2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar yanımızda hes kodu belgesine gerek yok değil mi sadece giriş belgesi ve kimlik
-
@law aklınızda kalacagınıza yanınızda bulunsun çıkartın ne zararı var
-
@sherlock telefonla girmek yasak çıktısını mi almak gerekli?
-
@zenginmemur ben ezberledim mesela hocam sorarlarsa o şekilde söyleyeceğim
-
@zenginmemur ben küçük bir kağıda yazdım gerekli olursa diye sormazlarsa da atarım diye düşündüm illa çıktı mı olması gerek acaba?
-
@extraordinary Hocam en iyisi kağıda yazmak
-
@karar tesekkur ederim hocam
-
@zephead muhasebede oranlara bakın hocam hesap planına göz atın icra iflas şöyle bi göz gezdirin detaya inmeden , basit olur kaçmasın
-
Arkadaşlar sınav süresi 2 buçuk saat değil mi herkese bol şans
-
Bunca bekleyiş, bunca uğraş, emek ve çalışmadan sonra yarın her birinizin emeğinizin karşılığını almanız temennisi ile.
Yarın yapılacak Gelir Uzman Yardımcılığı sınavında ve Pazar günü yapılacak Vakıfbank sınavında hepinize başarılar diliyorum dostlar.
Bahtınız açık olsun -
Arkadaşlar giriş belgesi iki sayfa halinde çıktı. İkinci sayfanın en altına kadar boşluk var. Sorun olur mu
-
Arkadaşlar öncelikle başarılar diliyorum , bende Ankara guy sınavına yarın girmeyeceğim bir mülakatım olumlu sonuçlandığı için .Umarım her şey gönlünüzce olur
-
herkese bol şans arkadaşlar.
-
@xqarmedo hayirli olsun hocam
-
Fulleyin gelin hadi bakalım
-
@yelloww, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@xqarmedo hayirli olsun hocam
Teşekkür ederim hocam
-
@karar sadece muhasebe oranlara bakarım hocam icradan kaynak bile yok bakacak,bi de tarihe bakarım azıcık yeter.tesekkur ederim onerileriniz icin
-
Yarın için Allah yar ve yardımcınız olsun dostlar emeğimizin ekmeğini alıp dönesiniz inşallah 🤲başarılar diliyorum.
-
@aroma ehliyetle sınava girebiliyoruz değil mi hocam?
-
Cümleten herkese başarılar