2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ (B BLOK)
bu fakülte aştinin karşısındaki olan yer dimi? haritada adres çıkmıyor da.
-
@raxog39 evet öyle olmasi lazim
-
Merhaba dostlar.
13 Mart 2021 tarihinde düzenlenecek olan Gelir Uzman Yardımcılığı yazılı sınavına dair bir kaç bilgilendirme yapalım. Son uygulamalardan yola çıkarak;Öncelikli olarak dostlar sınavda ÖSYM gibi kalem tedarik edilmiyor. Kendi kaleminizi kendiniz götürmelisiniz.
İkinci olarak dostlar sınavınız Saat:10.00'da. Pandemi ortamından dolayı sınava girişte uygulama süreleri uzayabileceğinden vakitlice okulunuzda olmanızı öneririm. Herhangi bir aksiliğe mahal vermeyin, onca emek boşa gitmesin dostlar.
Bugüne dek gerçekleştirilen Gelir Uzman Yardımcılığı yazılı sınavlarının illere ve yıllara göre kaç puanla kapamış olduğuna dair bilgileri içeren çalışmamızı incelemek için Instagram sayfamıza uğrayabilirsiniz dostlar.
Çalışma 1.bölüm; bağlantı metni
Çalışma 2. bölüm; bağlantı metni
Gelir Uzman Yardımcılığı yazılı sınavının kaç soru ve kaç dakika olduğuna dair bilgilere ulaşmak için; https://www.tercihiniyap.net/meslek/gelir-uzman-yardimciligi-guy-yazili-sinavi-kac-soru-kac-dakika-h11883.html
Tüm bunlarla birlikte dostlar Gelir Uzman Yardımcılığı yazılı sınavında karşınıza soru çıkacak olan konulara dair hatırlatma yapalım; https://www.tercihiniyap.net/kpss/gelir-uzman-yardimciligi-guy-sinavi-konulari-nelerdir-h9562.html
Sınava giderken Kalem-Silginizi / Sınav Giriş Belgelerinizi ve Kimliklerinizi unutmayın dostlar. ÖSYM'nin aksine GİB Sürücü belgesi ve süresi devam eden pasaport da kabul ediyor.
Hepinize sınavda başarılar dilerim dostlar. Dilerim her biriniz emeğinizin karşılığını alırsınız.
ALINTI TWEET: Wilfredo Pareto ( @TY_WilfPareto ) -
@raxog39 aştinin karşısındaki fakülte iletişim fakültesi. gazi iibfnin karşısında galiba sağlık bilimleri.
-
haritada aştinin karşısında gösteriyor. bilen var mı?
-
@kpss1819 baktım hocam da değişmiş diyorlar haritadan eski yeri yıkılmış duruyor.
-
@raxog39 ben gazi iibf'de okudum. bizim okulun karşısındaydı diye hatırlıyorum.
-
Ben de Gazi İİBF mezunuyum, fakültenin karşısındaki yer Mesleki Eğitim Fakültesiydi benim okuduğum zamanlarda. Kreşin tam karşısına düşen kampüs.
GİB'in tarif ettiği Sağlık Bilimleri bu bahsettiğim yer. Fakültenin adresim dediği yer Aşti'nin karşısı eski ilef, ondan da eski Hukuk fakültesinin binaları.
Bunu bir teyit ettirmekte fayda var. Ama yine de GİB'in verdiği adresler muhtemelen geçerli olur. İki tarafı arayıp bi sorun dostlar. -
2018 cıkmış soruları çözdüm 78 yaptım 4t deneme çözüyorum 67 68 gidiyor ben de mi sorun var yoksa siz de sıkıntı yaşıyor musunuz?
-
@gürkan35 hocam 4t zor ogretme amacli cok simavin oyle olacagini dusunmuyorum benimde ayni sekil netlerim cikmisti asagi yukari
-
@gürkan35 hocam ben 4t yi çok faydalı bulmadım açıkçası sırf soru olsun diye yazılmış sorular var ben çözmedim bıraktım 2018 i bnde çözdüm bşraz değişik sorular vardı diğer yıllara göre farklı bir sınav
-
@gürkan35 Hocam için rahat olsun guy sınavının 4t ile alakası olmayacak.4t muhasebe tam bir facia olmuş öyle gelirse zaten kimse yapamaz.
-
@zenginmemur ben en son denemesinde 84 net yaptım üzüleyim mi sevineyim mi
-
Şimdi son durum olarak bu sağlık Bilimleri fakültesi gaziiibf nin orada ki mi? beşevler metroda mı inicez?
Ve hes kodu ile ilgili bişiy lazım mı çıktı vs. Vakıfta lazımdı sanki yanlış mı biliyorum -
Sınav giriş yerlerini kurum kaldırmış siteden. Sanırım adres hatalıydı. Düzeltilecek olabilir.
-
@paretowilfredo Uygulama oteliyle birlikte yıkıldı diye hatırlıyorum orayı ama emin değilim. Sağlık bilimleri Emek'e taşınmıştı.
-
Güncellendi adresi fakültenin. Link yeniden aktif.
-
@lannisjk AŞTİ metroya yakın. HES kodu kontrolü yapılır büyük ihtimal. Çıktı olmasına gerek yok. Küçük bir kağıda yazmak ya da ezberlemek yeterli olur diye düşünüyorum.
-
Hocam bahsettiğiniz 4t beşli deneme değil mi?
-
@onuktekin Şimdi Gib sms attı karışıklık için. Ya bildiğin beşevlere gidecektim şaka gibi. Yıldım be