2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
-
@Adem052 ben gerçekten korktum ama
-
@Adem052 dostum eylül nedir yahu... hayatımın en zor yılını geçiriyorum. eşin dostun akrabanın sorularından, aileme süreci anlatamamaktan, hatta kendi içimdeki umut & ümidi her gün beslemeye çalışmaktan yorgun düştüm artık. yakın bir zamanda açıklanmalı artık. Bizlerde yolumuza bakmalıyız. Bakan geliyor demesine rağmen işler beklenilenden fazla uzarsa halimiz duman düşünmek bile istemiyorum.
-
@lannisterjk inşallah dediğin gibi olur
-
@Adem052 inşallah dostum
-
@lannisterjk ilan gelıcekse bence eylulu bulmaz zaten ama beklemek gercekten cok yıpratıcı millete laf anlatmak daha doğrusu anlatamamak daha zor cok haklsnz inşallah en yakın zamanda gelir ve bu kadar bekledık 2000 gelmeli bence
-
@Ezgi71 insanlar hiç başka bir olay yokmuş gibi aynı şeyleri sorup duruyorlar. kpss, alımlar, guy falan filan konuşmadan geçirdiğim tek bir gün bile yok bu sorular yüzünden. artık kimseyi görmek istemiyorum. o kadar emek verip alnımın akıyla çıktığım kpss sürecinden sonra bunları yaşıyor olmak beni gerçekten üzüyor artık. umarım dediğiniz gibi olur bari sayı ile mutlu eder. beklediğimize değdi demek istiyorum.
-
@lannisterjk inşallahhh
-
@lannisterjk insanı kpss süreciymiş ilan beklemekmiş falan yıpratmıyorda bu sorulan sorular yıpratıyor birde herkese ayrı ayrı açıklıyorsun yine anlamıyorlar sırf bu yüzden tanıdık kişi görmek istemiyor insan
-
@crowdingout +1
-
@crowdingout +1
-
Para banka çıkmış soruları çözerken guy sinav sorulari da denkgeliyor ama onceki ilanlarda para banka yoktu diye biliyorum müfredat mı değişti 1 kac sene önce?
-
@garipbankacı hocam genelde makro iktisat başlığı altında para banka -teoriler gibi başlıklar bulunur ondandır
-
İlanın bir iki haftaya gelmemesi ihtimali bile cok kötü iken Eylül demek nasıl bir kabullenistir
-
@crowdingout o yüzden bu forum yakın bir arkadaş gibi.. aynı yolun yolcusuyuz hepimiz buraya girdiğim zaman biraz rahatlıyorum, sadece sen bu zorlukları cekmiyorsun hissi veriyor insana..
İnşallah en kısa zamanda hepimizin duası gerçekleşir ne diyeyim..
bütün o dır dır konuşanlara, bilip bilmeden atanlara güzel bir cevap olur. -
Facede biri yazmış bahara doğru ilan gelir yazmış 78 den assagi kapatan il olmaz demiş bin kişi falan alım olur demiş
-
Sinir oldum felakat tellalı gibi
-
@homecinomiss ağzı olan konuşuyor. Tahminler, duyumlar havalarda uçuştu da noldu? Bakan Bey in bile dedigi cikmamisken babama bile inanmam bu konuda morelimizi bozmaya gerek yok ..
-
Baharda ilan gelmesi hadi neyse 78 den aşağı kapatacak il yok ne demek ya bi günde bi insanımız herbokolog olmasın
-
@homecinomiss kendisi dyson’un yan çarı sanırım guy danger asdfgkg