2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@homecinomiss derken annem kalk çocuğum yemek hazır diye devam etseydim güzel hikaye olurmuş
hocam ilan gelmeden kimse ne olacak bilemez boşa takılmayın dersinize bakın boşverin böyle insanları
-
@homecinomiss ama bazı iller dediği gibi olacaktır. Hatta yüzde ellisi. Elbette düşen illerde olur. Alım Bi gelinde görelim
-
@Adem052 bin kişi de öyle olur ama 2bin kişi gelirse geçen seneden bile düşük kapatır. Yani alım sayısı dahi belirsiz o yüzden yapılan yorumların hepsi tutarsız suan
-
Arkadaşlar bu kamplara ne diyorsunuz ? 4T nin Online Guy kampı başlayacak haftaya, Başkent kariyer zaten direkt buraya reklamını vermiş. İşe yarayan şeyler mi sizce? Birde sanırım ilanın geleceğinden eminler ki bunları başlatıyorlar değil mi?
-
İlan bu kil kesin gelir bence ama zaman
-
Arkadaşlar bu feysbuk gruplarında ya feyk hesaplarla ya da kendi arkadaşlarına bu tip spekülatif iletiler yazdırıyor sayfa sahipleri. Hep de böyle absürd ve dik söylemlerle yapıyorlar ki hareket olsun etkileşim olsun. Yoksa hocalar dersaneler kitap vermiyor, çekiliş yapacak kaynak düşmüyor ve para alamıyorlar dersaneleri ve kötü kitapları tanıtmak için o yüzden feysbukta özellikle küfürbazların sayfalarında falan yazılan yalan yanlış haberleri ciddiye almamanızı öneririm
-
@lannisterjk hocam talep üzerine yapıyolarmış , ilan gelecegine emin olduklari falan yok .
-
-
@themutsuz sayı 2750 .. inşallah 2bin i guydur
-
Yakında ilanın gelecegine dair umitlenelim mi yani?
-
@ücüncütekil inşallah hocam inşallah bu kadar sayıya 2000 guy yakışır
-
@themutsuz bence bu sayının en az 2000 i guydur. Açıkçası ben umutlandım. Ama yakında hocanın guy kampı başlayacak diye biliyorum, inşallah bu paylaşımın onunla alakası yoktur.
-
Bu sayı doğruysa ne zaman gelir guy hocalarım etkinlik yapalım çabuk gelsin
-
Ooo kutlay ya internet baglatmis ya forumu takip etmeye baslamis bundan once kendi kafasindan uydurdugu 6 ilan duyumundan sonra biraz gercekci olmus bu kez :))
-
@Godot kaymakamlık fiyaskosundan sonra bu hocaya itimadim 0
-
@nairu aynen
-
@Godot bu 2750 sayısı nerde yazıyo acaba . duyumlara inanmıyorum ben artık. Ama bi 2000 kısılık kadro verilmişti. Bu 2750 ne sımdı
-
@nairu, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Godot kaymakamlık fiyaskosundan sonra bu hocaya itimadim 0
Noldu ki kaymakamlik sinavinda
-
Bu 2750 sayisi bana biyerden tanıdık geldi neydi o 2 hesabı olan nick 27500 müydü neydi
-
Daha talep edilmiş. Cb bakacakta izin kararnamesi yazacak. Sonra bizimkiler ilan metni hazırlayacakta duyuracak. Subatta da gelmez gibi