referanssızlar açısından umuda gebe olmaz. Herkese iyi çalışmalar
-
Arkadaslar 100 de 80 dogru iyi bir skala. Sinav mi nispeten kolay oldugu icin bu puanlarda kapatmis yoksa giren kitleyle mi alakali olmus gecmis yillarda
-
@whshw guy sınavları her zaman kolaydır
-
@whshw Bu benim de kafamı çok karıştırdı. İl göçte 80 ve üstü yapan 20 kişi yokken hele.
-
@NeverLetGo hocam en son ki il goc zordu ama demek ki guy sinavlari daha kolay il goce gore
-
@whshw Öyle olması daha mantıklı o zaman hocam.
-
@NeverLetGo il göç sınav konuları çok farklı ve ilgöç sınav soruları 5 şık
Guy klasik 4 ana ders ayrıntı fazla yok şık sayısı 4 her sene tekrar eden sorular oluyor kalıp belli
Sebebi bu -
@GelirUzmYard Baya farkediyormus o zaman hocam sağolun
-
@neoklasik devlet buyukleri niye buraya baksin hocam forumda ne isleri olur isleri basindan askin insanlarin ne ara girip bunlari okusunlar.cogu sosyal medyasini bile kendi takip edemiyor danismanlar yurutuyor diye bıliyorum.ama haklisiniz 2yildir gelmeyen ilan 2binden asagisi bizi zora sokar.2016da tek yilda 2bin kisi gelmisken...
-
@sonunageldim bi şekilde taleplerden, istenmeyen veya istenen durumlardan haberdarlar bu da forumlar aracılığıyla olur diye düşünüyorum bizzat kendileri bakmaz ama bakan birileri muhakkak vardır kastım oydu
-
Küstürmüşünüz en sağlam bilgi kaynağımızı. Alacağınız olsun.
-
@Godot sağlam trol belli
-
@Godot kıyamam yaa. Karar almalar felan, İİBF seni çok özleyecek. Cnm yha...
-
Bakan bey 1-2 haftaya belli olur demiş. Twiitter da gördüm bir arkadaşımız sormuş.
-
@sinan-taylan ismi ne arkadaşın ve bu haber kaç günlük ?