2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@eomer Hocam ''Bu işlerle ilgilenen danışman'' teyiti biraz havada bi izlenim bırakmıyor mu sanki
-
@kpssasgkdenet şöyle ki ilan hazır diyor bakan diyor bunu şu saatten sonra kendini yaksan bişeyleri değiştiremezsin belki düzenlemişlerdir il olayını ama artık bizim çbamızla olmaz o iş demek istiyorum
-
@monopolcü peki guy alımında sıralamamı baz alınacak yoksa puanlar mı
-
@Dhatice puanlar
-
@ücüncütekil 77 puanım ins puanlar cok yüksek kapatmaz
-
@plansız, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
İlan her gün biraz daha yaklaşıyor, bu güzel bir gelişme, inşallah çok uzamaz prosedürler. 1500 GUY ise 500 Hazine ve Maliye ile ilgili denilenden kasıt ne acaba
Haber eğer doğru ise 500 vmy olabilir.
-
İlan yaklaştıkça içini ya yapamazsam diye bi korku kaplayan sadece ben miyim
-
@monopolcü hocam dediğinde haklısın 1500 diyen arkadaş yazdığının üzerine yazdım bende. İl tercihi üzerine şunu yazmış,”
O sorulamadı maalesef. Ama her talepten haberleri var diyebiliriz. Saygı çerçevesinde kalmak önemli.“
Saygı çerçevesinde talepte bulunsak diye dedim, çaresizlikten... -
@müfettiş_37 Benim de aklıma ilk o geldi ancak Bakanlıktan hem de VMY için yakın zamana ümidi kesmiştim açıkçası o yüzden bilemedim.
-
@paretowilfredo ustad sayi hakkinda kulaginiza gelen birseyler varmi
-
Sayı 1500 olursa il tercihinden dolayı yine çok can yanacak . Umarım ilan il tercihi konusu değiştirilerek gelir.
-
@mathilda kesinlikle
-
@adam-simith En az 1500 taban demiştim dostum. 2000 onayının tamamını GUY için yormuştum ancak kalan 500 için soruşturmak lazım bi. Ne planlanıyor netleştirmeye çalışacağim.
-
@paretowilfredo beklemedeyiz hocam
-
@paretowilfredo vmy
-
@scofieldmustafa Perhaps perhaps perhaps...
-
@plansız, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@müfettiş_37 Benim de aklıma ilk o geldi ancak Bakanlıktan hem de VMY için yakın zamana ümidi kesmiştim açıkçası o yüzden bilemedim.
Vmy ilanı gelmesi için önünde tek engel yeni sisteme uygun yönetmeliğin yayınlanması. Yönetmeliğin de hazır olduğu rg de yayyımlanması bekleniyor deniyor. En son alım 2017 haziranda olmuş 3 yıldır alım yapmıyor kurum bence zamanı geldi
-
Olası bir vmy alımında önceki iptal olan alımda hak kazananlarda olduğu için nasıl bir uygulama olur acaba ?
-
@bulut25 Hak koruması sadece erteleme için geçerliydi hocam. İptal edildiği için korunan bir hak yok şu anda.
-
1500 az bi sayı bir buçuk yıldır ilan yok