2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@emrediyebiri, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar ilandan ne kadar süre sonraya sınav koyulur tahminen?
?
-
@law
Şimdiden birşey söylemek çok zor.
Alım sayısı önemli ve yığılma olursa herkesi şaşırtır. -
@whshw buyuk sehirler yuksek kapatacak o belli yuksek puanlilar orada yigilacak cunku 88 90la atanamayan cook kisi var ya.hay sansimiza 2016 2017 ne guzel tek yildi insanlar siralamasina gore fikir yurutuyordu.keske simdi de 1 yilin puani gecerli olsaydi da onumuzu tahmin etseydik
-
@ücüncütekil onun etkisi çok fazla ama 2018 boş gecmeseydi daha da düşerdi yazık oldu bekleyenlere
-
@whshw o
-
@Dguy_Guy doğru söylüyorsunuz mümkün oldukça en garanti illeri yazmak lazım
-
@sonunageldim hocam Ankara’nın İstanbulun 82 yi geçme ihtimali olabilir mi sizce 1500 kişide
-
@law hocam garanti yok işte sıkıntı orda
İzmir geçen alımda kontenjanı doldurmadı İstanbul ise mükemmel sürpriz yaptı Ondan önceki dönemde de tam tersi oldu.
Şimdi bir önceki alıma göre İzmir garanti ama bu sene belki sürpriz orda olacak doğu düşünsen alımlar çok az oranın hepsi riskli gözüküyor çok şükür benim puanım iyi Allah herkese sabır versin. -
@ücüncütekil hocam dogru diyorsunuz ama unutmayin hala 85 93 puan arasi arkadaslarin buyuk cogunlugu bekliyor
-
Linç yemeyeceksem 82 puanımla korkuyorum açıkçası
-
@whshw ilgöçün sonucu gördükten sonra size katılıyorum 2000 gelirse çok mutlu olacak herkes , inşallah öyle olur.
-
@Dguy_Guy inşallah il göç ibret olmuştur 2000 in hepsi Guy olmasın diyenlere
-
@mathilda bilmişlik yapmak istemem fakat mümkün değil ki size bir şey olsun rahat olun.
GUY'u beğenmeyenler, atama bekleyenler, atananlar, yanlış tercihten olacağı olduramayacaklar felan derken inş olur sizin işiniz.
Yeter ki hep beraber il seçimlerinde olan olamayan doğru bilgilendirme yapalım. -
@akncıı aynen 2binin hepsinin guy olmasi lazim .500 vmy de cok az iki sinavada girecek kisiler ayni olur muhtemelen.2bin guy 750 1000 vmy gelse keske 2 3 yildir alim yok sanirim onda da
-
@sonunageldim hakkımız bu ve fazlası aslında da neyse. Ses edemiyoruz verilenle daha doğrusu denilenle karnımızı doyurmamız lazım...
-
Valla bende bu yorumlardan sonra 81 puanla korkuyorum. Hayırlısı neyse o olsun demekten başka bi şey yok galiba artık.
-
@cemalicoşan çok sağolun hocam . Bu süreçte çok fazla çöp Bilgi oluyor kim nereyi tercih etti vs ile ilgili . Son alımda İstanbul mağduru olduğum için il tercihi bende travma yaratmış ondan dolayı çok korkuyorum
-
Benim gibiler ne yapsın 73 puanla
-
İlan bir an önce gelse de az çok bir şeyler belli olsa artık
-
@Su28A valla o işler hiç belli olmuyo ki bakarsınız yüksek puanlılar listeye giremezken siz doğru il tercihiyle sinava girip atanırsınız. Hemen umutsuzluğa kapılmayın.