2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@elara su an arkadasim bu sinav icin 10 gun ucretsiz izne ayrilcak bankadan, ertelenirse sonradan da izin alamicak cok zorumda kalicak bir an evvel netlesse keske yoksa daha cok magduriyet olcak
-
@umuthepvar ya kardeşim cevap almak istemiyorlar önemli olan baskı oluşturmak devamlı oturup ders çalışmakmı istiyorsunuz biz bir şeyler yapmadıkça hiçbir şey yapmıyorlar sen ders çalıştıkça senin olan kadrolar kurum içinin oluyor biz bu kadar ders çalışmayıp baskı oluştırabilseydik bu kadar çalışmamıza gerek kalmazdı bıktım şu ders merakınızdan merkezi atama için bir şey yapan yok kadro işin bir şey yapan yok anca ders çalışalım sonra zaten mülakattan elenirsin sınav üstüne sınav dershane hocaları kitaplarını satsın dershaneler dolsun ortada hiç bir şey yok talepte bulunacağımız zaman ortada ne hoca var ne dershane sorunlarımızı anlatacak birilerini bulamadığımız sürece ders çalışır dururuz DUY mülakat tarihini bile açıklattıramıyoruz ne yani bu kadar zor olan daha önce DUY açıklansa çoğu yüksek puanlı 300 kişi gidecek ama sen şimdi onada arama dersin biz çalışalım en iyisi
-
@rabia89 bencede bugün inşallah netleşir artık şu durum daha fazla mağduriyet yaratmadan
-
@beyaz-fil onu facebookda erdem cömerte sormuşlarda cevap vermemiş.
-
@beyaz-fil bunu ben de düşündüm açıkcası 35 yaşdaki arkadaşlar için hakkaniyet açısından verebilirler sanki ama belli de olmaz yani kurumun ne yapacağını hiç kestiremiyorum
-
@extraordinary Hakkaniyetten öte yanılmıyorsam yönetmelikte sınava girecek listenin yayınlanmasıyla sınav arasında en az 30 gün olmalı tarzı bir ifade eder. Tabi bu duruma uygulanır mı bilemem.
-
@beyaz-fil yok zannetmiyorum ben zaten ya 13 Mart'ta sınav olur diyecek eski listeyle yada sınav ertelenecek bence bugün yarın belli olur. Ne iştah kaldı ne bişey kaldı ders çalışacak boşluğa ders çalışıyoruz kaç yıl oldu
-
@beyaz-fil Ekran görüntüleri ile bize ulaştırın gereğini yapalim.
-
@beyaz-fil olabilir yönetmelikteki ifadeyi net bilmiyorum açıkcası ama genel olarak öyle bir maddenin konuşulduğunu hatırlıyorum ilan ve sınav arasındaki süre diye ama buna uygulanır mı önceden verilen ilanın ertelenmesi için de geçerli midir bilmiyorum. Hatırladığım ilanda sınavdan 10 gün önce giriş yerlerinin açıklanacağı. Ordan yola çıkarak da herhalde durumumuz en kötü 3 martta kesinleşir diye tahmin ediyorum.
-
Kurumda ne olacağını bilmiyor galiba çünkü hala karar ulaşmadı deniliyor sonuçta bu YD kararını biliyorlar şaşırtıcı olan şey sınava bu kadar az kalmışken bi toplantı yapılıp istişare edilebilir bu durum ve siteden duyuru yapılır örneğin sınav 13 martta yapılacak eski listeyle veya ileri tarihe ertelenmiştir diye bunun kararını vericek olanlar biz değiliz nihayetinde
-
@earth11 Hocam ihtiyacı kurum içinden karşılayıverir ne olacak sozlesmeli bi dunya personel aliniyor. Kadroya gecirilir onlar yerini alir gu olanlarin.
-
@earth11 Haklısınız hocam ama ne yazık ki çok örnek var. Vmy alımı, mülakat sonucu beklenirlen iptal olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi müfettiş yrd. alımı, yıllardır açıklanmayan İş müfettiş yrd. alımı (fiilen iptal gibi).
Ayrıca ÝÖK uzman yrd. alımında kurum mülakatları yapmış ve sonuçta kimseyi almamıştı. Bu da fiili iptaldir. Aslında GIB de yaptı bunu. DGUY alımı iptal edilecekti. Son karar olarak alınacak kişiden daha az kişi alındı ki bu da 80 kişilil kesimin fiili iptali sayılır. -
-
Arkadaşlar benimde şahsi fikrim bu sınav ertelenirse Gib en kolay yolu seçip kopmle iptal edecek diye korkuyorum şimdi böyje söyleyince hurra saldırmasın kimse yok kazanılmış hak bilmem ne diye hak hukuk adalet kavramını maalesef unutalı çok oldu yazık bize gerçekten çok yazık
-
Yine arayasimm var bilgileri olmasada en azından bir yere çok arandığını iletirler.03123873345(numarayı ezberledim:)arayın sizde boşverin memur meşgul etme falan benim yorgunlugum daha fazla ayrıca bilgi verirlerse memuru bu kadar meşgul etmeyiz son bi enerji toplayıp oturur dersimize calisiriz
-
@swezy iptal olmaz, olmamalı, olamaaz..
-
Ders mi çalışalım ne karar cıkacak onu mu bekleyelim. Bir sınav ancak bu kadar rezil edilir. 3 yılda 1 sınavı becerip yapamıyorlar bravo...
-
@earth11 bence alacağımız cevabı bilsek de arayalım ne kadar yoğun bir bekleyişin olduğunu bilsinler ben sabah 2 kez aradım şimdi de arayacağım
-
@aytenka aynen öyle aramaya devam
-
Arkadaşlar aslında sürecin işleyişi aradigimiz sorulara cevap mahkeme sınava az bir süre var diye kurumdan savunma almadan yd kararı aldı ivedi karar verdi ve topu gib'e atti. Gib'te şu süre darliginda resmen kulağının üstüne yatarak 3 gündür açıklama yapmadi bu sinav 13 martta yapılacak olsa gib'inde mahkeme gibi hızlı hareket etmesi gerekirdi belli ki son savunma gününe kadar savunmasıni veremeyecek ve sınav 13 unde olmayacak kişisel fikrim bu