2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
1500-2000 kişi için bizi harap ettiler yazık. Bahanesi yok bunun ya
-
Her aşamada 3/4 ümüzün eleneceği , elenmemiz takdirde 2 yıl bekleyeceğimiz bu sınav için geçen her gün ama her gün bunca insanı oyalamaktır ,insafsızlıktır ,vicdansızlıktır.
Başlıcaz yönetmeliğinizide ona da buna da , bakan bey eli kulağında diye diye bir aydır oyalıyor kimseden gık yok.
-
@davinci1 dalga geçiyor başka açıklaması yok artık
-
@paretowilfredo 500 vmy olmasın lütfen gelirse 1000 lik sayıyla gelsin 2000 guy olma ihtimali hiç mi kalmadı ki
-
Kesinlikle az bı sayı 1500 . 2 yıldır alım yok hem 2018 hem 2019 girenler beklemede . Bu süreçte elenenler de olacak . Geri kalan bahtsız kişiler 2020 ye yine girecek baştan yine bı ilan kovalama bekleme serüveni yeniden başlayacak. Atanacak olanlardan ziyade geride kalacak binlerce kişi için çok üzücü bı durum olacak . Maalesef ki...
-
@Su28A Üstüne seneye de alım olmayıp kurum içine fırsat verecekler kpss A çalışmanın çok anlamı kalmıyor artık
-
@Anhedoniccc aynen öyle ya bunu da düşündükçe umudum gidiyor elde ne kalıyor ki guyda olmazsa . Halbuki 2020 kpss ye hazirlanayim ilanlar gelir demiştim
-
1500 atamada şehir sayısında da azalma olur bir çok kişi yine üzülecek ve yığılma olan şehirler ortalamanın üstünde olacak.
-
Dernek başarıya öykündüreceğine göç sonuçları ile ilgili yine 100 puanlıları hedef gösteriyor.
-
@Godot ahhhahhag inşaallah
-
@Godot Hocam o dernek şunu da söyledi Kendi mezunlarını gömen dernek de her kitleye nasip olmaz
-
@paretowilfredo il sistemi degisirmi ustad
-
@adam-simith Bekliyoruz dostum. Tüm beklentilerimi paylaştım Beklemedeyiz.
-
@Dhatice puan en yüksek puanınla başvur
-
@paretowilfredo tesekkur ederim ustad
-
@Gazi06 Arkadaşım saf misin yoksa olayı mi bilmiyorsun ?Vhki sayısı zaten kurumda çok az .Hee vergi dairesinde 2 ila 4 güvenlik var .En az 3 odası var .büyük yerlerde 4 5 tane var .Bir de zamanında kapanan yerlerden havuzdan gelen memurlar var.Adamlar bunun geleceğini 3 4 yıl önce biliyordu ve o zamandan beri sınava çalışıyordu . biz ilk geldik vd lere.dediler ki biz kpss ye girecez bize yardım edin .kaç tanesine başvuru yaptık .Ya kaç tane vd var ?Ne olacak en az 2000 3000 kişi gu olacak . onların yerine de dışardan güvenlik alacak .Şunu net bi şekilde soyleyim Ankara da bi vd de en az 20 kişi gelir uzmanı olacak .Kendinizi kandırmayı bırakın artık ya .ha inanmıyor musun git bi vd ye say bakalım kaç güvenlik kaç odaci var ?ve bunların masalara kurulduğunu düşün .senin sınavla girecegin masalara .Etkilemiyor değil mi
-
@voice cok cok cok yazik mevcut calisanlar nasil itiraz etmez odacisiyla guvenlikcisiyle ayni meslege pat diye oturtulmayi..keske icerden fazlaca birlik ve baski olsaydi engellenebilseydi. Odaciya sofore sinava dahi girmeyi basaramayanlara 4bin kadro veriliyor.disarda 80 90 alanlara 1500 zar zor veriliyor
-
1500 guy icin az. 500te vmy icin cook az.ikisine de ayni kisiler girecek cok yuksek kapatacak.umarim yanlis duyumdur 2bin guydur.vmy icin daha fazla kadro talep edilir
-
@albertcamus
Yalan dememiş ki . -
Bence hemen moralleri bozmayalım ilan bir gelsin hele söylenti yalan olabilir veya birisi rastgele söylemiştir bu dönemlerde böyle insanlardan bolca ortaya çıkıyor.