2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
kurumicine bile 1500 verdiler, artık GUYdan hayır yok, sabah akşam güvenlik alıyolar hepsi guy olacak 4-5 seneye..
-
gazi mühendislik tren garının karşısı değil mi arkadaşlar?
bu fakültenin tek kapısı mı var ve etrafta emanetçi olur mu acaba? -
@aintmadatcha guy değil gu olacak
-
Valla hepsi karıştı bilgilerin sizde durumlar nasıl?
-
@earth11 bilmedigimi hissettigim konularla karsilasiyorum.Kucuk not kagitlariyla baslamistim ise suan A5 boyutuna gecmek uzereyimIsin asli su galiba ; son dakikaya kadar elinden gelenin en iyisini yapmali ,gerisine yapacak bisey yok !!eksik bitmez !!
-
9 da sınav salonunun önünde olun demişler ama biraz erken değil mi? 9 dan sonra gelenleri almıyorlar mi anlamadım? Kalemi silgiyi biz mi getireceğiz onlar mi verecek? Sınav giriş belgesinden başka bir şey getirmemize gerek var mı arkadaşlar soruların hepsini tek iletide sunmak istedim.
-
@rabia89 inanın bunu kimse bilemez. Belli bir programa göre adım atılmıyor çünkü..
-
@keynesyensentez bunu ben de merak ediyorum 9 da orada olmak mı lazım.9:30da olsak giremiyor muyuz.bir de giriş belgesi 2 sayfa aynı notu koymuşlar 2.sayfaya
-
-
@keynesyensentez Alırlar hocam bence öyle yazmalarının nedeni saat 9 da almaya başlarlar 9.55 de orada olursanız güvenlik kontrolü falan yetişemezsiniz diye yazmışlardır tahminimce.
-
@zephead hocam sınav giriş belgesi tek sayfa değil mi ya normal bilgiler bide altında 3 madde var tek sayfada çıkıyor
-
@swezy evet benim de tek sayfa olarak çıktı
-
arkadaşlar hepinize gönülden başarılar diliyorum. bir kaç ay sonra meslektaş olacağız bazılarınızla. gönlümden geçerek söylüyorum umarım gerçekten hakedenlerin ama hakedenlerin ve torpilin hiçççç hiççç işlemediği bir yarış olur. yonunuz açık olsun.
-
Arkadaşlar hepimiz icin en hayirlisi neyse o olsun her sey nasip kismet emek verdik ve gerisi Allahtan ..herkese icten basarilar diliyorum acele etmeden dikkatle okuyalim sorulari
-
Herkese başarılar dilerim.
-
Herkese başarılar dostlar gayret bizden tevfik Allah'tan.
İnanıyorum Allah her birimize öyle güzel kapılar açıcak ki bu heyecanlarımızı streslerimizi bile özliceğimiz günler gelicek. Yarın olumlu da olabilir olumsuz da olabilir önemli olan 5 kişiden 1 kişinin kazanacağı bilinciyle hareket etmek . Olmasa da ol diyip olduran Allah bizleri asla yalnız ve seçeneksiz bırakmaz.Haydi selametle -
Biraz hayal ve çok fazla emekle geldik bugüne. Yarın bir çoğumuzun eleneceği şimdiden belli. o yüzden mühim olan onca olumsuz olaydan sonra artık bir sorun çıkmaması ve temiz bir şekilde süreci bitirmek.
Hepimizin tek umudu şuan yarına bağlı biliyorum ama hayatın nerde ne çıkaracağı belli olmayan bir yüzüde var unutmayın. A grubu gibi bir meydan savaşında sağ kalmayı başarmış yarın sınava girecek bu gençler bu kapı olmasada bu azim ve hırsla kendilerine güzel bir kariyer kurabileceklerdir. Ben buna canı gönülden inanıyorum.
Her ne kadar burada ki tek olayı ders çalışıp gökten atama yağmuru bekleyen insanlardan pek hazetmesem de onlarda dahil hepinizin mutlu yarınlar yaşaması ümidiyle. Successes, my fate friends -
@swezy hocam o 3 madde iki defa yaziyor bende o yuzden.yine de sormak istedim herkeste oyle mi diye.bir de kalemi biz getiriyoruz degil mi
-
@zephead kalem, silgi ,uçlar bizden hatalar gib den hes kodunu yanınıza alın sıkıntı olmasın .
-
Ankara guy abartmayınız ! 85 doğru sayıyoruz kalem bırakıyoruz , hepimizi mülakata çağırsınlar olmaz mı ?