2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar kesinlikle, paretonun paylaştığı gönderiye DE sadece beğeni ve retweet yapmayın, çok çok önemli lütfen yorum yapın, durumunuzu kişisel kanaatlerinizle ortaya dökün!! İkide birde etkinlik yapalım deyip susmanıza benzemiyor, daha ciddi bir iş bu iş...
-
@kamusaldenetci ay yok artık ya daha neler göreceğiz. İyice cığrından çıktı
-
Twitter etkinliginde biz kadro isterken bir takim smmler bana saldırmışti tabiri caizse önceki gönderilerimde var yazmistim burayada demekki bu yuzdenmis ne kadroymus anasini satiyim banada kufur ettirdiler ya alin olmayan kadroda sizin olsun yetmez ogretmenleride alin mühendisleride.. olmayan kadroyu bile paylasamadilar ne diyim yani
-
@fatos ağzıma çok şey geliyor ama foruma saygımdan edebimi bozmak istemiyorum; kurban olsunlar, YMM olanlar bile!! Patron kesesinden gayrı bir şey düşünmezler, gelir milletin ekmeğine göz koyarlar. Örnek de Amerika imiş...
Yahu bir Çin şirketinin, Amerika'daki fabrikasında, Amerikan işçilerine yaşattığı zorlukları konu alan bir belgesel var; demek ki her sistem, her ülkede başarıyla sonuçlanmaz.
Bunun en güzel örneği de şimdiki kabinede yer alan özel sektör kökenli Bakanlar arasındaki başarısızlık yüzdesidir, başka da bir şey demem... -
Belki kızıcaksınız ama kendimde dahil olmak üzere aşırı pasifiz arkadaşlar . Görünürde çoğuz ama harekete geçelim denilince bir avuç kalıyoruz. Twitter'i en aktif kullanan bakan belki de Hazine Ve Maliye Bakanı. Ustelik yorumlarının sayısı da son derece az. Her paylaşımın altında toplansak ne kaybederiz? Ama yok 3-5 kisi ancak.. O da arada kaynıyor tabi ki. Ya da Ankara'ya giden 4000 kişi, beklemiyor mu guy ilanını. Ama yok toplanmak imkansız. Daha once de toplanılamadığı gibi. Sonra da öğretmenlere imreniyoruz. Böyle böyle de kadrolar elimizden uçup gidiyor..
-
@Aslıhannn pes ettirdi. Biz hariç herkesi dinliyor sabır bırakmadı insanlarda
-
@akncıı hocam etkinlik demiyorum artık herkes yoruldu ama bir yorum atmak çok zor olmamalı paylaşım yapıldıkça. Ya da hazır Ankara'ya gidilmisken toplanmak. Bıktık haklısınız ama onca emekten sonra sessiz kalmak da emeklerimize haksızlık
-
@Aslıhannn öyle hocam ama bizi dinleyen yok. Ama aramızda birliği sağlayamamış olmamızın payı da bunda çok büyük söylediğiniz gibi. Ok yaydan çıktı artık önüne geçmek zor.
-
Ne vardı twitterdan arkadaşlar silinmiş twit göremedim
-
@poncik Canım twitter'den pareto üstadın paylasimlarindan bulabilirsin.
-
@Aslıhannn kaldırmış hocam bende göremedim
-
@Aslıhannn Kaldırdı hocam twitleri şu açıklamayı yaptı
https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1225856622217613312
Özelden saldırmışlar küfür tehdit etmişler ve spamlamaya başlamışlar hesabı.
-
@kamusaldenetci kimler ne talep etmiş peki hocam
-
Bu şekilde saldırıya geçtiklerine göre smm lerin haberini almamız yakındır. Beklemekten başka çare yok ama bekledikce kabak tadı vermeye başladı. Yok böyle rezalet
-
@Aslıhannn valla hocam bakanin attığı tiweetlere sabahtan beri yorum yapıyorum forumada dedim biseyler yapalim diye kimseden ses çıkmadı biz böyle yaptıkça ilan hayatta gelmez
-
Şimdi herkes bakanın tiweetinin altına dileklerini yazsın öğretmenler ek atama için yazmışlar bile
-
Paretonun ilk tweeti neydi kaldırmadan önceki? Ne ile ilgiliydi?
-
@RootofAllEvil Mali Müşavirler Odası, Mali Müşavirlerin, kamuda istihdam edilmeleri gerektiği yönündeki bir talebi içeren yazıyı, sanırım ilgili mercilere sunmuşlar. Pareto da o görseli paylaşıp, tepki koydu, sonu hüsran... Adamın ailesine kadar küfretmiş arsızlar...
-
https://mobile.twitter.com/vamosssgala/status/1225857666230165511
Arkadaş paylasmış paretonun kardirdıgı tweeti. Buradan bakabilirsiniz -
Su ürünleri mühendisliğine de mi eğitim versek sonuçta mühendis ibfden iyidir töbe yarabbim töbe herkes kendi işini yapsın
Şuan kaç net ile Smm başlatılıyor bunun farkında mı acaba biz gidelim kaç sınava girelim kaç net yapalım