2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Yok canım o ilan da gelmeyecek hatta. Tövbe tövbee....
-
Ayrıca;
Hala gülüyorum buna. Hocam siz misiniz? @onuktekin
-
EĞER KASITLI BİZLE BÖYLE DALGA GEÇİLİYORSA (1500 1250 vs) ALLAHA HAVALE EDİYORUM. ZATEN REZİL GİBİYİZ
-
@kpssasgkdenet 1500 bile az ya 2000 olmalı
-
1500 alti gelmez bence gelmemeli yani. İki yildir alim yok 1500 kisi bile bir cok kisiyi disari atabilir. Gonul isterki 2000 guy olsun
-
Herkes duyum diyor bende tahminimi diyorum
Bu gece o ilan çıkacak sayıda 2000️
Şimdi herkese iyi geceler.
-
@Dguy_Guy olması gereken ve gönlümden geçen budur. Kaç yıldır alım yok be kardeşim
-
1250 yazan kişi aklı sıra espiri yapmış belli ki. Tweetinin üslubunda bile ciddiyet yok. Daha acı olan da böyle duyarsız insanların nasıl buralara geldiklerini unutarak kendilerine espirisi malzemesi çıkarması. (Kendisi sgk denetmen yard.atanmış.)
-
@Aslıhannn işte onun atamasını iptal edip kızamık doktureceksin ki görsün dalga geçmeyi.
-
Bugunde bakan beni aradi sen sınava falan girme gerek yok senin bu zamana kadar beklemen yeter krallll dedi
-
@fatos trip atsaydin sende hemen ne kralii ayoll kralicem dicektin sanırım neyse bysss diyip kapatsaydin yüzüne:)
-
@fatos bence bu gece ilan gelicek içime öyle bir his doğdu Allah kerim
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@LioN Hocam ben dayanamayıp hesabı şikayet ettim bu kadar gergin tedirgin günler gecirirken yapilacak şaka degil. Bir de 1250 yazip üzgün emoji yapmış töbe esf
-
@ücüncütekil aman kardeşim ters kelepçe ile indirmesinler guy olacam derken dikkat:)
-
-
@LioN ayıpsın bi dahakine derim nasil olsa bir daha arar
-
@homecinomiss hocam totem yapalım gelsinde gorelim
-
@Aslıhannn daha da kötüsü belki de bunlarla aynı servisi paylaşacağız ️
Ayrıca @homecinomiss attım fava bekliyorum -
Bu ilanda Mucize Doktora döndü. Mucize ilan GİB VEFA.