2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Gazi06 guvenlikcinin guy olmasi etkileyemecek mi? Olmayacak demeyin onlarda olacakmis cunku bazilarinin haberi yok sanirim.ayrica sorun duz memurun olmasi degil digerlerininde olmasi ve bunu kalici hale getirmeye calismalari
-
@sonunageldim evet güvenlikte girecek haberimiz var sayısı 100ü geçmez çoğu zaten kazanamaz verilmiş bir sözdü devamı olmaz..
-
@Gazi06 Kurumda olup bu kadar olan bitenin farkında olmayışınıza imrendim doğrusu Kusura bakmayın ama tam da onların istediği ortamı oluşturacak söylemi kullanıyorsunuz ve onların elini rahatlatıyorsunuz. Böylelikle tepki doğmuyor. Daha fazlasının önü açılıyor. Niyetinizi elbette sorgulamıyorum ancak gerçekten imrendim
-
@kamusaldenetci Değerli kardeşim uygulama yanlış her şey zaten baştan yanlış biz akşama kadar küfür ediyoruz ne olup bittiğini de emin ol çok iyi bilirim bulunduğum ilde insan kaynakların da ankara da gib de çalışan ark var konuşuyoruz üst dönemlerimiz mah. en baştaki yanlışlığın müc. veriyor ama bu yapılacak ne söylersek söyleyelim ama son kez olacak ve guy alım sayısını etkilemeyecek kafanıza takıp canınızı sıkmayın çünkü daha büyük sıkıntıları var bu kurumun..
-
@Aslan-Reyiz bugün mü soruldu
-
@paretowilfredo Üstat alım süreci 2018 deki gibi uzar mı özellikle mülakat tarihleri ?
-
@Aslan-Reyiz sanırım pareto ustadin dedigi gibi il tercihleri es tayini gibi konularda calisma yapılacak sonra ilan...
-
1500... Teyit haberi(?)
-
Bu arkadaşımız 1500 diyor.
https://twitter.com/Mankiw65923072/status/1215266804047732736 -
@eomer nerden teyit ettirmiş
-
@monopolcü bu işlerle ilgilenen danışmandan.
-
@strtmn Dostlar 1500 ve başka bir sayı için lütfen il tercihi için uğraşalım. Arada kalan puanlar üzülmeyelim, kurum görelim ama ne olur il tercihi olayı düzeltilsin, cimer Twitter vs başlatalım ne dersiniz?
-
@kpssasgkdenet çok erken olmadı mı
-
@Gazi06 yazmıyım diyorum da yazmadan da olmuyor. Bende bu teşkilatın içindeyim. Gibde vhki mi kaldı sayısı çok az çoğu da lisans mezunu değil. Bu sınava daha çok bekçi şöför hizmetliler girecek en çokta onlar uğraşıyordu zaten. Bu da ileriki guy alımını etkiler
-
Bu gece ansızın gel be
-
Umarım 2000 olur sayı o kadar bekledik hak ettik bence 1500 e iyi diyorlar da arada ki fark 500 kişi az değil..2000 olsun
-
-Alıntı -
Bakan bey Guy için her şey hazır sadece ilana çıkılacağını söyledi. Biz hazırız sende hazır mısın dedi hazırım dedim Kpss puanımı sordu. Tarih ve sayı alamadım kalabalık içinde kusura bakmayın hızlı cereyan etti olaylar.
-
@monopolcü nasıl yani hocam
-
Netlestiremedigimiz tarih kaldı. Onu da öğrenebilsek keşke.
-
İlan her gün biraz daha yaklaşıyor, bu güzel bir gelişme, inşallah çok uzamaz prosedürler. 1500 GUY ise 500 Hazine ve Maliye ile ilgili denilenden kasıt ne acaba