2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arayan arkadaşlara sınavın yapılacağı söylenmeye başlanmış , yapılır o zaman herhalde.
-
@düdüklütencere2 katılıyorum size hocam. durum budur. böyle olup birileri mağdur olacağına 1 ay sonra olsun fakat kafamız rahat olsun. Ulan atansak arkamızdan bir dava bişiy işimizden olur muyuzu bile düşündüm ki biliyorum tek ben düşünmedim bunu. Ne günlere kaldık
-
@düdüklütencere2 daha ortada alınan bir karar aldığını düşünmüyorum. şuan süreci memurların bileceğini de sanmıyorum. onların bildiği evet 13 martta sınav var şuan aksi iddia edilemez. ama mahkeme kararı ile ilgili görüşecek karar verecek kişiler yönetim. o yüzden resmi bir açıklama olmadığı sürece söylenenlere itimat etmiyorum. sadece baktılar telefon trafiğinin içinden çıkamadılar en sonunda böyle bir cevap geldi haklılar da. lütfen arkadaşlar hepimiz üniversite mezunuyuz guy adayıyız biraz mantıklı düşünün bu kadar hassas bir konuyu amirler memurlarına duyuru yapmadan bize iletmeleri için söyler mi?
-
@elara zaten net bişey olsa hemen duyuruyu yaparlar böylece aramalarında önüne geçerler grubunuz varsa söyleyin aramasınlar demek bizi rahatsız etmeyin çalışamıyoruz demek
-
@düdüklütencere2 ya arkadaşım pandemi döneminde de ertelensin diye yaygara koparıyodun sürekli al işte olan sadece bize oluyor niye anlamak istemiyorsun dicem ama gayet her şeyin farkındasın sen, o tarihlerde kosgeb mülakatlarının yapılmasında bi sorun yoktu ama guy için vardı öyle değil mi? kötü niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum, şu anki bu ertelenmeyi yeğlemelerinin sebebi de diğer mülakat sonuçlarını beklemendir senin bu çok açık, zira kurum bir daha ertelenme ihtimali olmadan hukuki bir sorun çıkarmadan da gayet yapabilir kafamız da rahat olabilir, gerçekten kendini bu kadar akıllı sanıp bu kadar bencilce hareket etmen hem de aylardır, inanılır gibi değil.
-
@hunter28 şimdi aradım 35 yaşında mısınız diye sordu. Hayır dedim ama bilet vs alacağız net cevap almaya çalışıyorum dedim. 35 yaşa takılanlardan değilseniz bir problem yok sınavınız 13 martta olacak biletinizi alın 35 yaş mağdurları için ayrı bir duyuru yapacağız dedi
-
-
@toby hocam eskiyi bilmiyorum ama bu dediği yanlış bişiy mi? Ortada davalık bir durum var ilerde sorun çıkar mı korkusu yok mu sizde? Şahsen bende var.
-
@lannisjk
dostum ben cevap vermeyi düşünmüyorum, safi trübünlere oynamalık faydası olmayan konuşmalar onlar ve başlıkta sadece tartışma kalabalığı eden konular. eskisi dediği; aralık ayında pandemi nedeni ile kısıtlanma tedbirleri dönemine geçildiğinde sınavların ertelenmesini doğru buluyor oluşumu kastediyor. ve akabinde de ösym takvim belirlemeden bu sınav tarihi elde edilemez diye vurgulamamdan bahsediyor. nitekim neler olabileceğini söylememi ve aslında dediğim gibi olmasının benimle bir neden sonuç ilişkisi içinde olmadığını anlamakta maalesef zorlanan insanlar. hatta hala toplam 120 kişiye yapılan ve 2 haftaya yayılarak günde 4-8 kişi şeklinde yapılan kosgeb mülakatı ile 5000 kişilik bir sınavı bir tutabilien bir muhakeme yeteneğiyle bu konulara giriyorlar -
Sizin bilginiz ne yönde forumda sıkıntı var ulaşamıyorum mesajlara
-
@aytenka en net cevap bu bence.Eğer doğruysa sinav 13ünde yapılacak.35 yaş mağdurları içinde ayrı bir sinav gözüküyor.
-
@lannisjk ben de o arkadaşla polemiğe girmeyeceğim zaten toplam entry sayım 3 falan tribünlere oynayacak değilim, entrylerini silmediyse bakabilirsiniz guy başlığında aynı hafta neden sınav yapılmaması gerektiğini kosgeb başlığında da mülakatların pandemiye rağmen nasıl yapılacabileceğini anlatmaya çalışıyordu kendince akıllı arkadaş :d bu da son cevabımdır konu ile ilgili zira o arkadaşın benimle tartışmaya girecek kalibrede birisi değil zaten, az önce kurumu kendim de aradım ilgili arkadaş benimle çok cana yakın konuştu ve dedi ki arkadaşım, çok açık söylüyorum sınavınız 13 martta kesin olarak yapılacak, ve o forumda yazan arkadaşlarınızın da çok akıllı olduğunu düşünüyorum kuyuya taşı atıyorlar ve ders çalışıyorlar sana o kadar söyleyim kardeşim dedi, ben kuruma güveniyorum bu sınav 13 martta yapılacak burdaki arkadaşlara da tavsiyem başlığı kapatıp derslerine dönmelidir, hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar nasibimiz de varsa olur yoksa da yolumuza bakarız...
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Yürütmenin durdurulması kararı alındığı takdirde seve seve sınav durur ve yapılamaz.
En ilk bu arkadaş bu sınavla ilgili dava sürecini anlatmıştı.Engel yemiş
-
@elara Aynı fikirdeyim hocam. Sadece üst yönetimin bileceği bir konu bu. Sürekli aranan memurların şu an tek misyonları çağrı karşılamak. VMY iptal edilirken memurlara sorsaydınız sınavınız var bilet alın, çalışın derlerdi. Karar imza edilip duyurun diye memura verilmeden memurun bilgi sahibi olması imkansız.
-
@aytenka Sizin yorumunuza istinaden bende biletimi kestim. Umarım ertelenmez. Yoksa yıkılırız.
-
@ykps acele etmişin dostum keşke resmi kararı bekleseydin resmi bir açıklama değil bu... bugün yarın açıklanırdı zaten.
-
@kamusaldenetci kesinlikle katılıyorum hocam. önce duyuru yapılır zaten böyle bir durum hem yanlış hem magduriyet yaratabilir. biletini alan olmuş bile.
-
@elara Bu tip bilgi kirliliği mağduriyetin psikolojik etkilerini katlıyor ne yazık ki. Resmi duyuru ya da çok ciddi bir kaynağa dayanan haber olmadıkça beklemekte fayda var hocam.
-
Bu arkadaşın listede olduğu bile meçhul engelledim kurtuldum amacı sınav hiç olmasın engelleyin kurtulun hocam bu ve beyazfil çekilecek gibi değil bu süreçte
-
Memur 35 yaş muhabbetine kadar detaylı sorduysa işkembeden sallıyor olamaz gib demek ki bu formülü buldu hayırlısı olsun diyip çalışmak gerekir şu saatten sonra