2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@poncik kaçla kapatır
-
@Adem052 tahminde bulunamıyorum malesef alım yapılacak sayıya bağlı her il sürprizlere açıktır
-
@poncik önceki yıllara göre söyleyin birşeyler
-
@Adem052 alım bayadır yapılmadığı için, önceki alımlara göre bu bir dezavantaj ama sgk gibi kaymakamlık hakimlik ve diğer irili ufaklı alımlarda yapılan alımlar avantaj bunlara binaen belki önceki alıma göre Genel olarak bir tık yükselebilir taban puanlar ama Çok değişkeni var guy sınavının bu yüzden söylediklerim tahminden öteye geçemez
-
Hocalarım guy neden gelmedi biseyler yapalim bence
-
@bulut25 şakadan takılmışdım. Ciddi cvp için teşekkürler sınav gelmeden ilk konuşan arkadaşlar tahminde yapsın
-
21 gün önce ilanın şubatın ilk haftası geleceğini söylemiştim lakin durumlar biraz işlerin ağır işlediğini gösteriyor halihazırda cumartesi günü il göç sınavım var ama bende ilanın bir an önce gelmesini isteyenlerdenim tahminimce bu sınav nisan ortası gibi güzel bir bahar günü yapılacak çalışmalara il göçten sonra 1 hafta ara verip tam gaz devam ...
-
@gencbiraday eylüle kadar gelse çok iyi olur. En azından yeni yıl kpss puanına kalmayız
-
Eylüle kadar gelse bile hoş geldin guy diyeceğim ama
-
Taşlar düşüyor dağlardan
Uyandım boş uykulardan
Sen hangi Eylül ? -
Ne zaman gelir bu ilan bekle bekle bi hal olduk bir de 84 puanim var saf disi kalacagim bir il olmaz dimi ?
-
Sevgili GUY’cuğum;
“Bekliyorum, bekliyorum öyle bir sayıyla gel ki vazgeçmek mümkün olmasın.” -
Guy beklemekten yaşlandık
-
@70kuralliii olmaz sanmıyorum
-
@Adem052 eýlule kadar gelmesi nasıl iyi oluyor?Bu sınav 2020 kpss önceden mülakat v.s olacak şekilde geldi geldi yoksa çok can yakmaya devam eder.
-
@zenginmemur kpss 2020 puan dahil olmaz eylüle kadar gelirse. Süreç uzar ama 2020 KPSS devreye girmez
-
bir iki haftaya gelecek denilen ilanın eylül'e kalmasına razı olunmaz, olmamalıyız. ihtimali bile korkunç.
-
@Adem052 hocam 2018 de girenler için 2019 dahil oldu artık yetmez mi?
-
O zaten var. Önemli olan 2018 puanları iptal olmasın bence
-
https://www.timeturk.com/bilim-adamlari-tedirgin-gunes-batidan-dogacak/haber-1347034
İnşallah biz atanana kadar kıyamet kopmaz