2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@guycuu vallahi bende 81 puanla korkuyorum
-
@frank inşallah korktuğumuz başımıza gelmez ne diyelim
-
@Su28A nedense iyi biriymişsiniz gibi geliyor. Olursa inş yerleşirsiniz. Olmazsa da canınız sağolsun daha sağlam çalışırsınız. En olmadı söz size bir finans şirketinde, İstanbul'da iş ayarlamaya çalışacağım.
Niye üzüldüysem sanki ben unumu eledim eleğimi astım. -
@guycuu âmin inşallah
-
@frank genşler abartmayın az evvel taşra göçte olan bir arkadaşımla konuştum diyor ki başvuru yapıp para yatırmıyorlarmış mesela.
O hainlikler olmazsa sizin işiniz de olur.
Şuandan itibaren üzülmeye yer yok çalışalım bakın size başımdaki uğraşlardan bahsetsem şükredersiniz hâlinize o nedenle ümitsizliğe mahal vermeden çalışmalıyız. -
@cemalicoşan hocam sizin puan kac
-
@Su28A aynı ben. Ama arkadaşlar şu 1250 kişi duyumu ney kafayı yiyeceğiz
-
Simdi eski sistemle alim olursa surec nasil isleyecek, il tercihleri kac gunde aciklanacak vs vs
-
Sayın Bakanım eğer burayı okuyorsanız lütfen il tercihi kaldırın.Şimdiden teşekkürler
-
@kpssasgkdenet kimden duydunuz hocam en son 1500 idi
-
Her geçen saat düşüyor ilan kadrosu :))
-
Hocam link atamıyorum Twitter dan ılgaz kaya diye biri yazmış
-
eğer şu ilan 1500 kişilikse olan yine 75 76 gibi puanlılar olacak gibi..
-
@pareto_wilfredo sevgili hocam bu saatten sonra il seçimi ile ilgili bir şeyler yapabilir miyiz?
-
@kpssasgkdenet anladım hocam inşallah aslı yoktur
-
Ilgaz Kaya kim Ya ??? .. sözde bakan bey kendisini aramış 1250 kişi demiş haftaya Perşembe ilan yayınlaancak demiş hazırlığını yap demiş
-
@ücüncütekil ya yalan bugün de bu çıktı o diyor 1500 diğeri 1250 yok mu azaltan 1500 neyse de 1250 nedir ya
-
@ücüncütekil bakanın isi yok onumu aricakmis
-
Hakandır o. Arkadaşı hakan aramıştır.
-
@ücüncütekil ne demiş bakan? Ilgaz koçum ayık ol biletini ayırt istediğin ilden ev bakmaya başla. İçerdesin mi demiş:))