2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sonunageldim hocam 6 puan türünden çağırdı dikkat edin. Herkes puanının yüksek olduğu türden başvurdu. Bunda sadece p48 olacak. 500 kişide taban puana düşme ihtimali çok çok yüksek. Hele ki klasik olursa
-
@scofieldmustafa bilgisizliğimi mazur görün 2017 de hala diğer puan türleri mi geçerliydi p 48 yok muydu?
-
@cemalicoşan teşekkür ederim hocam linki aldım
-
@MrMikail 2019 p48 puanım 82 sıralamam 1580
-
@avemim 2017 120 puan türünün olduğu seneydi sanırım 2018 le birlikte 48 puan türüne düştü.
-
@scofieldmustafa hayır 2016 fazla puan türünün olduğu yıldı tek sene geçerli oldu 2017de 48e düştü
-
@hayırlısı035 Hocam bu bilgi hala geçerli midir ?
-
@GelirUzmYard anladım hocam
-
Ne zaman gelecek bu ilan
-
bu hafta geleceğini düşünüyorum ben
-
@Quesnay Ben de size katılıyorum içimde öyle bir his var
-
Bende öyle düşünüyorum
-
72 puana guy gelir mi arkadaşlar
-
Bakan beyin söylediği 1-2 hafta bu hafta itibariyle bitiyor galiba bu hafta geleceğini düşünüyorum bende
-
@manisalipinar Sonuçta bir umut var o yüzden çalışmanızı tavsiye ederim. Eksiklerinizin yarısını bari tamamlayınki ilan geldiğinde şehir tuttuğunda panik olmayasınız
-
@manisalipinar il tercihiniz çok önemli puanınız büyük ihtimal bazı iller için yeterli olacaktır ancak o ili seçmeniz biraz şans ve kader ...
-
@furkennnnnnn başlığın sahibi Şubat ayında ilan geleceğini söylemiş ama bilmiyorum hala aynı mı duyumlar
-
@Anhedoniccc evet hala aynı yerdeyim.Şubatta ilan gelecek.İlanın içeriği tam bilmiyorum.Ama bana yönetmenlikte bazı değişiklik olacağı bahşedildi.
-
@manisalipinar Bence doğru bir il seçiminde gelebilir, çalışın en kötü ihtimal 2020 kpss'ye hazırlık olur. Yani bir şey kaybetmezsiniz tam tersi kazanırsınız.
-
@hayırlısı035 ne tür değişiklikler olacak hocam .