2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@earth11 neden yüklüyoruz kendı adıma soyleyim hadi bi daha ilan gelmezse diye düşünmekten bu sınav çok anlamlı oldu.3 5 yıl önce beğenilmeyen kadrolar halbuki yokluktan hep bunlar.ama hepimiz hakediyoruz aslında bu psikolojileri yaşayarak içiniz rahat olsun. Sınavda her şeyi hatirlicaz inşallah.
-
@nimesay inşallah bugün kandil dua edelim
-
Maşallah sizlere arkadaşlar benim tekrarı geçtim daha birçok konu eksiğim var inşallah başarılı oluruz her birinize duacıyım
-
Arkadaşlar hes kodu ile ilgili birşey yok değil mi düz kimlik ve sınav giriş belgesi ile gireceğiz
-
Her ihtimale karşı ufak bir kağıda yazın. Mağdur olmayın yazık olur emek veriyorsunuz.
-
Arkadaşlar merhaba 2018 çıkmış guy sorularını bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
-
Bi şey sormak istiyorum hala anlamadım , biz şimdi testi pozitif olanlar ile aynı sınıfta mı sınava giricez ve bizden hes kodu da istenmiyor di mi ?
-
Arkadaşlar sizce Alican hocanın çıkmış kitabı çok mu önemli sınav için? Zaten çıkmış sorularda hemen hemen çoğunu çözdük. Ne diyorsunuz? Tamamını bitirsem mi?
-
@lannisjk herkes ckmslari ezberlemis ben bir kez bitirebildim ayni sorular gelirse sirf ezberlemedgm icin yapamicam diye de uzulurum valla onun stresi var ustumde
-
90 la kapatır kurum sınavı söylemini kim ortaya attı hayret ediyorum. En son yapılan il göç sınavındaki kolaylık ve fiyaskoyu göz önüne alırsak o sınavın bile kaç doğru ile kapattığı ortada. Guy kurum sınavı 90 ları görecekse 200 kişilik il göç sınavının 95 den aşağısını görmemesi gerekirdi. Tarihinde görülmemiş guy sınavının öyle kapattığı milleti strese sokuyorlar boş yere. Bu işin rutini belli zaten geçmiş yıllar sınavlarını göz önüne alırsanız il kaçla kapattıysa kurum sınavıda +3/-3 oynuyor çok gerilmeyin. İyi forumlar.
-
@quesnay tebrik ediyorum bize bunlarla gelin:)90 la kapatır diyenler geziyor ortalıkta moral bozmak icin
-
Dguy sınava girenler de çok iyi puanlara sahiplerdi.
Ancak kurum sınavı 82 ile kapatti diye hatırlıyorum
Kıyaslama yapılacaksa bununla yapılmalı. -
@rabia89 bende ayni durumdayim birkez cozdum oda aylar once sonrada yapamadiklarima şöyle bi baktim artik nasip
-
Bencede kapatacagi puan90 degil tabi ama gozardi etmeyelim; surec uzadi ve surec boyunca calismalar devam etti ( ara ara motivasyon dusse de) benim gozlemledigim bu .Kimsenin morelini bozmak degil gayem ama sinavin hafife alinmamasi gerektigini dusunuyorum .
-
Hocam zaten eskisi gibi değil aynıları sorulmuyor. Ben tüm ay kpss çıkmış sorular kitaplarını çözdüm. İstemsiz çoğu guy sorusunu da çözdüm her dersten. O yüzden sordum hepsini bitirmeli miyim diye. Birde özellikle ilk yıllarda yapılan sınav sorularına bakmaya bile gerek soru bile değil çoğu şuan ki seviyemize göre.
-
Dguy sınavı 78 ile kapatmadı mı kpss taban? Nasıl çok iyi anlamadım. Şuan Çoğu il 80p üstü
-
arkadaşlar icra iflas hiç yok,muhasebe de kötü muhasebeden çıkabilecek konuları söyler misiniz onlara bakıyım bari
-
İç borç dış borç sorularında eğer kriter vermezse piyasanın uyruğunu mu dikkate alıyoruz yoksa paranın cinsini mi dikkate alıyoruz?
-
@mvulku piyasanın uyruğu hocam o ülkenin sınırlarında
-
@quesnay bence o yanıltıcı olur.Çünkü Ankara 74 Eskişehir 70 kpss ile kapattığı dönemde kurum sinavi digru sayısı 81 82leri gormustu.Bence en önemli kriter eğer sınav çıkmış sorularin aynisi ilgöc gibi cok kolay olursa yüksek kapatabilir.