2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hussle Fakülte mezunlarını dsha iyi noktaya taşıma amacı ve iddiası olan bir güruh bu cümleyi kuramaz hocam. Şartları iyileştirmek adina çalışır, moralleri bozmak adına değil. Bu vizyonsuzluktur. Kaldı ki göç için şu anda yüksek puanlılara hakaret seansı yapılıyor post altında ama hiçbir müdahale yok. Resmen başarılı olanları hedef gösteriyor her paylaşımı ile dernek. Bu vizyonsuzluk değil de nedir?
-
80 küsür puanla il göç'e giremedim ama yüksek puanlı kişilerin bence hepsi başvurmalı, Mülakatta ki torpil olayını en aza indirmek için.
Bu fikre karşı çıkan çok kişi var ama sorsanız mülakat kaldırılsın derler.
-
@Grimmjow ben pek inanmıyorum bu duyuma 1500 olduğuna 2000 gelecek bence.
-
@rybzinski liste güncellenecek hocam belki kalırsınız
-
@Dguy_Guy insallah 2bin olur yaa cok yuksek puanlarla cok kisi bekliyor
-
@errayn 0'ları kaydırma olayından başka bir hata yapmadılarsa 81 in altına düşmez hocam sanmıyorum
-
@rybzinski evet hocam ama bakalım belli olmaz
-
Olası 1500lük alımda Ankara kaç puan ile kapatır tahminen
-
@Dguy_Guy İnşallah 2000 gelir kendim 71 aldığım için istemiyorum 2000 de gelse 1500 de gelse benim işim zor zaten bırakmıştım kpss işini bir umut diye bekliyorum şimdi ama 3-4 senesini KPSS'ye vermiş biri olarak o kadar ay bekleyip sadece 1500 kişi almak ayıptır,haksızlıktır...
-
Yüksek kapatmasının sebebi çok puan türünün etkisi fazla değil mi dostlar ? Kaç tane puan kullanıldı ?
-
@ücüncütekil il göçte.
-
@ücüncütekil 7 civarı sanırım
-
@errayn Baya fazlaymış . Bunu göz önünde bulundurursak pekte yüksek kapatmamış diyebiliriz.
-
@ücüncütekil hocam 20 kat ama guy 5 kat değil mi kıyaslamak zor
-
@errayn hocam öyle bir ihtimal var mı ki?mantıken 81 lerde kalması gerekmiyor mu
-
@ücüncütekil tezin doğru kurcamaladoğru hesap yaptın yine başkan
-
Arkadaşlar ilandan ne kadar süre sonraya sınav koyulur tahminen?
-
@blackbird yani zor ihtimal zaten hocam umarım ama iner az daha
-
1500 alimda iller beklenenden yuksek kapatabilir arkadaslar ona gore il tercihinde bulunun. İki yilin puanlari kullanilcak 200 kisilik il goc ilani bile beklenenden yuksek kapatti
-
@whshw tek puan kullanımı ile 7 puan kullanımı etkisi çok farklı değil mi ? Guy la bunu kıyaslamak pek doğru değil gibi.